Piknik käynnistyi The Comediansilla
Kolmepäiväinen KooKoo Piknik käynnistyi torstaina Lumon Areenalla.

KooKoo Piknikin avauspäivä koostui standupista ja musiikkiviihteestä, kun The Comediansin nelikko Sami Hedberg, Mika Eirtovaara, Niko Kivelä ja Jacke Björklund viihdytti Lumon Areenalla lähes neljä tuntia.

- Kaikki paikalla olleet viihtyivät varmasti, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Piknik jatkuu perjantaina ja lauantaina musiikilla: perjantaina lavalla nähdään Antti Tuisku, Pete Parkkonen ja JVG, lauantaina Michael Monroe, Virve Rosti ja Menneisyyden vangit sekä Popeda. Areenan ovet avataan perjantaina kello 19 ja lauantaina kello 18:30.

Viikonloppu on Kouvolassa muutenkin monipuolinen, sillä perjantaina Kouvolan Pallonlyöjät isännöi KSS Energia Areenalla Sotkamon Jymyn ja lauantaina raviradalla kilvoitellaan perinteinen suurtapahtuma KymiGP. Sekä KPL:n perjantain pelin ja lauantain KymiGP:n pääsylipuilla saa alennusta Piknikin pääsylipuista!

- Viikonloppu saatiin eilen käyntiin ja edessä on vielä kaksi hienoa iltaa. Kukaan ei ainakaan nyt pääse sanomaan, että Kouvolassa ei koskaan tapahdu mitään!

Osta lippusi nyt Ticketmasterista!

Perjantai: Antti Tuisku, Pete Parkkonen ja JVG
Lauantai: Michael Monroe, Virve Rosti ja Popeda

Kuva (c) Tomi Saksa

Lue myös

Raportti
21.10.2017
KooKoo kaatoi lauantaina Lumon Areenalla Helsingin IFK:n ja nappasi vähintään pisteen jo kuudennesta peräkkäisestä ottelusta.
Ennakko
20.10.2017
KooKoo on pelannut kuluvalla viikolla kaksi todella maalirikasta ottelua. Viikko huipentuu kotimatsiin HIFK:ta vastaan.
Raportti
20.10.2017
KooKoo jatkoi Lahdessa siitä, mihin se tiistaina Ilvestä vastaan jäi. Maaleja mätettiin jälleen liukuhihnalta.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018