Alumnipeli kokoaa vanhat suuruudet yhteen

KooKoon entisistä pelaajista koostuva alumnijoukkue isännöi Lumon Areenalla Pelicansin vastaavaa ryhmää. Ottelu alkaa kello 14:30 ja sen näkee illan Liiga-matsin lipulla: kaksi peliä yhden hinnalla!

Oranssimustassa paidassa nähdään lauantaina paljon vanhoja tuttuja, muun muassa ex-kippari Mikko Mattila.

- Olen tosi innoissani! Aina kun kutsu KooKoo-paitaan käy ja aikataulut natsaa, niin olen mukana. Pelit ovat hyviä tapahtumia, ”Mamba” hymyilee.

Broadhurst valmiina pehmolelusateeseen

Pehmolelujen kerääminen hyväntekeväisyyteen on jääkiekkopiireissä tuttua puuhaa. Kouvolassa pehmolelukampanja toteutetaan keskiviikon kotiottelussa Rauman Lukkoa vastaan.

KooKoon yhdysvaltalaishyökkääjä Terry Broadhurst ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

- Olen päässyt olemaan muutaman kerran mukana vastaavissa tempauksessa aiemmin, joten tiedän mitä odottaa. Monet joukkueet ympäri maailmaa järjestävät näitä tempauksia, mikä on tietysti hieno asia, koska taustalla on hyväntekeväisyys, Broadhurst sanoo.

Jokela: ”Odotan vain ensimmäisiä pelejä!”

KooKoon alakerta vahvistui sanan varsinaisessa merkityksessä keskiviikkona, kun voimanpesä Mikko Jokela, 36, liittyi joukkueeseen. KooKoo on yli 600 Liiga-matsia pelanneelle peruspuolustajalle uran kuudes Liiga-seura.

Ensimmäiset matsit oranssimustissa ovat edessä ensi viikolla, jolloin KooKoo isännöi keskiviikkona Mikkelin Jukureita ja lauantaina Lahden Pelicansia.

- Kaikki ratkesi aika nopeasti. En ole ehtinyt kuin mennä paikasta toiseen, mutta ensifiilis on hyvä ja odottavainen. Malttamattomana odotan vain ensimmäisiä pelejä, Jokela avaa.

Irving: ”Olen valmis!”

Edellisviikolla KooKoon kanssa sopimuksen sorvannut Leland Irving, 28, pelaa keskiviikkona ensimmäisen Liiga-ottelunsa oranssimustissa. KooKoo isännöi Lumon Areenalla Tampereen Ilvestä.

- Olen valmis ja innoissani, totta kai. Edellisestä sarjapelistä on jo tovi, Irving kommentoi.

Irving saapui Suomeen perjantaina ja ehti näkemään KooKoon edellisen kotiottelun HPK:ta vastaan. Hämeenlinnalaisryhmä haki Kouvolasta 1–2-vierasvoiton. Veskari on ehtinyt harjoitella joukkueen mukana pari päivää.

Koponen: ”Törkeän siistiä tulla takaisin!”

Kolmelta aiemmalta kaudelta kouvolalaisille tuttu työmyyräpakki Marlo Koponen palasi KooKoon vahvuuteen alkuviikosta. Alkukauden ilman sopimusta ollut puolustaja ja seura solmivat kuukauden mittaisen pestin.

- Oli kyllä törkeän siistiä tulla takaisin! Hienoa päästä mukaan tuohon porukkaan vielä näin uuden Liiga-kauden kynnyksellä. Kävin kesällä metallitöissäkin, mutta kyllä lätkä on huomattavasti lähempänä sydäntä, Koponen fiilistelee.

O’Connor: ”Kesä tai ei – haluamme voittaa!”

Harjoituspeleissä ei vielä kisata tärkeistä sarjapisteistä, vaan keskittyminen on muun muassa oman pelin kehittämisessä sekä ketjukoostumusten löytämisessä – ja puolustaja Ryan O’Connorin mukaan voittamisessa.

- Tavoite on voittaa, tietysti. Oli kesä tai ei, haluamme aina voittaa jokaisen matsin. Hävisimme viime pelin kotona, emmekä haluaa tarjota tappioita faneillemme, O’Connor linjaa painokkaasti.

KooKoo aloitti kesän hyvällä Imatran-turnauksella, mutta edellisviikolla kotipeli Rauman Lukkoa vastaan taipui tappioksi.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Haastattelu

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017