Oranssimustat vastakkain Hämeenlinnassa
KooKoo hakee hyvitystä keskiviikon pettymykselleen heti torstaina, jolloin joukkue matkaa Hämeenlinnaan.

Keskiviikkona karvaan viimeisen sekunnin tappion Lumon Areenan kotijäällään kokenut KooKoo matkaa torstaina Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. KooKoo taipui keskiviikkona Kouvolassa KalPalle viimeisellä sekunnilla syntyneen maalin myötä 1–2 (0–0, 1–1, 0–1).

- Me pelasimme hyvän pelin ja minulla on siitä pirun hyvä fiilis. Juuri nyt totta kai harmittaa etenkin pelaajien puolesta, että miten kovan työn teimme ja sitten 59:59 tulee tuollainen maali, mutta emme me sille enää mitään voi, KooKoon pääluotsi Tuomas Tuokkola kommentoi.

Tuloksesta huolimatta keskiviikon peli jätti oranssimustille paljon positiivistakin antia. Kotijoukkueen esitys oli hyvä ja se muun muassa laukoi ottelussa 13 kertaa KalPaa useammin.

- Minua ärsyttää puhua oppimisprosesseista, mutta sitä tämä tällä hetkellä on. Näin kovan intensiteetin ja sitoutumisen vaatii, että saa mahdollisuuden voittaa. Huomenna on uusi peli ja samaa vaaditaan. Kovaa touhua.

KooKoon ainoan maalin KalPaa vastaan teki Eero Savilahti, joka pelaa torstaina Hämeenlinnassa Mikko Virtasen ja Jarkko Immosen ketjussa.

Immonen palaa oranssimustien kokoonpanoon ja Sami Tamminen jää sivuun pelaavasta miehityksestä. Sairastupaa miehittävät yhtä Juha Järvenpää, Julius Nyqvist, Veeti Vainio sekä Mikko Alikoski.

KooKoo ja HPK ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kerran runkosarjan ja kahdesti harjoitusotteluiden merkeissä. Kesäpeleissä voitot menivät tasan, mutta ensimmäisessä merkityksellisessä matsissa HPK haki Lumon Areenalta 1–2-vierasvoiton.

Oranssimustien maalia Hämeenlinnassa vartioi keskiviikon tapaan Leland Irving.

Seuraavat kotiottelut:
La 3.12. klo 17:00 KooKoo–Tappara – osta liput!
Pe 9.12. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ke 14.12. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!

Lue myös

Uutinen
26.6.2017
Uuden kauden lähestyminen näkyy myös kausikorttien valmistumisena! Katsomolohkojen numerointi kääntyy päälaelleen.
Uutinen
20.6.2017
KooKoo Piknikissä julkaistiin paitsi Siim Liivikin pelaajasopimus, myös esimakua ensi kauden oranssimustaan peliasuun.
Uutinen
19.6.2017
KooKoo pelaa tulevasta kaudesta alkaen Bauerin varusteilla. Kolmikantaisessa yhteistyössä on mukana myös Hockey Base Kouvola.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017