Joulurauha päättyy tapaninpäivänä
KooKoo palaa joulutauolta tositoimiin tapaninpäivänä lauantaina, jolloin oranssimusta joukkue suuntaa linja-autonsa Porin Isomäkeen.

Oranssimustien viikon mittainen joulurauha tulee tiensä päähän tapaninpäivänä. KooKoo palaa lauantaiaamuna yhteen ja hyppää saman tien bussiin, jonka nokka osoittaa kohti länsirannikkoa ja Poria.

- Viimeiset pelit ennen joulutaukoa onnistuivat ihan hyvin, joten joulutauolla oltiin levollisin mielin. Takaisin tullaan energiaa täynnä, KooKoo-hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen kertoo.

- Olisihan joulutauko voinut olla pidempikin, mutta nyt pelataan tapaninpäivänä ja that’s it. Aamulla nopea pyörähdys jäällä, bussiin ja menoksi. Matsi tulee nopeasti, mutta olemme tienneet sen alusta asti, joten jokainen on osannut varautua tilanteeseen.

Juutilaisten perheessä joulua vietettiin perhepiirissä Kouvolassa ja Espoossa.

- Kauden aikana ei hirveästi ehdi muuta tehdä, joten jouluna on hyvä rauhoittua hetkeksi lähimmäisten pariin. Joulu sujui perinteisin menoin.

KooKoo lähti joulutauolle kolmen ottelun pisteputkessa. Joukkue kaatoi ennen taukoa kotijäällään HPK:n ja Sportin sekä viimeisimpänä taisteli vieraskaukalossa TPS:ltä pisteen rankkaritappiolla.

Oranssimusta on pelannut Lumon Areenan kotijäällä vahvasti, mutta edellisestä vierasvoitosta on vierähtänyt jo tovi – Ilves kaatui Tampereella kolmen pisteen arvoisesti lokakuun viimeisenä päivänä.

- Vieraspelit ovat olleet meille vaikeampia, kun ei ole ollut kotiyleisön kovaa tukea takana. Edellinen matsi Turussa oli askel oikeaan suuntaan, vaikka siitä lopulta niukka tappio tulikin.

Vierastappioiden putkeen mahtuu myös 7–4-häviö lauantain pelipaikassa Porin Isomäessä.

- Se oli aikamoinen hulabaloo-peli! Vieraissa neljän maalin tekeminen on kova juttu, mutta seitsemän päästäminen omiin vielä vähän kovempi juttu, mutta negatiivisessa mielessä. Nyt käydään Porissa näyttämässä, että osaamme myös puolustaa.

Juutilainen itse on ollut viime peleistä sivussa lievän tällin vuoksi. Mikä on pelikunto tapaninpäivänä?

- Katsotaan, katsotaan!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ti 29.12. klo 18:30 KooKoo–Kärpät – osta liput!
Su 3.1. klo 15:00 KooKoo–Blues – osta liput!
Blues-peli on osa Liigan Perhepäivää – lue lisää!

Lue myös

Uutinen
17.3.2017
Päättyneen Liiga-kauden mustia ja valkoisia pelipaitoja on myynnissä Huuto.netissä.
Haastattelu
17.3.2017
Uuden kauden rakentaminen on Lumon Areenalla jo kovassa vauhdissa.
Uutinen
16.3.2017
KooKoon B- ja C-junioreiden kaudet päättyvät sunnuntaina Lumon Areenalla.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017