KalPa-tupla alkaa Niiralasta
KooKoo kohtaa tänä viikonloppuna kuopiolaisen KalPan – kahdesti.

Alkuviikon levännyt ja harjoitellut KooKoo palaa tositoimiin KalPa-tuplapelien merkeissä viikonloppuna. Kouvolalaiset ja kuopiolaiset kohtaavat ensin perjantaina Kuopiossa ja päälle lauantaina Kouvolassa.

- KalPa on ollut tällä kaudella aika hyvä, varsinkin kotona, joten ei todellakaan tule helppoa viikonloppua. KooKoo-puolustaja Arttu Pelli arvioi.

KalPa on voittanut molemmat joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset. Lokakuussa Kuopiossa numerot olivat 3–1 ja marraskuussa Kouvolassa 2–1. Kouvolan-pelissä KalPan maalia vartioi loistavasti Niko Hovinen, joka liittyi KooKoon ryhmään keskiviikkona.

KooKoo otti alkuviikon kevyemmin ja tiistain treenivuoro käytettiin Käyrälammella pilkkien ja Tykkimäen Saunan palveluista nauttien. Mieli sai kaivattua lepoa ennen runkosarjan loppurutistuksia.

- Alkuviikko oli rennompi ja nyt olemme saaneet pari hyvää treeniä alle. Nyt olemme valmiit taistelemaan pisteistä ja ottamaan kaksi voittoa. Pudotuspeliviiva jo häämöttää.

Pelli palasi KooKoon mukaan viime viikolla. Nuori puolustaja lainattiin tammikuun alussa Mestiksen kärkijoukkue SaPKoon, mutta oranssimustien terveystilanne vaati miehen takaisin Kouvolaan.

Pässipaidoissa KooKoo-kasvatti ehti pelata viisi ottelua tehoin 1+1 ja peliaika huiteli illasta toiseen lähes 20 minuutissa.

- Pääsin pelaamaan ylivoimaa, alivomaa ja jatkoaikoja, eli vastuuta tuli. Olin vähän tehoton, koska paikkoja oli paljon useampiinkin maaleihin, mutta muuten laina meni ihan hyvin.

- SaPKolla on nuori ja tosi taitava joukkue. Siellä on neljä vahvaa kenttää, joista mikä tahansa voi ratkaista pelejä. Terävin kärki on todella kova ja varmasti pari jätkää nähdään jo ensi kaudella Liigassa isossa roolissa.

Pelli pelasi uuden vuoden ensimmäisen KooKoo-ottelunsa lauantaina, kun Lukko kaatui Lumon Areenalla kolmen pisteen arvoisesti. Puolustaja iski samalla kauden ensimmäiset tehopisteensä kirjautettuaan 4–1-voitossa pisteet 0+2.

- Pitkästä aikaa oli hyvä matsi itseltä! Pystyin jatkamaan samaa peliä, jota pelasin Mestiksessä pari viikkoa.

Pelli pelasi Lukko-voitossa ruotsalaisen Robin Jacobssonin parina. KooKoon kultakypärä Juha-Pekka Haatajan luonnehdinta kaksikosta on osuva:

- Iso ja pieni, laiha ja lihaksikas!

Lue myös

Uutinen
25.4.2017
Tampereen Ilves liittyy kausikorttilaisten lippuvaihtoon ja Kouvolan sekä Kotkan Amarillot tarjovat kausikorttilaisille alennusta.
Uutinen
24.4.2017
KooKoon puolustusosasto vahvistuu kahden kauden ajaksi Henrik Forsbergilla ja Ville Järvisellä.
Uutinen
13.4.2017
Lumon Areenalla rokataan Laura Voutilaisen, Lauri Tähkän ja Popedan tahtiin marraskuussa. Lipunmyynti alkaa tiistaina.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017