Perhepeli

Tapaninpäivä on perhepäivä!

Yleisöluistelu, pomppulinna, perheille suunnatut lippupaketit ja paljon muuta!

Viime kaudella ensimmäistä kertaa järjestetty ja suuren suosion saavuttanut Perhepäivä saapuu jälleen Lumon Areenalle! Tällä kertaa perhepäivää vietetään tapaninpäivänä KooKoon ja JYPin välisessä ottelussa, jossa annetaan kinkuille kyytiä.

Ottelu alkaa Lumon Areenalla kello 17, mutta päivän ohjelma jo reilusti aiemmin.

Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Pääsyliput ovat jo myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa. Osta omasi vaikka joululahjoiksi!

Perhepäivän ottelutapahtuma on nimensä mukaisesti suunniteltu erityisesti lapsiperheitä ajatellen. Liiga-kiekon lisäksi Lumon Areenalla on paljon puuhaa, jonka parissa viihtyvät myös perheen pienimmät.

Ennen ottelua jäällä järjestetään kaikille avoin yleisöluistelu, johon osallistuu myös KooKoon pelaajia. Yleisöluistelu päättyy noin tunti ennen illan Liiga-ottelun alkamista. Tapahtumassa myös muun muassa nähdään sirkusesityksiä, tehdään kasvomaalauksia, pelataan pöytälätkää ja villiinnytään pomppulinnassa!

- Viime vuonna perhepäivämme oli hankalampana ajankohtana, mutta silti onnistunut kokonaisuus. Kertaa kokeneempina ja vuotta viisaampina päivästä tulee varmasti hieno, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

- Uskon, että tapaninpäivä on perhepäiväksi mitä parhain ajankohta. Siinä kohtaa aletaan kaivata jo rauhoittumisen jälkeen aktiviteetteja, joita me sitten Lumon Areenalla tarjoamme.

Perhepäivässä ei tarvitse taltuttaa nälkää lihapiirakka- ja pizzatarjoilulla, sillä myös erityishintaiset Orpe-klubi ja VMP-klubi sekä aitiot valjastetaan lapsiperheiden käyttöön. Katso klubi- ja aitiohinnastot jutun lopusta.

Jos joulukinkku tulee jo korvista, niin ei hätää! Klubeilla tarjoillaan perhepäivässä jotain ihan muuta: lasagnea, ranskalaisia perunoita, lihapullia ja nakkeja. Aitioihin on tarjolla monta erilaista ruokavaihtoehtoa. Osta omat perhepäivän lippu- ja ruokapakettisi KooKoon toimistolta. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa viihtymään perhepäivään!
 

Perhepelin lippupaketit:

Orpe-klubi

Aikuiset 40 euroa, 7-15-vuotiaat lapset 20 euroa ja 0-7-vuotiaat lapset 10 euroa.
 

VMP-klubi

Aikuiset 30 euroa, 7-15-vuotiaat lapset 15 euroa ja 0-7-vuotiaat lapset 7,5 euroa
 

Aitiot

Aitio 12 hengelle 500 euroa. Ruokailuun on erilaisia ja erihintaisia vaihtoehtoja, alkaen aikuiset á 20 euroa ja lapset á 10 euroa.

Perhepäiväpakettien myynti vain KooKoon toimistolta (arkisin klo 9-16, mari.jokela@kookoo.fi, 040 529 7467).

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017