Oulussa vaaditaan rohkeutta
Perjantaina voittoisasti vieraskiertueensa aloittanut KooKoo matkaa lauantaiksi Ouluun Kärppien vieraaksi.

KooKoo on viikonloppuna kahden vierasottelun kiertueella länsirannikolla. Perjantaina joukkue palasi voittokantaan hakemalla Vaasasta 2–1-jatkoaikavoiton, mutta lauantaina KooKoo on taas uuden haasteen edessä.

Hallitseva Suomen mestari Oulun Kärpät isännöi KooKoota lauantaina Raksilassa.

- Meidän pitää vaan olla pirun rohkeita taas huomenna ja uskaltaa pelata meidän omaa juttua, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila tuumi perjantain voiton jälkeen.

- Huominen on erityisesti henkisellä puolella meille äärimmäisen tärkeä päivä. Meidän pitää uskaltaa valmistautua siihen, että voimme voittaa. Se on meille suuri haaste, johon meidän täytyy olla valmiina.

KooKoo kohtasi Kärpät ensimmäisen kerran pari viikkoa aiemmin Kouvolan Lumon Areenalla, missä kotijoukkue juhli 2-1-lukemin.

Kärpät on ärsytetty paitsi ensimmäisen KooKoo-kohtaamisen, myös edellisen ottelunsa tiimoilta. Joukkue näet pelasi viimeksi torstaina, jolloin se kävi Tampereella taipumassa Tapparan käsittelyssä.

- Emme voi lähteä pelaamaan varovaista lätkää, vaan tekemään samoja asioita kuin tänään. Se on se tapa, jolla olemme pärjänneet. Uskomme, että se riittää huomennakin.

Jo perjantain Vaasan-ottelussa äänekkäästi kannustaneet KooKoo-fanit matkaavat joukkueen mukana myös Oulun Raksilaan.

- Pakko antaa vielä kehuja meidän faneille, jotka olivat meille taas iso apu. Hienoa, että he jaksavat kiertää pitkin Suomea meidän mukana ja kannustaa loppuun asti, perjantaina jatkoaikamaalin viimeistellyt Jan-Mikael Juutilainen kehui.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 17.10. klo 17:00 KooKoo-Blues –
osta liput!
Ke 21.10. klo 18:30 KooKoo-HIFK – osta liput!

Lue myös

Uutinen
16.5.2018
KooKoo pelaa kesällä kuusi harjoitusottelua, joista kaksi ajoittuu joukkueen ulkomaan leiriviikolle.
Uutinen
14.5.2018
Savulohikeittoa, merimiespihvejä, lasagnea, jauhelihapihvejä ja ylikypsää possua...
Uutinen
8.5.2018
Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi KooKoo-shopin yli 50 euron tilaukset ilman postituskuluja!

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018