Ensimmäistä kertaa Kärpät
KooKoo saa lauantaina Lumon Areenalle vieraakseen hallitsevan Suomen mestarijoukkueen Oulun Kärpät.

Torstaina 1–2-jatkoaikatappiolla viikkonsa avannut KooKoo kohtaa viikonloppuna toisenkin viime kauden finalistin Oulun Kärpät. Kaksi edellistä SM-kultaa vienyt Kärpät saapuu Lumon Areenalle lauantaina.

Kärpät-matsi on erityinen KooKoo-hyökkääjä Mikko Alikoskelle, joka on voittanut oululaisen kasvattajaseuransa paidassa neljä Suomen mestaruutta. Viimeisimmän edelliskeväänä.

- Saapa nähdä huomenna, että mikä fiilis on. Vielä tällä hetkellä ei erityisesti jännitä, mutta varmaan joutuu huomenna vähän skarppaamaan, Alikoski pohti torstaina.

- Pitää vain keskittyä olennaiseen, itse peliin. Se on kuitenkin isossa kuvassa vain yksi peli ja yksi vastustaja muiden joukossa.

Alikoski ja KooKoo-kippari Ari Vallin olivat keväällä kaatamassa Tapparaa finaaleissa ja juhlivat lopulta toista peräkkäistä Suomen mestaruutta. Torstaina kaksikko joutui muun oranssimustan miehistön kanssa tunnustamaan tamperelaisjoukkueen niukasti paremmakseen.

- Tietenkin se söi miestä, varmasti jokaista meistä. Jäi sellainen fiilis, että pystymme varmasti pelaamaan paremminkin. Onneksi saimme edes yhden pisteen. Jokainen pinna on meille tärkeä.

KooKoo on avannut kauden positiivisesti, sillä joukkue on joutunut kuuden ottelun jälkeen poistumaan kaukalosta pisteittä vain kertaalleen – kotiavauksesta SaiPaa vastaan. Ennen perjantain ottelukierrosta KooKoo oli yhdeksällä sarjapisteellä kahdeksannella sijalla, vain kahden pisteen päässä sarjakärjestä.

Kärpät pelaa perjantaina kärkikamppailun Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.

- Lauantain matsi on meille kova peli, mutta samalla hieno haaste. Ensin torstaina Tappara ja heti lauantaina Kärpät… Kova, hieno viikko, Alikoski summaa.

171-senttinen energiapatukka on tinttaissut alkukaudella kasaan yhden syöttöpisteen.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:

La 26.9. klo 17:00 KooKoo-Kärpät – osta liput!
La 3.10. klo 17:00 KooKoo-Pelicans – osta liput!

Lue myös

Uutinen
28.4.2017
Kausikorttien vain 250 euron erikoistarjoukset päättyvät viikonloppuna. Muista myös uusia vanha tilauksesi viimeistään sunnuntaina!
Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017