Kausikortit

Vältä jonotus, säästä rahaa ja nauti Liiga-kiekosta aina omalta tutulta paikaltasi... Osta kausikortti!

KooKoon kausikortit Liiga–kaudelle 2017–2018 ovat nyt myynnissä. Osta omasi nyt ja nauti Liiga-viihteestä ensi kaudella ilman jonotusta, halvemmalla hinnalla ja tutulla paikalla! Samalla pääset käsiksi muihin kausikorttietuihin.

- Kausikortin perusidea on aina sama: halvempi hinta suhteessa yksittäin ostettuihin lippuihin, stressitön sisäänpääsy ja oma tuttu paikka, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

- Näiden etujen rinnalle olemme kehittäneet ja kehitämme edelleen tukitoimintoja. Kausikortilla saa jatkossa alennusta KooKoo-lounaasta, fanishopista ja KooKoo Piknikin lipuista. Näiden lisäksi kausikortilla saa etuja yhteistyökumppaneidemme luona, esimerkiksi Subwaysta ja Kouvolan Rengaspalvelulta.

Kausikorttilaisten edut ovat saatavilla mobiilikausikortilla, joka toimitetaan perinteisen kausikortin rinnalle.
Mobiilikausikortti on siis puhelimeen toimitettava kausikortti, joka toimii perinteisen kausikortin tavoin. Lataa mobiilikausikortti älypuhelimeesi etkä välttämättä tarvitse perinteistä korttia enää lainkaan!

- Teemme Ticketmasterin kanssa hyvää yhteistyötä ja mietimme jatkuvasti, miten palvelujamme olisi järkevää kehittää. Nyt uskomme ajan olevan kypsä mobiilikausikortin käyttöön ottamiselle ja se taas antaa meille valtavasti mahdollisuuksia esimerkiksi juuri yhteistyökumppaneiden tarjousten suhteen.

Huhtikuuta vauhdittaa jälleen suorastaan hullu tarjous: kausikortteja myydään seisomapaikoille ja osalle istumapaikoista vain 250 euron kappalehintaan! Istumapaikkojen kohdalla tarjoushinta käsittää A– ja B–puolen kaksi alinta penkkiriviä. Hullun huhtikuun tarjouskortteja myydään vain verkkokauppa KooKoo–shopissa.

- Laskelmiemme mukaan viime kauden 150 euron kausikorttikampanja näkyi kassassa loppuviimein negatiivisesti. Emme kuitenkaan hylkää ajatusta kokonaan, vaan uusimme hinnoittelun ja toisaalta laajensimme sen myös istumakatsomoiden alariveille.

Muut istumakausikortit maksavat katsomokategoriasta riippuen 749 euroa, 599 euroa tai 549 euroa.

Eläkeläiset ja opiskelijat saavat muista kuin hullun huhtikuun kampanjakausikorteista 100 euron alennuksen ja lapset 300 euron alennuksen. Erityisryhmien alennushinnat ulottuvat siis ensimmäistä kertaa myös Lumon Areenan parhaille pehmeille paikoille! Yksittäislipuissa erityisryhmien alennus on –2 euroa (KAT I–III) ja lasten lipun katsomolohkosta riippuen –7 euroa (KAT IV & seisoma) tai –10 euroa (KAT I–III).

Lumon Areenan katsomokategoriointi uudistuu siten, että A– ja B–puolen lohkojako muuttuu yhdestä kymmeneen aiemman yhdestä viiteen sijaan. Samalla D–päädyssä on jatkossa lohkot D1–D6 vanhan D1–D3 sijaan. Samalla pitkien sivujen rivit 1–2 muodostavat oman katsomokategoriansa.

- Uusi lohkojako selkiyttää kulkua katsomoon ja antaa meille mahdollisuuden kategorioida katsomoa enemmän. A–puolen uusilla pehmeillä penkeillä se tarkoittaa hinnankorotusta, mutta vastaavasti alarivien ja koko D–päädyn lipunhinnat putoavat huomattavasti.

Katsomolohkojen uusimisen myötä kaikille kausikorttilaisille toimitetaan uudet kausikortit.

Viime kauden kausikorttilainen! Sinulla on etuosto-oikeus vanhaan paikkaasi 30. huhtikuuta saakka. Tilaa kausikortti uudelle kaudelle siis viimeistään huhtikuun loppuun mennessä, jotta pääset varmasti samalle paikallesi. Uusimattomat paikat vapautuvat yleiseen myyntiin toukokuun alussa.

Kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin KooKoon kotiotteluihin Liigan runkosarjassa kaudella 2016–2017 sekä kaikkiin Lumon Areenalla pelattaviin kesän harjoitusotteluihin (1-4 kappaletta).

OSTA OMA KAUSIKORTTISI KOOKOO–SHOPISTA! Muita kuin hullun huhtikuun tarjouskortteja voi tilata myös KooKoon toimistolta: mari.jokela (at) kookoo.fi. KooKoo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kausikortit 2017–2018

KATEGORIA
KAUSIKORTTI
IRTOLIPUT KOKO KAUDELLE
(ennakkoon/ovelta)
I
749 euroa
856 euroa / 916 euroa
II
599 euroa
766 euroa / 826 euroa
III
549 euroa
676 euroa / 736 euroa
Hullu huhtikuu
250 euroa
466 euroa / 526 euroa
 

Irtoliput 2017–2018

KATEGORIA
ENNAKKOON
LUMON AREENALTA
I
28 euroa
30 euroa
II
25 euroa
27 euroa
III
22 euroa
24 euroa
IV
15 euroa
17 euroa
Seisomapaikat
15 euroa
17 euroa
 

Katsomokategoriat:

KAT I: A5, A6, B5, B6, Parviravintola
KAT II: A4, A7
KAT III: Muut istumakatsomot
KAT IV: Rivit 1–2 lohkoista A2–A4, A7–A9, B2–B4 & B7–B9

Edut:

* KooKoo-lounas –1 euro
KooKoo Piknikin liput –5 euroa per päivä
* Lumon Areenan fanishop -10% (1.5. alkaen)
* Subway Manski ja Veturi: Hanajuoma kaupan päälle 30cm Subi-leivän ostajalle (1.5. alkaen)
* Kouvolan Rengaspalvelu: -10% normaalihintaisista Kumho Tyres -renkaista (3.4. alkaen)
* Ruutu+ Viihde & Urheilu -palvelu 12 kuukauden tilaukseen 14,95€/kk
* Kauden aikana muita erikoistarjouksia!

·       Eläkeläiset ja opiskelijat kausikorteista (vain KAT I–III) –100 euroa ja irtolipuista (vain KAT I–III) –2 euroa.
·       7–15-vuotiaat lapset kausikortista (vain KAT I–III) –300 euroa, irtolipuista (vain KAT I–III) –10 euroa tai (KAT IV+seisoma) –7 euroa. Alle 7–vuotiaat lapset ilmaiseksi.
·       HIFK–, SaiPa– ja Pelicans–otteluissa kaikkiin hintoihin lisätään 2 euroa.
·       Ennakkoon-hinta ei koske KooKoon toimistolta ostettuja lippuja.
·       Pyörätuoliasiakkaan saattaja pääsee seisomapaikalle pelkän palvelumaksun hinnalla.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017