Kaikki mitä tarvitsee tietää perhepelistä
Tapaninpäivän on Lumon Areenalla perhepäivä, joka huipentuu KooKoon ja JYPin väliseen Liiga-matsiin.

Lumon Areenan joulurauha päättyy maanantaina, jolloin jäähalli täyttyy monenlaisesta normaalista poikkeavasta ohjelmasta: tapaninpäivä on perhepäivä! Illan Liiga-matsi KooKoo–JYP alkaa kello 17, mutta Lumon Areenan ovet avataan ensimmäisen kerran jo kello 14:45.

Lipunmyynti ja ovien aukeaminen:
Ticketmasterin verkkokauppa myy lippuja 24/7. Lumon Areenalta lippuja saa pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä kello 14:45 alkaen ja B- sekä C-ovien lipunmyyntipisteistä kello 16:00 alkaen. Pää- ja A-sisäänkäynnit aukeavat kello 14:45, B- ja C-sisäänkäynnit kello 16:00. Orpe- ja VMP-klubit aukeavat kello 15:30.

Yleisöluistelu:
Viime vuoden perhepelin tapaan kaikille lipunostaneille avoin yleisöluistelu on perhepäivän erikoisuus – hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus luistella Lumon Areenan Liiga-jäällä! Lumon Areenan kaukalo on jaettu luistelussa kahtia: toisella puolella on KooKoo-jäätaitureiden ja toisella puolella KooKoon kiekkojunioripuolen vetämää ohjelmaa. Luistimet voi vaihtaa joko katsomossa tai pukukopissa numero yksi, johon on opasteet pää- ja A-sisäänkäynneiltä.

Yleisöluistelun KooKoo-pelaajat:
Yleisöluistelussa nähdään kello 15:00-15:15 viisi KooKoon edustusjoukkueen pelaajaa: Toni Hyvärinen, Mikko Jokela, Jan-Mikael Juutilainen, Mikko Virtanen sekä Arttu Pelli.

Luistimet ottelun aikana:
Ottelun ajaksi luistimet suositellaan vietäväksi esimerkiksi autoon, mutta ne voi omalla vastuulla säilyttää myös pukukopissa ja noutaa sieltä noin 15 minuuttia illan Liiga-ottelun päättymisen jälkeen. Huomioithan, että pukukoppiin ei pääse ottelun aikana.

Muu ohjelma:
Yleisöluistelun lisäksi tapahtuu muutakin: pomppulinna liikuttaa lapsia D-päädyssä, Go Go Girls järjestää kasvomaalausta ympäri Lumon Areenaa ja Tykkimäen Sirkuskoulu viihdyttää yleisöä B-katsomon takana ja kiertelee myös yleisön joukossa. Lisäksi lapsille jaetaan KooKoo-ilmapalloja A-katsomon takana.

Otteluisäntä:
Perhepelin otteluisäntänä toimii Viking Line, joka jakaa risteilyetukuponkeja 2000:lle ensimmäiselle katsojalle. Paikalla on myös Viking Linen maskotti Ville Viikinki ja A-puolen katsomon takana toimii normaalisti joka ottelussa auki oleva valokuvauspiste, josta voi voittaa ilmaisen risteilyn!

Ruokailu Lumon Areenalla:
Lumon Areenan kioskit palvelevat normaaliin tapaan, eli saatavilla on pizzaa, lihapiirakoita, nakkeja, makkaroita ja hot dogeja. Myös Orpe-klubi ja VMP-klubi ovat tuunattu perhepeliä varten erityishintaisiksi: aikuiset 40€/30€ (Orpe/VMP), 7–15-vuotiaat juniorit 20€/15€ ja 0–7-vuotiaat lapset (10€/7,5€). Hinta sisältää ottelulipun ja ruokailun klubilla. Jäljellä olevat paikat myydään pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä.

Avauskentälliset:
Molempien joukkueiden avauskentälliset ja ottelun tuomaristo saatetaan kentälle KooKoon F07-junioreiden toimesta.

Liiga-ottelu:
Illan kruunu on KooKoon ja jyväskyläläisen JYPin välinen Liiga-matsi. Joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä – molemmilla on kasassa 41 pinnaa – joten ottelu on molemmille vähintäänkin tärkeä! KooKoo jyskyttää otteluun Liiga-historiansa pisimmässä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Ohjelma:
14:45 Pääovien lipunmyynti aukeaa
14:45 Pääsisäänkäynti ja A-sisäänkäynti aukeavat
14:45 Fanishoppi ja A-kioski aukeavat
15:00 Yleisöluistelu Lumon Areenan jäällä
15:00–15:15 KooKoon edustusjoukkueen pelaajia yleisöluistelussa
16:00 Yleisöluistelu päättyy
16:00 Loput sisäänkäynnit, lipunmyyntipisteet ja kioski aukeavat
16:20–16:40 Liiga-ottelun alkulämmittely
16:59 Ville Viikinki pudottaa avauskiekon
17:00 Liiga-ottelu KooKoo–JYP alkaa
Ennen ottelua ja erätauoilla: pomppulinna, kasvomaalauksia, ilmapalloja, sirkusesityksiä!

Seuraavat kotiottelut:
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput! Osta myös ruokailu.
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!

Lue myös

Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.
Uutinen
13.4.2017
Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017