Tiistaina Mikkeliin – ”Kovaa kamppailua luvassa”

KooKoolla on runkosarjassa vielä kahdeksan ottelua aikaa kiriä mukaan pudotuspeleihin. Runkosarjan viimeinen kuudennes jatkuu tiistaina, kun joukkue matkaa Jukurien vieraaksi Mikkeliin.

Mustaoranssit ovat voittaneet mikkeliläiset kotikentällä kahdesti, mutta kauden ensimmäinen kohtaaminen Mikkelissä päättyi KooKoon loppukiristä huolimatta Jukurien 2–1-voittoon.

Taas tuplapelit – ”Sukulaiset on aina kiva hiljentää”

Viime viikonloppuna Sportin kahdesti kaatanut KooKoo pelaa tänäkin viikonloppuna kaksi ottelua samaa joukkuetta vastaan. Tällä kertaa vastustaja on kuopiolainen KalPa, jonka oranssimustat kohtaa perjantaina Kuopiossa ja lauantaina Kouvolassa Lumon Areenalla.

– KalPa on hyvin liikkuva joukkue, joka tykkää pelata kiekon kanssa. He painostavat kovaa, mutta se sopii meille. Olemme valmiit vastaamaan huutoon, lupaa KooKoon hyökkääjä Ville Vainikainen.

Viiva näkyy jo – ”Vain tärkeitä matseja!”

KooKoon viime viikonloppu Vaasassa oli täydellinen, sillä oranssimustat ottivat kahdesta pelistä täydet kuusi pistettä. Pisteiden avulla joukkue nousi takaisin kuumana käyvään pudotuspelitaistoon!

Perjantaina pelatussa pelissä Sport nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin, mutta KooKoo piti pintansa ja nappasi pisteet Miro Keskitalon ylivoimamaalilla. KooKoo-veskari Samu Perhonen torjui ottelussa peräti 38 kiekkoa.

Kauden toinen Sport-tupla – ”Menemme sinne voittamaan!”

KooKoon kolmen ottelun Liigaviikko alkoi tiistaina kotiottelulla Helsingin IFK:ta vastaan. IFK oli ottelussa selkeästi parempi ja jätti mustaoranssit maaleitta. Kolme pistettä lähti Helsinkiin lukemin 0–4.

– IFK:lla oli kaksi isoa voittoa Tapparaa vastaan, joten heillä tuntui olevan enemmän energiaa kuin meillä. Emme oikein saaneet tehtyä hyviä asioita niin puolustus- kuin hyökkäysalueellakaan, KooKoo-puolustaja Jake Newton kommentoi.  

Taistelu jatkuu kotikaukalossa – ”Sytyttää jokaisen pelaajan!”

Kovat kotiottelut saavat jatkoa Lumon Areenalla, kun lauantaisen Kärpät-ottelun jatkoksi Helsingin IFK saapuu tiistaina KooKoon vastustajaksi.

Lauantain ottelu sarjakärki Oulun Kärppiä vastaan oli KooKoolta hieno taistelu, mutta se ei lopulta riittänyt voittoon. Kärpät pyyhkäisi kolmannen erän maaleilla ohi ja vei kolme pistettä lukemin 3–5.

Sarjakärki vierailee Lumon Areenan lauantaisaunassa

Kuluva Liiga–viikko alkoi KooKoon kannalta loisteliaasti mustaoranssien kaataessa samoista sijoista kamppailevan toisen oranssimustan joukkueen – HPK:n – vieraskaukalossa lukemin 3–6.

Ottelusta saadut kolme pistettä olivat erittäin tärkeät joukkueen kamppaillessa paikasta pudotuspeleihin. KooKoo nousi taulukossa takaisin 11. sijalle. Matkaa ylöspäin ja pudotuspeleihin oikeuttavaan kymmenenteen sijaan on yhdeksän pisteen verran, mutta Porin Ässät on pelannut vielä yhden ottelun kouvolalaisia enemmän.

Pudotuspelit jatkuvat – ”Yksi matsi kerrallaan!”

KooKoo on päässyt alkuviikon ajan keskittymään harjoitteluun, kun se pelaa lauantaisen SaiPa–matsin jälkeen ensimmäisen kerran vasta torstaina Hämeenlinnassa.

Joukkue pyrkii jatkamaan voittojen tiellä kaadettuaan lauantaina SaiPan Kaakon Derbyssä voittomaalikisan jälkeen lukemin 4–3.

– Se oli meiltä hyvä matsi. Tulimme otteluun vahvoina ja olimme henkisesti valmiita peliin, KooKoon tanskalaishyökkääjä Patrick Bjorkstrand kehui.

Viides #KaakonDerby – ”Kaikki on mahdollista!”

KooKoon alkuviikko kului länsirannikon kiertueella, jota tosin ei kovin paljon kouvolalaisleirissä enää muistella. Molemmat pelit niin Rauman Lukkoa kuin Porin Ässiäkin vastaan menivät totaalisen penkin alle.

– Kyllähän se todella huonosti meni. Emme saaneet kummassakaan pelissä mitään aikaiseksi. Todella huono reissu meiltä, KooKoo-puolustaja Arttu Pelli manasi.

KooKoo teki molemmissa otteluissa pelin avausmaalin, mutta siihen se jäikin, vastustajajoukkueen mennessä menojaan. Molemmat ottelut päättyivät tennislukemin 6–1.

Alkuviikko vierähtää länsirannikolla – ”Tärkeät pisteet jaossa!”

KooKoolle heitetiin viime viikolla kova haaste, kun se pelasi kahta Liigan kärkijoukkuetta – TPS:ää ja Tapparaa – vastaan. KooKoo selvitti haasteen hienosti ja nappasi kuudesta jaossa olleesta pisteestä neljä.

– Peli parani muutaman vaikean viikon jälkeen roimasti. Neljä pistettä kärkipään joukkueilta on hyvä suoritus, mutta siihen ei saa tyytyä! Jokaisen voiton eteen täytyy painaa hommia, KooKoo-puolustaja Santeri Salmela kertaa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ennakko

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018