JYP voittoon päätöserän salamamaaleilla

Reilun viikon mittainen maajoukkuetauko on nyt vietetty ja tiistai-iltana päästiin taas Liiga-kiekon makuun, kun JYP ja KooKoo kohtasivat Jyväskylässä. Kotijoukkue ratkaisi ottelu kolmannen erän alun pikamaaleilla ja nappasi täydet pisteet lukemin 3–0 (0­–0, 0–0, 3–0).

KooKoo joutui vielä muokkaamaan kokoonpanoaan juuri ottelun alla, kun Siim Liivik ei kyennytkään pelaamaan. Tämän myötä Arttu Pelli nousi pakistosta kolmoskentän laitaan.

Täydellinen päätös syyskaudelle – Järvenpää nollasi Ässät

KooKoo kävi lauantaina varakapteeni Siim Liivikin ennakkoon lupailemalla ryöstöretkellä Porissa. Oranssimustien tiukka puolustuspeli ja railakas hyökkäyspeli Ässiä vastaan tuotti täydet kolme pistettä lukemin 0–4 (0–2, 0–0, 0–2).

– Koko joukkue oli tänään huikea. Koko joukkue sitoutui pelaamiseen. Tänään oli erittäin raikasta ja yhtenäistä tekemistä. Erittäin hieno voitto, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola hehkutti.

58 minuuttia riitti vain pisteeseen

KooKoo hallitsi keskiviikkona Lumon Areenalla kenttätapahtumia mennen tullen pelin ensimmäiset 58 minuuttia, mutta ote kääntyi HPK:lle viimeisiksi viideksi minuutiksi. Näiden viiden minuutin aikana HPK tuli ensin tasoihin ja poistui lopulta voittajana lukemin 2–3 (0–1, 2–0, 0–1, 0–1).

– Pelasimme tänään 58 minuuttia aivan äärettömän hyvää lätkää. Hyökkäyspelimme rytmi ja kiekonhallinta olivat tänään sellaisella tasolla, jolla ne eivät ole olleet pitkään aikaan. Tämä on joskus tällaista, mutta matka jatkuu, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi.

Tuplaviikonloppu päättyi jatkoaikatappioon

Tuplaviikonlopun toisessa kohtaamisessa jatkettiin edellisen kaltaisissa merkeissä – Lumon Areenan yleisö näki tasaisen väännön. Sport vei lopulta lisäpisteen mukanaan Vaasaan lukemin 1–2 (0–0, 1–0, 0–1, 0–1). Näin ollen viikonlopun pisteet jakautuivat tasan 3–3.

– Vaihteleva matsi, eriskummallinen rytmi ja kulku. Sport teki enemmän maaleja ja oli parempi. Me emme missää nimessä olleet huonoja tänään, sillä olimme pelissä kiinni, mutta Sport pelasi ja puolusti hyvin, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi.

Vaikeuksien kautta voittoon – huikea nousu!

KooKoo ja Sport avasivat historiallisenkin tuplapelin perjantai-iltana Lumon Areenalla. Sport karkasi jo kolmen maalin johtoasemaan, mutta KooKoo osoitti luonteen lujuutta ja nousi takaa tasoihin ja aina voittoon. Kaksi pistettä kirjattiin KooKoolle lukemin 4–3 (0–2, 1–1, 2–0, 0–0, 1–0).

– Aikamoinen ilta oli kaiken kaikkiaan. Voitimme pelin, siitä pitää olla tyytyväinen. Huomenna jatketaan, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola summasi tyynesti.

Oulu jäi jälleen valloittamatta

KooKoo ja Kärpät kohtasivat tämän kauden aikana ensimmäistä kertaa, kun mustaoranssit matkasivat Ouluun. Kärpät oli Raksilassa tyly isäntä ja jätti vierailijat maaleitta. Täysi pistepotti jäi pohjoiseen lukemin 5–0 (1–0, 1–0, 3–0).

– Numerot ovat julmat suhteessa pelin kulkuun, eli siihen, miten pystyimme tänään haastamaan Kärppiä. Tämä ei missään nimessä ollut meiltä huono peli, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi.

Värikäs viikko päättyi onnellisesti – IFK nurin!

KooKoon erikoisen ja maalirikkaan viikon päätti kotiottelu Helsingin IFK:ta vastaan. Erittäin tiukka ja kova taisto eteni aina jatkoajalle saakka, mutta KooKoo kellisti lopulta helsinkiläisvieraansa Emil Kristensenin jatkoaikamaalin myötä 4–3 (1–1, 1–0, 1–2, 1–0).

– Viime pelit ovat olleet vuoristorataa. Tänään keskityimme peliin ja voimme taputella itseämme selkään siitä, miten olimme pelissä kiinni. Hieno voitto, mutta siitä ei pidä ylpistyä, KooKoon pääluotsi Tuomas Tuokkola summasi.

Maalijuhlat jatkuivat Lahdessa – kolme pistettä Kymenlaaksoon!

Lahdessa ei aivan päästy samaan maalimäärään kuin tiistaina Kouvolassa, mutta maaleja mätettiin silti peräti yksitoista kappaletta. KooKoo nousi lopulta kolmannessa erässä kahdesti takaa rinnalle ja lopulta ohi vieden täyden kolmen pisteen potin lukemin 5–6 (3–1, 0–2, 2–3).

– Olipahan jälleen vaihderikas peli! Kaksitoista tehtyä maalia kahteen peliin; siihen voi olla tyytyväinen. Eikä neljä pistettäkään niistä kovin huonosti ole, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola hehkutti.

Kolmentoista maalin karvaat karkelot

Kauden eriskummallisin lätkämatsi tarjosi kymenlaaksolaiskatsojille yhteensä 13 maalia – kotiyleisön harmiksi vierailija Ilves teki niistä seitsemän ja KooKoon oli tyytyminen kuuteen. Pisteet jaettiin tamperelaisten eduksi 2–1 lopputuloksella 6–7 (3–2, 1–1, 2–3, 0–1).

– Todella erikoinen matsi ja erikoisia maaleja. Ihmeellisiä pomppumaaleja, ylipuolustamisia ja polkkareista uppoamisia. Eihän tällaista matsia ole ollut kertaakaan. Sen takia se päättykin 7–6, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola äimisteli.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Raportti

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018