Faniristeily

Uusi Liiga-kausi 2017–2018 alkaa KooKoon faniristeilyllä! Oranssimustat värit valtaavat Viking XPRS:n perjantaina ja lauantaina 12.­–13. toukokuuta. KooKoo järjestää risteilyn yhteistyössä Matkapoikien ja Viking Linen kanssa.

- Emme ole aiemmin järjestäneet faniristeilyjä, joten olemme tästä totta kai innoissamme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Matkan hinta on alkaen 50 euroa per henkilö. Hintaan sisältyy bussikuljetus, risteily valitussa hyttiluokassa ja KooKoo-aiheista ohjelmaa kahden yksityistilaisuuden muodossa. Risteily on uuden kauden avausristeily, jossa on mukana lähes koko uuden kauden joukkue!

Toinen bussi kulkee reittiä Kouvola-Kuusankoski-Koria-Elimäki-Pukaro-Lapinjärvi ja toinen reittiä Valkealan kirkko-Valkealan ABC-Myllykoski-Inkeroinen-Anjala.

Alun perin faniristeily oli tarkoitus järjestää helmikuussa, mutta Viking XPRS:n vetäytyminen telakalle uudistettavaksi muutti suunnitelmia.

- Risteilyllä saamme uudelle kaudelle lentävän lähdön! Tämä on kannattajille hauska tapa nähdä pelaajia muuallakin kuin kaukalossa varusteet päällä.

LUE LISÄÄ JA VARAA RISTEILYSI MATKAPOIKIEN SIVUILTA!
 

Ohjelma:

Pe 12.5.
                      Bussikuljetus Kouvola–Helsinki
klo 11.30      Viking XPRS lähtee Helsingistä
                      Ruokailu laivalla lisämaksusta
klo 14–17    KooKoo–ohjelmaa laivan Club X–tanssiravintolassa
klo 21-22     KooKoo–ohjelmaa laivan auditoriossa

La 13.5.
                      Aamiainen laivalla lisämaksusta
klo 10.40      Viking XPRS saapuu Helsinkiin
                      Bussikuljetus Helsinki–Kouvola

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017