”Lähdetään siitä, että laitetaan kiekkoa pussiin”
KooKoo ja rakas vihollinen SaiPa kohtaavat perjantai-iltana Kouvolan Lumon Areenalla. Kaakon derby on KooKoon kesän seitsemäs harjoitusottelu.

Lumon Areena täyttyy perjantai-iltana vihasta ja rakkaudesta, kun paikalliskisailijat KooKoo ja SaiPa kohtaavat harjoitusottelun merkeissä. Matsin jälkeen molemmilla on enää yksi harjoitusottelu ennen syyskuun toisen viikonlopun herkullista Liiga-avausta!

Joukkueiden kesäkaudet ovat kulkeneet eri raiteilla, sillä SaiPa on kulkenut voitosta voittoon, kun taas KooKoo hakee perjantaina vielä kesän ensimmäistä päänahkaansa. Parivaljakon ensimmäinen kohtaaminen Imatran-turnauksessa kirjattiin SaiPan eduksi tylysti 6-0.

- Tästä perjantain pelistä tehdään vähän parempia muistoja! SaiPa on hyvä jengi ja tekee varmasti taas paljon töitä, mutta lähdetään vastaamaan siihen ja pelataan hyvä matsi. Eiköhän saada ihan hyvä perjantai-illan huuma, uskoo KooKoo-puolustaja Mikael Kurki.

Mitä #KaakonDerby-paikallispelihengestä tuumaa Kurki, joka tunnetaan joukkueen kesken ”westendiläisenä”?

- Ihan ensiksi täytyy puuttua tuohon! Olen täysin helsinkiläinen, enkä ole asunut Espoossa päivääkään. Kyllä latauksen aistii, vaikka olenkin vasta Kouvolaan tullut. Saamme SaiPasta pienen ekstralatauksen.

Viimeiset viikot KooKoo on treenannut kovaa ja pelannut tasaisia – mutta tappiollisia – harjoituspelejä Porin Ässiä, Turun Palloseuraa, Hämeenlinnan Pallokerhoa ja viimeisimpänä Lahden Pelicansia vastaan. Joukkueen suurin ongelma on ollut tehottomuus maalipaikoissa. Perjantain matsi on KooKoolle kesän kolmas uudistetussa Lumon Areenassa.

- Ainakin minulla on ollut kotipeleissä hyvä fiilis. Halli on hieno ja fanit hyviä. Mökki täyteen vaan, niin varmasti on kivaa niin katsojilla kuin pelaajillakin, Kurki linjaa.

- Olemme viime viikot keskittyneet perusasioihin, joita meidän täytyy parantaa omassa pelaamisessamme. Olemme treenanneet aika kovaa, koska nyt siihen on vielä mahdollisuus ennen kauden alkua. Lähdetään siitä, että laitetaan kiekkoa pussiin ja punalamppu palamaan vähän useammin!

KooKoo-SaiPa Lumon Areenalla perjantaina kello 18:30! Liput ennakkoon Lippupalvelusta. Lue remontin aiheuttamista erityisjärjestelyistä!

Lue myös

Uutinen
11.12.2017
Hyökkääjä Anrei Hakulisen kausi on ohi.
Uutinen
11.12.2017
KooKoo-lounaalla tarjoillaan tällä viikolla muun muassa lohta, paholaisen broileria ja metsästäjän mureketta.
Raportti
8.12.2017
Paikallispelien viikko päättyi maalin tappioon, kun Pelicans kävi hakemassa pisteet Kouvolasta niukoin 1–2-lukemin.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018