Hakulinen pitkästä aikaa Imatralle
”Toivottavasti Bjorkstrand löytää minut vasemmasta laidasta, niin homma on selvä!”

KooKoon urakointi jatkuu viikonloppuna Imatran Bauer-turnauksessa, jossa KooKoo kohtaa perjantaina JYPin ja lauantaina SaiPan. JYP-matsi alkaa perjantaina kello 16:00 ja SaiPa-peli lauantaina kello 17:30.

Hyökkääjä Anrei Hakuliselle edessä on paluu Imatralle, sillä hyökkääjä on vieraillut kaupungissa viimeksi keväällä 2012. Hakulinen pelasi Suomi-sarjaa VG62:n paidassa ja naantalilaisjoukkue vieraili Ketterän kotiluolassa.

- Ihan hirveästi ei Imatralta ole muistoja, ”Uma” naurahtaa.

- Mitä olen muilta kuullut, niin halli on kuulemma kylmä, mutta muuten hyvä.

KooKoo vieraili tiistaina Kotkassa, missä se taipui epätasaisella esityksellä HPK:ta vastaan. Edellisviikon matsit Porissa ja Vaasassa toivat voiton ja tappion, eli kolmeen peliin on mahtunut vaiheita.

- ”Hyny” (Toni Hyvärinen) olisi voinut viime pelissä tehdä syötöistäni pari maalia. Itsellänikin oli pari paikkaa, mutta eiköhän ruuti sarjan alkuun mennessä kuivu. Tai sanotaan, että viimeistään sarjassa alkaa osua.

- Kotkassa oli tosi pieni aski. Tilaa oli vähän, ja kun molemmat karvasivat paljon, niin peli oli aikamoista flipperiä. Missään Liiga-kaukalossa ei ole noin pientä laatikkoa ja Imatrallakin on isompi, niin ne ovat ainakin itselleni mieluisampia pelipaikkoja.

Hakulinen treenasi torstaina yhdysvaltalais-tanskalaisen Patrick Bjorkstrandin rinnalla.

- Näppärän näköinen tanskalainen. Toivottavasti hän löytää minut vasemmasta laidasta, niin homma on selvä!

Ennen sitä Hakulisella on kuitenkin edessään vielä toisenlainen koetus, asunnon siivoaminen. Laituri metsästi itselleen apuvoimia torstai-iltapäivän jääharjoituksen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä.

- Uskon, että apuvoimia löytyy. Tässä on ainakin viisi hyvää vaihtoehtoa (Hyvärinen, Vainio, Järvinen, Virtanen ja Tamminen)! ”Hyny” ja Veeti ainakin lupasivat tulla, eli varmuudella on pari isoa rightin jätkää imurin varressa.

Lue myös

Uutinen
11.7.2018
Oranssimustat ovat valinneet pelinumeronsa tulevalle Liiga-kaudelle.
Uutinen
9.7.2018
Terveystalo, TT-Monitoimipalvelut Group ja Madmix nousevat pääyhteistyökumppaneiden joukkoon.
Haastattelu
2.7.2018
Yhdysvaltalainen Ed Wittchow vahvistaa KooKoota 1+1-vuotisella sopimuksella.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2018-2019