Kasvojenpesulle Turkuun
KooKoon keskiviikon kotiesitys jätti petrattavaa, joten on hyvä, että seuraava haaste ja mahdollisuus tulee heti torstaina Turussa.

Keskiviikkona Lumon Areenalla nähty KooKoon kotiesitys oli kaukana oranssimustien parhaasta. Mikkelin Jukurit voitti päätöserän maaliensa ansiosta lopulta lukemin 1–3.

KooKoo sai matsiin lentävän lähdön, kun ennen ottelua kukitettu Juha-Pekka Haataja vei isännät johtoon jo neljännellä peliminuutilla. Haataja palkittiin ennen ottelua saavuttamastaan 700 Liigan runkosarjaottelun rajapyykistä.

Kotijoukkue määräsi ottelun alkutahdit, mutta maailma musteni päätöserän lopussa, kun kapteeni Josh Greenin peli päättyi loukkaantumiseen. Kapteenin saama tälli kadotti koko joukkueen otteen.

- Peli lähti hyvin liikkeelle ja saimme nopean avausmaalin. Lamaannuimme siitä, mitä Joshille tapahtui, juhlakalu Juha-Pekka Haataja kommento.

- Uusi peli tulee nopeasti – onneksi. Tämä oli sen verran iso pettymys ja heikko esitys, että on hyvä päästä pesemään kasvot heti huomenna. TPS-peli on meille erittäin tärkeä matsi.

Haatajan upea 1–0-maali oli hyökkääjälle kauden 12. täysosuma, kun runkosarjaa on pelaamatta vielä 19 kierrosta. Koko viime kaudella kaappeja syntyi 14 kappaletta.

- Ketjumme voisi olla vielä tehokkaampi. Saamme hyvin painetta, mutta viimeinen silaus puuttuu tekemisestä. Sen myötä tulosta voisimme saada aikaiseksi paljon enemmänkin.

Pudotuspeliviiva karkasi KooKoolta keskiviikon tappion myötä neljän pisteen päähän. Runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen 18-20 ottelua.

KooKoo pelaa torstain Turun-pelin jälkeen tällä viikolla vielä lauantaina Lumon Areenan kotiyleisön edessä. Silloin Kummipeliin saapuu vieraaksi häntäpäähän jumittunut Rauman Lukko.

Seuraavat kotiottelut:
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!
La 28.1. klo 17:00 KooKoo–KalPa – pysy kuulolla!
Ti 31.1. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!

Lue myös

Uutinen
26.7.2017
Lumon Areenan Orpe-klubilla tarjoillaan ensi viikon tiistaista lähtien KooKoo-lounasta.
Haastattelu
17.7.2017
Santeri Salmela pelasi vielä syksyllä 2015 C-nuorten SM-sarjaa – ja joulukuussa 2016 Liigaa.
Haastattelu
13.7.2017
Puolustaja Jake Newton palaa Suomeen jatkamaan siitä, mihin edellisellä visiitillään kaudella 2015–2016 jäi.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017