Vaikea kausi päättyi tappioon

Kotijoukkue KooKoo pysyi lauantaina Lumon Areenalla JYPin kyydissä ensimmäisen erän, mutta toisessa erässä mestarisuosikki meni menojaan. KooKoo ei pystynyt vastaamaan ja JYP vei voiton lopulta lukemin 1–5 (0–0, 0–4, 1–1).

– Kyllä sen nyt voi sanoa, että onneksi tämä loppui. Kyllähän tämä loppu aikamoista selviytymistaistelua on ollut, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola huokaisi.

KooKoo pelasi runkosarjan päätöskierroksella aiempien matsien tapaan yhdeksällä hyökkääjällä ja viidellä puolustajalla.

Yrityksestä huolimatta pisteetön paikallispeli

KooKoo joutui jälleen lähtemään otteluun vajaamiehisenä, kun joukkue sai jalkeille yhdeksän hyökkääjää ja viisi puolustajaa. KooKoo joutui poistumaan kauden viimeisestä vierasottelusta tappio niskassaan, kun Pelicans oli parempi lukemin 3–1 (1–0, 1–0, 1–1).

– Jätkät laittoivat tänään aivan kaikkensa peliin, sen näki pelin jälkeen kopissa. Enempää ei olisi voinut vaatia, KooKoo-valmentaja Lovro Bajc kommentoi.

A-nuorten pudotuspeli alkoi voitolla!

KooKoon A-nuorten playoffsjuna starttasi tiistaina. Ensimmäinen pysäkki oli Lahden Isku Areena, mistä joukkue haki Villi kortti –kierroksen avausottelusta tyylipuhtaan 5–1-vierasvoiton.

– Hyvä peli mieltä. Olimme todellakin alusta asti valmiita pelaamaan playoff-jääkiekkoa, joukkueen päävalmentaja Jari Kauppila summasi.

– Iso hatunnosto menee kaikille jätkille. Jokainen latasi tänään täydet tehot, mutta se ei mennyt yli, vaan koko joukkue oli hyvällä tasolla.

Urhoollinen taistelu kääntyi taas tappioksi

Kolmella kentällä pelin aloittanut ja 13 miehellä pelin päättänyt KooKoo taisteli jälleen urhoollisesti voitosta aivan loppuun asti, mutta Ässät käänsi pelin kolmannessa erässä ja otti voiton lukemin 2–5 (1–1, 1–1, 0–3).

– Joka jätkä välittää ja jokainen tekee parhaansa. 13 pelaajalla taistelimme tämänkin pelin urhoollisesti loppuun, mutta se ei tuonut toivottua palkintoa, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola harmitteli.

JYP terävämpi Jyväskylässä

KooKoon alkuviikon maakuntamatka ei tuonut oranssipaidoille lisäpisteitä, kun myös JYP oli kotikentällään parempi. Kolmannen erän salamamaaleilla jyväskyläläiset nousivat voittoon ja nappasivat pisteet lukemin 4–2 (1–1, 1–0, 2–1).

– Vähillä miehillä taistelimme oikein hyvin, mutta kuuttakymmentä minuuttia se ei kestänyt taaskaan, KooKoo-valmentaja Simo Mälkiä harmitteli.

Vahvakaan peli ei riittänyt Oulussa

KooKoo pelasi Oulussa sitkeästi ja oli kahden erän jälkeen vielä makeassa 0–2-vierasjohdossa. Kärpät oli kuitenkin kolmannessa erässä kliininen ja jatkoi KooKoon vuosien Oulu-kirousta. Oululaisryhmä varmisti runkosarjavoiton nappaamalla kolme pistettä lukemin 4–2 (0–0, 0–2, 4–0).

– Pelissä oli paljon hyvää ja pelasimme kaksi erää hyvin. Teemana oli haastaa ja taistella ennakkoluulottomasti, mitä toteutimmekin hyvin, KooKoo-valmentaja Simo Mälkiä kommentoi.

– Voit vain kuvitella kuinka paljon ottaa päähän. Todella paljon.

Ilves jälleen niukasti parempi

Kotijoukkue KooKoo joutui lähtemään otteluun siipirikkoisena, kun puolustuksessa oli vain neljä puolustajaa ja kaksi hyökkääjää joutui tuuraamaan alakerrassa. Mustaoranssit kuitenkin taistelivat mallikkaasti, mutta Ilves vei lopulta pisteet lukemin 2–3 (1–2, 0–1, 1–0).

– Kyllähän me taas taistelimme ja tappelimme. Se, ettei se poikinut meille taaskaan voittoa on harmi, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola tiivisti.

Tiistaikirous piti pintansa Mikkelissä

KooKoo on tällä kaudella ottanut vain yhden voiton tiistaipeleistään, eikä tämä saldo karttunut tälläkään kertaa. Kotijoukkue Jukurit oli Mikkelissä selkeästi parempi joukkue ja vei ottelun maalein 5–1 (1–0, 2–0, 2–1).

– Lyhyestä virsi kaunis: Jukurit oli tänään parempi ja nälkäisempi joukkue, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kiteytti.

– Meillä oli kova viikonloppu. Pelasimme huonon pelin perjantaina Kuopiossa, mutta lauantain peliin latasimme niin maan perhanasti. Tappio siitä oli iso ja se näkyi vielä tänäänkin. Emme saaneet mitään irti itsestämme.

Ennätysyleisö laiha lohtu – KalPa kiri voittoon

Lauantai-iltana pelattiin tämän kauden Mustaoranssi-peli Lumon Areenalla. Hallilla esiintyi muun muassa Kouvolasta ponnistanut Aleksanteri Hakaniemi. Itse ottelusta kehkeytyi erittäin tasainen taisto, jossa maaleja ladottiin vuorotellen. KalPa nousi kolmannessa erässä KooKoon ohi ja vei kolme pistettä lukemin 3–4 (2–2, 1–0, 0–2).

– Harmittaa todella paljon. Olimme eilen umpisurkeita, mutta se työ minkä joukkue teki sen jälkeen ja miten me tänään pelasimme… mutta silti jäi luu käteen. Harmittaa, ei voi muuta sanoa, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola tiivisti.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Raportti

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2018-2019