Haussa uusi alku kaudelle
KooKoo hakee viikon kahdesta vieraspelistä uutta nostetta heikosti sujuneiden ensimmäisten vieraspelien jälkeen. Torstaina joukkue vierailee Raumalla.

KooKoo metsästää torstaina itselleen uutta suuntaa edellisviikonlopun surullisen Pelicans-vierasryöpytyksen jäljiltä. Oranssimusta joukkue matkaa jo keskiviikkona Raumalle, missä se kohtaa kotijoukkue Lukon.

- Lauantaina olimme Lahdessa aivan löysät housussa ja pelasimme todella huonosti, joten nyt on kasvojenpesun paikka, linjaa KooKoo-hyökkääjä Anrei Hakulinen.

Hakulinen, jonka huulta koristaa kolme katu-uskottavaa tikkiä.

- Tikit ovat peruja kotipelistä Sportia vastaan. Kävin maalin takana antamassa painetta, jolloin kaverin veskari huitaisi kiekon pois ja maila osui huuleen. Saimme tilanteesta neljän minuutin ylivoiman, joten se oli hyvä uhraus.

Uusi viikko on alkanut Lumon Areenalla pelitavan hiomisella. Joukkue urakoi maanantaina ja tiistaina pitkät jääharjoitukset.

- Olemme käyneet pelitapaa, hieman yksinkertaistaneet pelaamista ja tuoneet siihen uusia niksejä.

- Mielestäni kaikki lähtee kuitenkin liikkeelle kopista, eli meistä pelaajista. Meidän pitää esiintyä ihan erilaisella ilmeellä ja näyttää, että haluamme taistella. Ilman sitä paraskaan pelitapa ei johda tuloksiin.

Torstainen vastustaja Lukko on KooKoon tavoin aloittanut kautensa alavireisesti. Joukkueet miehittävät sarjataulukon kahta viimeistä sijaa; Lukko on sijalla 15 ja KooKoo pykälän ylempänä.

- Lukko herättää ainakin minussa henkilökohtaisesti hyviä fiiliksiä, kun olen itsekin kotoisin länsirannikolta. Itselläni on kulkenut aina Raumalla hyvin, joten pitää koputtaa puuta, että kulkisi nytkin.

- Toivottavasti ehdin myös käydä morjestamassa yhtä raumalaisen jääkiekkoilun suurmiehistä, eli viime kauden KooKoo-hyökkääjä Aki Kangasmäkeä!

Hakulinen on harjoitellut alkuviikon Kouvolan omien poikien Mikko Virtasen ja Jarkko Immosen kentällisessä.

- Se tässä vähän pelottaa, että miten sitä Kouvolan poikien kanssa pärjää! Yritämme pelata yksinkertaista peliä. Meiltä odotetaan tulosta, joten nyt on oikea aika näyttää, että tulosta tulee, kun mahdollisuus annetaan.

KooKoo on tehnyt kauden 14 maalistaan peräti puolet ylivoimalla. On selvää, että tehoja kaivataan lisää tasaviisikoin, mutta myös kakkosylivoimalta, sillä ylivoimamaaleista kaikki ovat ykkösvitjan käsialaa.

- Ykkösylivoima on toiminut loistavasti. Malinen tuli nyt minun tilalle kakkosylivoimaan, joten eiköhän sekin tästä ala toimia, Hakulinen naurahtaa.

Seuraavat kotiottelut:
Pe 14.10. klo 18:30 KooKoo–HPK – osta liput!
Ke 19.10. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!
La 22.10. klo 17:00 KooKoo–SaiPa – osta liput!

Lue myös

Uutinen
28.4.2017
Kausikorttien vain 250 euron erikoistarjoukset päättyvät viikonloppuna. Muista myös uusia vanha tilauksesi viimeistään sunnuntaina!
Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017