Ei itketä, vaan pelataan!
KooKoo pelaa kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa tiistaina, kun se isännöi Tampereen Ilvestä.

KooKoon rooliksi Liigan runkosarjan tämän kauden huipennuksessa jäi kiusanteko, kun pudotuspeliviiva karkasi viime viikolla joukkueen ulottumattomiin. Panostakin yhä riittää, sillä pelissä on oma kunnia.

Joukkue haluaa voittaa niin monta peliä kuin mahdollista. Seuraava koettelemus on edessä Lumon Areenalla tiistaina, jolloin Tampereen Ilves vierailee Kymenlaaksossa.

- On tietysti kova pettymys, että emme pääse playoffseihin, mutta ei tässä auta itkeä. Meillä on jäljellä neljä peliä, joita lähdemme voittamaan kuten tähänkin asti, KooKoon hyökkääjä Mikko Virtanen naulaa.

KooKoo on saanut kotipelien saldoaan paranneltua viime otteluissa, sillä neljässä viime kotimatsissa joukkue on napannut kolme voittoa ja kärsinyt yhden jatkoaikatappion. Vuorollaan Kouvolasta ovat poistuneet päät painuksissa Vaasan Sport, Oulun Kärpät ja Lahden Pelicans. Edellisviikolla Porin Ässät haki Lumon Areenalta 4–3-jatkoaikavoiton.

- Vaikka pudotuspelipaikka karkasi, niin erityisesti kotikaukalossa ja kotiyleisön edessä haluamme näyttää parasta.

Torstaisen Ässät-kotitappion jälkeen KooKoo kävi viime viikolla vielä lauantaina Mikkelissä toteamassa Jukurit vahvaksi kotijoukkueeksi.

- Koko joukkueelta jäi Mikkelissä tekeminen piippuun. Ainoa positiivinen asia oli ”Bussen” kauden ensimmäinen maali.

Busse, eli Ossi-Petteri Grönholm, tinttasi KooKoon 2–1-kavennuksen toisessa erässä.

Tiistainen vastustaja Ilves on juuri tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, josta KooKookin kisasi kalkkiviivoille saakka. Tamperelaisryhmä saapuu Kouvolaan hyvässä vireessä.

- Ilveksellä on tällä hetkellä tosi kova draivi päällä. Meidän täytyy päästä horjuttamaan hyvävireistä veskaria ja saada trafiikkia luukulle. Oli Ilves kuinka kuuma tahansa, niin pystymme kyllä heidätkin voittamaan.

Virtanen on hyökännyt viime pelit ykkösketjun keskellä polkukoneiden Terry Broadhurstin ja Juha-Pekka Haatajan välissä.

- Oma kausi on ollut vähän pettymys, kun tehoja ei ole tullut toivotulla tahdilla. Kroppa on ollut viime aikoina kunnossa, ei ole ollut vaivoja ja on saanut pelata paljon, mutta ei vain ole onnistunut. Itselläkin on neljä peliä aikaa saada kausi päätökseen paremmissa merkeissä.

Seuraavat kotiottelut:

Ke 7.3. KooKoo–Ilves – osta liput!
Ma 13.3. KooKoo–HPK – osta liput!

Lue myös

Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.
Uutinen
13.4.2017
Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017