Hämeenlinnassa pelataan tärkeistä pisteistä
Kahden pisteen päässä toisistaan olevat KooKoo ja HPK kohtaavat keskiviikkona Hämeenlinnan Ritari areenalla.

KooKoo on ajautunut ennen maajoukkuetaukoa neljän ottelun tappioputkeen, jonka se koettaa katkaista keskiviikkona HPK:n kustannuksella. Kuluvalla viikolla joukkue kohtaa myös perjantaina kotona Vaasan Sportin ja lauantaina vieraissa Tampereen Ilveksen.

Ensi viikolla edessä on pelitön maajoukkuetaukoviikko, joten energiaa viimeiseen rutistukseen löytyy varmasti.

- Tämä on totta kai meille iso viikko, kun on HPK, Sport ja Ilves vastassa. Ne ovat isoja pelejä meille, tärkeistä pisteistä pelataan joka ilta. Tauko on tulossa, mutta nyt täytyy vielä jaksaa puristaa kolme peliä, KooKoo-hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen maalaa.

KooKoo otti uuden Liiga-tulemisensa ensimmäisen voiton syyskuussa nimenomaan HPK:n kustannuksella. Juutilainen vierailee pitkästä aikaa Hämeenlinnassa, jossa pelasi lähes koko kauden 2011–2012.

- Varmasti tulee ihan erilainen peli kuin silloin, koska se oli kuitenkin niin alkukautta. Nyt me olemme vierasjoukkue, mikä tuo matsiin omat mausteensa. Vieraissa pelin ei tarvitse olla niin nättiä, vain tehdyt maalit ja mukaan saatavat pisteet merkkaavat.

- Sikakatsomoa ei taida enää olla, joten Hämeenlinna ei ole enää niin paha paikka vierasjoukkueille, mutta totta kai vieraspelit ovat aina hankalampia kuin kotipelit. Simppeliä kiekkoa vaan.

Viimeiset neljä ottelua ovat lihottaneet KooKoon saldoa vain kahdella sarjapisteellä. Pukukopissa ei silti masennella, sillä enempäänkin on ollut mahdollisuuksia.

- Ei synkistä yhtään, vaikka ilma ulkona synkkeneekin. Meillä on edelleen hauskaa ja olemme pitäneet mielen kirkkaana. Voitot ovat aina tietenkin pääasia, mutta tappioista saadaan hyvää oppia. Nytkin olemme katsoneet hyviä videoita pelaamisestamme pari päivää.

Mistä sitten on kiikastanut?

- Ilves-pelissä saimme jo hyviä asioita näkyviin, mutta tarvitsemme niitä koko 60 minuuttia. Tarvitsemme jokaisen äijän panoksen. Pelkästään kaksi kenttää ei riitä, vaan tarvitaan kaikki neljä kenttää mukaan.

- Äijiä ja kiekkoja pitää saada röyhkeämmin maalille. Tärkeää on, että nyt olemme saaneet paikkoja, vaikka maalit ovat olleetkin tiukassa. Aina kun saa paikkoja luotua, on oikeassa suunnassa.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 30.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!
Ke 11.11. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!

Lue myös

Uutinen
25.5.2017
Helatorstaina vietetään kansallista pihapelipäivää, joka näkyy myös Kouvolan urheilupuistossa.
Haastattelu
12.5.2017
Laitahyökkääjä Eetu Pöysti karistaa KHL:n pölyt jaloistaan ja siirtyy ensi kaudeksi KooKoon oranssimustiin väreihin.
Uutinen
12.5.2017
Viime kaudet KHL:ssä pelannut Eetu Pöysti ja tuore SM-hopeamitalisti Miikka Pitkänen siirtyvät Kouvolaan.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017