KooKoo mukana uudessa Raviliigassa!
Kaksi suomalaista suosikkilajia – jääkiekko ja raviurheilu – yhdistävät voimansa täysin uudella tavalla!

KooKoo hyppää 11 muun Liiga-joukkueen mukana jäähalleilta raviradoille! Liigaseurat, Liiga ja hevosurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos toteuttavat yhteistyössä uuden Raviliigan, jossa jääkiekko ja raviurheilu lyövät kättä päälle.

Raviliiga 2017 on yhteensä 12 Liiga-seuran kolmen ja puolen vuoden projekti, jonka aikana tutut värit nähdään kiekkokaukaloiden lisäksi myös raviradoilla. Kullekin mukana olevalle seuralle avataan oma 1000 osuuden hevoskimppa. Jokainen osuus on 100 euron arvoinen eikä muita kuluja tule.

KooKoon raviliigan hevonen ostetaan 15. syyskuuta Ypäjän varsahuutokaupasta, minkä jälkeen se siirtyy Kouvolan Raviradalle Marko Heikarin valmennukseen. Kimpan vetäjäksi on valittu Minni Majoniemi. KooKoon puolelta kimpan keulakuva on alkavalla kaudella raviurheilun suurkuluttaja, maalivahti Juha Järvenpää.

KooKoo ja Kouvolan ravirata tekevät projektin tiimoilta tiivistä yhteistyötä.

- Kouvola on mahtava urheilukaupunki ja on hienoa, että pystymme tehdä yhteistyötä nyt myös raviurheilun ja Kouvolan raviradan kanssa, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm sanoo.

- Projekti on uusi ja meille erittäin mielenkiintoinen. Uskomme, että löydämme Raviliigan tiimoilta paljon synergiaetuja ja uutta sisältöä sekä jääkiekon että raviurheilun ystäville.

Raviliigan hevonen kisaa vuoden 2020 loppuun asti, minkä jälkeen hevoset myydään. Hevosen saavuttamasta palkintosummasta ja myyntihinnasta 50% ohjataan seuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen ja 50% maksetaan takaisin omistajille.

Raviliigan osuuksien myynti alkaa toukokuun alussa.

- Suomessa isot urheilulajit eivät tee liikaa yhteistyötä, toivottavasti pystymme olemaan tässä suunnannäyttäjiä. Tämä antaa Liigalle hyvän mahdollisuuden näkyä myös kesäaikaan, sanoo Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa.

Lue myös

Uutinen
25.9.2017
Puolustaja Jere Rouhiainen vahvistaa KooKoota toistaiseksi.
Raportti
23.9.2017
Lumon Areenalla pelattiin lauantaina todella vauhdikas ja tapahtumarikas kamppailu, josta KooKoo nappasi täydet kolme pistettä.
Uutinen
22.9.2017
Oranssimustat kohtaavat lauantaina jo toista kertaa tällä viikolla sinikeltaisen joukkueen, kun Rauman Lukko vierailee Lumon Areenalla.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018