Piknik käynnistyi The Comediansilla
Kolmepäiväinen KooKoo Piknik käynnistyi torstaina Lumon Areenalla.

KooKoo Piknikin avauspäivä koostui standupista ja musiikkiviihteestä, kun The Comediansin nelikko Sami Hedberg, Mika Eirtovaara, Niko Kivelä ja Jacke Björklund viihdytti Lumon Areenalla lähes neljä tuntia.

- Kaikki paikalla olleet viihtyivät varmasti, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Piknik jatkuu perjantaina ja lauantaina musiikilla: perjantaina lavalla nähdään Antti Tuisku, Pete Parkkonen ja JVG, lauantaina Michael Monroe, Virve Rosti ja Menneisyyden vangit sekä Popeda. Areenan ovet avataan perjantaina kello 19 ja lauantaina kello 18:30.

Viikonloppu on Kouvolassa muutenkin monipuolinen, sillä perjantaina Kouvolan Pallonlyöjät isännöi KSS Energia Areenalla Sotkamon Jymyn ja lauantaina raviradalla kilvoitellaan perinteinen suurtapahtuma KymiGP. Sekä KPL:n perjantain pelin ja lauantain KymiGP:n pääsylipuilla saa alennusta Piknikin pääsylipuista!

- Viikonloppu saatiin eilen käyntiin ja edessä on vielä kaksi hienoa iltaa. Kukaan ei ainakaan nyt pääse sanomaan, että Kouvolassa ei koskaan tapahdu mitään!

Osta lippusi nyt Ticketmasterista!

Perjantai: Antti Tuisku, Pete Parkkonen ja JVG
Lauantai: Michael Monroe, Virve Rosti ja Popeda

Kuva (c) Tomi Saksa

Lue myös

Uutinen
26.6.2017
Uuden kauden lähestyminen näkyy myös kausikorttien valmistumisena! Katsomolohkojen numerointi kääntyy päälaelleen.
Uutinen
20.6.2017
KooKoo Piknikissä julkaistiin paitsi Siim Liivikin pelaajasopimus, myös esimakua ensi kauden oranssimustaan peliasuun.
Uutinen
19.6.2017
KooKoo pelaa tulevasta kaudesta alkaen Bauerin varusteilla. Kolmikantaisessa yhteistyössä on mukana myös Hockey Base Kouvola.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017