Pisteputkessa Jukurien vieraaksi – ”Maalien edessä täytyy olla vahvoja”

Jos on KooKoo aloittanut kautensa vahvasti, niin samaa ei voi sanoa Mikkelin Jukureista. KooKoon jyrätessä viiden ottelun pisteputkessa, näyttää Jukurien pistesaldo samaisen viiden ottelun jälkeen pyöreää nollaa. Mikkelissä on siis vastassa varmasti nälkäinen jukurilauma.

Molemmat joukkueet pelasivat edellisen kerran lauantaina. KooKoo taisteli upeasti Samu Perhosen johdolla pisteen Tapparalta ja oranssimustille perjantaina Kouvolassa jatkoajalla hävinnyt JYP haki puolestaan täydet kolme pistettä Mikkelistä.

Haastava viikonloppu jatkuu Tampereella

Vahvasti kauden aloittanut KooKoo saa lauantaina eteensä kovimman mahdollisen haasteen: hallitsevan Suomen mestarin Tapparan.

KooKoolla on kauden neljästä matsista alla kolme voittoa ja yksi jatkoaikatappio. Pisteitä on kasassa yhdeksän, mikä oikeuttaa kauden alkumetreillä sarjataulukon toiseen sijaan! Oranssimusta jengi kaatoi perjantaina Lumon Areenalla JYPin jatkoajalla 3–2.

Sisuuntuneena JYPin kaatoon – ”Tiedämme mihin pystymme!”

Jos oli KooKoo liekeissä Liigan avausviikonloppuna, niin sitä oli myös yksilötasolla hyökkääjä Eero Savilahti. Laituri nimittäin paukutti heti avauskamppailussa SaiPaa vastaan hattutempun ja siivitti oranssimustat voittoon.

– Todella hienoa oli tehdä hattutemppu. Viimeksi vastaavaa on tapahtunut A–junioreissa ja jos en ihan väärin muista, niin taisi olla vielä vieraissa Porin Ässiä vastaan, Savilahti muistelee.

Sarjakärjessä pelikaanien kaatoon – ”Nättiä päästä pelaamaan!”

KooKoo hakee tiistaina jatkoa mainiosti sujuneelle Liigan avausviikonlopulle, josta joukkue saalisti täydet kuusi pistettä. SaiPa kaatui Kaakon Derbyssä perjantaina Lappeenrannassa 7–1 ja lauantaina Lumon Areenalla 4–2. KooKoo onkin viikonlopun jäljiltä sarjataulukon keulilla – ensimmäistä kertaa pääsarjahistoriansa aikana.

Odotus päättyy – Liiga on taas täällä!

KooKoon joukkue on kokenut kesän aikana melkoisen mullistuksen, kun peräti 13 viime kauden pelimiestä vaihtoi maisemaa.

KooKoo hankki kesän aikana poistuneiden pelimiesten tilalle uusia nimiä, kun muun muassa HIFK:ssa 2011 Suomen mestaruuden voittaneet Eetu Pöysti ja Siim Liivik siirtyivät oranssimustaan sotisopaan. Mieluinen hankita päävalmentaja Tuomas Tuokkolalle oli myös kauden 2013–2014 pistepörssin voittanut Michael Keränen, joka pelasi tuolloin juuri Tuokkolan alaisuudessa.

Kesän viimeistä viedään

Oranssimustien kesän kahdeksas ja samalla viimeinen harjoitusottelu on käsillä torstaina, kun KooKoo matkaa Tanhuvaaraan Mikkelin Jukurien vieraaksi. Joukkue on työstänyt arkea kuukauden päivät ja Liiga-avaus on nurkan takana.

- Harjoituspelit ovat menneet nousujohteisesti ja olemme parantaneet koko ajan. Sitä haetaan Jukurit-matsistakin. Pelin pitääkin kehittyä koko ajan kauden aikanakin, jotta voitamme tasaisesti pelejä, linjaa KooKoo-hyökkääjä Miikka Pitkänen.

Kaakon Derby palaa Kouvolaan!

Mikä olisikaan komeampi tapa lopettaa kesäkausi harjoituspelien osalta kuin KooKoon ja SaiPan välinen Kaakon Derby?

- Mielenkiintoinen ja tunteita herättävä vastustaja ainakin, virnistää hyökkääjä Tomi Leivo, joka siirtyi KooKoohon täksi kaudeksi juuri SaiPasta.

- Innolla odotan jo Liigan alkua ja Kaakon Derbyjä!

Virtanen: ”Kotikaukalo on aina kotikaukalo”

Neljäs vieraissa ja yhden Kotkassa pelatun harjoitusottelun jälkeen KooKoo palaa tiistaina viimein kotiin – Lumon Areenalle. Joukkue on harjoitellut kotijäällä jo heinä–elokuun taitteesta lähtien, mutta tiistaina on ensimmäisen matsin vuoro. Vieraaksi saapuu Helsingin IFK.

- Kiva päästä kesän jälkeen Lumon Areenalla myös tositoimiin. Kotikaukalo on aina kotikaukalo, naulaa hyökkääjä Mikko Virtanen.

Hakulinen pitkästä aikaa Imatralle

KooKoon urakointi jatkuu viikonloppuna Imatran Bauer-turnauksessa, jossa KooKoo kohtaa perjantaina JYPin ja lauantaina SaiPan. JYP-matsi alkaa perjantaina kello 16:00 ja SaiPa-peli lauantaina kello 17:30.

Hyökkääjä Anrei Hakuliselle edessä on paluu Imatralle, sillä hyökkääjä on vieraillut kaupungissa viimeksi keväällä 2012. Hakulinen pelasi Suomi-sarjaa VG62:n paidassa ja naantalilaisjoukkue vieraili Ketterän kotiluolassa.

- Ihan hirveästi ei Imatralta ole muistoja, ”Uma” naurahtaa.

Salmela: "Kotka on tosi tuttu"

KooKoo pelaa tiistaina Kotkassa Ilona Areenalla tällä erää kolmannen harjoitusottelunsa. Puolustaja Santeri Salmelalle matsi on kesän ensimmäinen Liiga-harjoituspeli, sillä nuorukainen oli viime viikon Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa Ivan Hlinkan muistoturnauksessa.

- Yksilötasolla meni ihan hyvin, mutta joukkueena emme valitettavasti pärjänneet. Sain paljon vastuuta puolustuspäässä ja alivoimalla. Parannettavaa jäi kuitenkin paljon, tuo taso ei vielä keväällä riitä, Salmela summaa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ennakko

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018