Kummipeli

Kummin kaa peliin tammikuussa!

Lumon Areena on lauantaina 21. tammikuuta kummien ja kummilasten kohtauspaikka.

KooKoon ja Rauman Lukon välinen Liiga-matsi on kummipeli, jollainen järjestetään Lumon Areenalla nyt ensimmäistä kertaa. Kummipeli on KooKoon, Kouvolan Seurakuntien ja Kummius.fi:n yhteinen projekti.

- Kummipelejä on järjestetty aiemmin monen muun Liiga-seuran toimesta ja tällä kaudella tapahtuma järjestetään yli puolilla Liiga-paikkakunnista. Olemme totta kai innolla mukana, kertoo KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm, joka on kummi itsekin.

Tuo kummilapsi tai kummilapset peliin! Tai toisinpäin: tuo kummisi lätkämatsiin!

Kummipeliin on erityishintainen yhden aikuisen ja yhden lapsen kummilippupaketti. Kummi ja kummilapsi peliin yhteishintaan 26 euroa. Lippupaketti on samalla oivallinen joululahjaidea!

Ottelussa on kummipisteellä erityistä lapsille ja lapsiperheille suunnattua ohjelmaa, minkä lisäksi kokoonpanon ulkopuoliset pelaajat jakavat ottelutapahtumassa nimikirjoituksia kummipisteellä.

- On mahtavaa, että KooKookin on nyt mukana Kummipeleissä, mutta erityisen hienoa on, että kymenlaaksolaiset kummit ja kummilapset saavat matsissa ikimuistoisen kokemuksen Suomen seuratuimman lajin parissa, Kummius.fi:n perustaja Ville Lähdesmäki sanoo.

- Kun KooKoo hoitaa homman kotiin jäällä, niin Kouvolan seurakunnat vastaavat siitä, että erätauoillakin kummipareilla on mukavaa yhdessä. Kummius.fi toivoo KooKoolle ja seurakunnille pitkää ja antoisaa yhteistyötä Kummipelien parissa.

Kummilippupaketit myynnissä Ticketmasterissa nyt!

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017