Kouvolan viimeinen Kaakon Derby
KooKoo isännöi perjantaina Lumon Areenalla SaiPaa kolmatta – eli samalla runkosarjan viimeistä – kertaa tällä kaudella.

Rakas paikallisvastustaja SaiPa vierailee Kouvolan Lumon Areenalla perjantaina jo kolmannen kerran tällä kaudella. Matsi onkin runkosarjan puitteissa viimeinen Kouvolassa pelattava Kaakon Derby!

KooKoo ja SaiPa ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla 13 ja 14. Molemmat halajavat kovasti pudotuspeleihin, joten matsi on äärimmäisen tärkeä kummallekin.

- Peli on minulle ensimmäinen Kaakon Derby, joten odotan matsia innolla! Varmasti tulee olemaan hyvä tunnelma, kun on paikallispeli ja tärkeistä pisteistä pelataan, arvioi KooKoo-hyökkääjä Miika Heikkilä.

Tunnelma tulee olemaan kunnossa, sillä lippukauppa otteluun on vetänyt niin hyvin, että myös B-puolen seisomakatsomo avataan – osta liput! KooKoon kahdessa edellisessä kotiottelussa on rikottu 4600 katsojan rajapyykki.

- Lappeenrannassa on kasassa parempi nippu, kuin mitä sarjatilanne antaa ymmärtää. Hekin pelaavat isoista pisteistä, joten lataus on varmasti molemmilla tapissa.

KooKoo sai kovalle kolmen pelin viikolleen lennokkaan alun, kun joukkue murjoi keskiviikkona kuusi maalia sarjakärki Tapparan verkkoon. Hallitseva Suomen mestari kaatui Tampereella oranssimustien käsittelyssä maalein 3–6.

Hyökkääjät Eero Savilahti ja Terry Broadhurst viettivät molemmat 1+2 tehopisteen iltaa. Onnistujia oli koko joukkue täynnä.

Heikkilä pelaa KooKoossa lainapestillä juurikin Tapparasta.

- Olihan se kieltämättä hienoa voittaa Tampereella. Kaikki voitot tuntuvat hyvältä, mutta tämä oli vielä ripauksen maukkaampi kuin yleensä, Heikkilä hymähtää.

- Peli oli meiltä kaikkineen hyvä. Olimme mielestäni aloitteellisempi ja aktiivisempi joukkue, minkä turvin otimme ansaitusti kolme pistettä matkaan mukaan.

Heikkilä on ehtinyt pelata oranssimustissa kuusi ottelua.

- Alku on sujunut ihan hyvin, mutta vielä on paljon parannettavaa – ja parannusta on luvassa! Tykkään meidän tavasta pelata aktiivista peliä.

Seuraavat kotiottelut:
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!

Lue myös

Uutinen
17.3.2017
Päättyneen Liiga-kauden mustia ja valkoisia pelipaitoja on myynnissä Huuto.netissä.
Haastattelu
17.3.2017
Uuden kauden rakentaminen on Lumon Areenalla jo kovassa vauhdissa.
Uutinen
16.3.2017
KooKoon B- ja C-junioreiden kaudet päättyvät sunnuntaina Lumon Areenalla.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017