Pöysti: ”Olisipa jo syyskuu!”

- Olen ihan fiiliksissä! Toivon vain, että syyskuu tulisi mahdollisimman nopeasti, hyökkääjä Eetu Pöysti tunnelmoi alle vuorokautta sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Pöysti allekirjoitti KooKoon kanssa vastikään yksivuotisen sopimuksen. Miehen into on ymmärrettävää, sillä laiturin edellisestä pelistä on aikaa lähes kahdeksan kuukautta. Hyökkääjän viime kausi näet päättyi viime syksynä vain kuuden pelin jälkeen loukkaantumiseen.

Kähkönen: ”Kiva päästä Kouvolan pöhinään mukaan”

Toni Kähkönen on syntynyt Vaasassa, mutta saanut kiekko-oppinsa Espoossa. Pääkaupunkiseudun lisäksi hyökkääjä on nähnyt Oulun, Leksandin ja Karlskronan. Seuraavat kaksi vuotta Kähkönen viettää Kymenlaaksossa laiturin tehtyä KooKoon kanssa kaksivuotisen pestin.

- Muutimme Vaasasta pääkaupunkiseudulle ollessani vasta pieni poika. Pelasin kaikki juniorivuodet Espoossa ja siellä debytoin Liigassakin, Kähkönen kertaa.

Välimaa: ”Opettavainen kausi”

Urheilullisesti vaikea Liiga-kausi 2016–2017 oli KooKoolle haastava myös toimiston puolella. Katse on jo visusti tulevassa kaudessa, jolla kaikki haluavat parantaa.

- Päättynyt kausi oli kova ja raskas, mutta samalla myös todella opettavainen. Näimme taas, että kaudet eivät ole veljiä keskenään, sillä tämä kausi oli monella tapaa täysin erilainen kuin edeltäjänsä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Alumnipeli kokoaa vanhat suuruudet yhteen

KooKoon entisistä pelaajista koostuva alumnijoukkue isännöi Lumon Areenalla Pelicansin vastaavaa ryhmää. Ottelu alkaa kello 14:30 ja sen näkee illan Liiga-matsin lipulla: kaksi peliä yhden hinnalla!

Oranssimustassa paidassa nähdään lauantaina paljon vanhoja tuttuja, muun muassa ex-kippari Mikko Mattila.

- Olen tosi innoissani! Aina kun kutsu KooKoo-paitaan käy ja aikataulut natsaa, niin olen mukana. Pelit ovat hyviä tapahtumia, ”Mamba” hymyilee.

Broadhurst valmiina pehmolelusateeseen

Pehmolelujen kerääminen hyväntekeväisyyteen on jääkiekkopiireissä tuttua puuhaa. Kouvolassa pehmolelukampanja toteutetaan keskiviikon kotiottelussa Rauman Lukkoa vastaan.

KooKoon yhdysvaltalaishyökkääjä Terry Broadhurst ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

- Olen päässyt olemaan muutaman kerran mukana vastaavissa tempauksessa aiemmin, joten tiedän mitä odottaa. Monet joukkueet ympäri maailmaa järjestävät näitä tempauksia, mikä on tietysti hieno asia, koska taustalla on hyväntekeväisyys, Broadhurst sanoo.

Jokela: ”Odotan vain ensimmäisiä pelejä!”

KooKoon alakerta vahvistui sanan varsinaisessa merkityksessä keskiviikkona, kun voimanpesä Mikko Jokela, 36, liittyi joukkueeseen. KooKoo on yli 600 Liiga-matsia pelanneelle peruspuolustajalle uran kuudes Liiga-seura.

Ensimmäiset matsit oranssimustissa ovat edessä ensi viikolla, jolloin KooKoo isännöi keskiviikkona Mikkelin Jukureita ja lauantaina Lahden Pelicansia.

- Kaikki ratkesi aika nopeasti. En ole ehtinyt kuin mennä paikasta toiseen, mutta ensifiilis on hyvä ja odottavainen. Malttamattomana odotan vain ensimmäisiä pelejä, Jokela avaa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Haastattelu

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017