Viimeistä viedään – ”Kauden haluaa päättää aina voittoon”

Liigan runkosarja huipentuu lauantaina pelattavaan päätöskierrokseen. KooKoon harmiksi oranssimustilla ei ole viimeisessä pelissä enää sarjataulukkoon liittyvää panosta, sillä sijoitus ei enää muuksi muutu.

Yhtä perusasiaa sarjatilanne ei kuitenkaan muuta: koko joukkue haluaa voittaa.

– Tottakai joka jätkä haluaa päättää kauden voittoon, naulaa KooKoon tehohyökkääjä Malte Strömwall.

Viimeisenä vierasmatsina paikallispeli

KooKoon kausi on enää viimeistelyä vaille valmis, kun oranssimustilla on jäljellä enää kaksi ottelua. Ensimmäinen näistä pelataan torstaina 60 kilometrin päässä Kouvolasta – Lahdessa.

Viimeinen kuukausi on ollut KooKoolle erittäin haastava, sillä joukkue on yhdeksän ottelun tappioputkessa. Lloukkaantumistilanteen vuoksi ryhmä on joutunut pelaamaan viimeisimmät pelit kolmella kentällä.

Tiistaina kauden viimeinen opiskelijapeli

KooKoo urakoi kauden kolmanneksi viimeisen ottelunsa tiistaina Lumon Areenan kotijäällä. Vieraaksi saapuu niukasti pudotuspeleihin yltävä Porin Ässät, joka on voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan viisi.

Oranssimustien kevätkunto on poissaolojen harventamien rivien myötä aallonpohjassa. Edellisestä voitosta on vierähtänyt jo kuukausi, eli runkosarjan viimeisellä viikolla on korkea aika kääntää suunta.

Olympiatauolta maakuntamatkalle – "Mennään pilaamaan juhlat!"

Olympiatauolta palataan runkosarjan viimeisten pelien pariin ja KooKookin palaa tauolta vauhdikkaasti. Tiistaina mustaoranssit pelaavat Oulussa Kärppiä vastaan ja keskiviikoksi joukkue laskettelee hieman alemmas – Jyväskylään, jossa vastassa on JYP.

KooKoo täydensi joukkuettaan tiistaina, kun Topi Taavitsainen liittyi joukkueeseen loppukauden kattavalla lainasopimuksella. 26-vuotias Taavitsainen on pelannut kahden kauden aikana Turun Palloseurassa 81 ottelua tehoin 6+8=14.

Tiistaina Mikkeliin – ”Kovaa kamppailua luvassa”

KooKoolla on runkosarjassa vielä kahdeksan ottelua aikaa kiriä mukaan pudotuspeleihin. Runkosarjan viimeinen kuudennes jatkuu tiistaina, kun joukkue matkaa Jukurien vieraaksi Mikkeliin.

Mustaoranssit ovat voittaneet mikkeliläiset kotikentällä kahdesti, mutta kauden ensimmäinen kohtaaminen Mikkelissä päättyi KooKoon loppukiristä huolimatta Jukurien 2–1-voittoon.

Taas tuplapelit – ”Sukulaiset on aina kiva hiljentää”

Viime viikonloppuna Sportin kahdesti kaatanut KooKoo pelaa tänäkin viikonloppuna kaksi ottelua samaa joukkuetta vastaan. Tällä kertaa vastustaja on kuopiolainen KalPa, jonka oranssimustat kohtaa perjantaina Kuopiossa ja lauantaina Kouvolassa Lumon Areenalla.

– KalPa on hyvin liikkuva joukkue, joka tykkää pelata kiekon kanssa. He painostavat kovaa, mutta se sopii meille. Olemme valmiit vastaamaan huutoon, lupaa KooKoon hyökkääjä Ville Vainikainen.

Viiva näkyy jo – ”Vain tärkeitä matseja!”

KooKoon viime viikonloppu Vaasassa oli täydellinen, sillä oranssimustat ottivat kahdesta pelistä täydet kuusi pistettä. Pisteiden avulla joukkue nousi takaisin kuumana käyvään pudotuspelitaistoon!

Perjantaina pelatussa pelissä Sport nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin, mutta KooKoo piti pintansa ja nappasi pisteet Miro Keskitalon ylivoimamaalilla. KooKoo-veskari Samu Perhonen torjui ottelussa peräti 38 kiekkoa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ennakko

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018