Taas yksi oma kasvatti jatkosopimukseen!
Hyökkääjä Sami Tamminen jatkaa KooKoossa kaksivuotisella sopimuksella.

KooKoo ja hyökkääjä Sami Tamminen, 20, ovat solmineet kaksivuotisen jatkopestin. Tamminen hyökkää oranssimustien riveissä ainakin kevääseen 2020 saakka.

– Sami on kulkenut pitkän matkan ylä- ja alamäkien kautta lähelle vakituista paikkaa Liiga-joukkueessa. Voidaan sanoa, että hän on lentänyt jopa hieman tutkan alapuolella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Tamminen pelasi viime kaudella KooKoossa 29 Liiga-ottelua tehoin 1+3. Tämän kauden lukemat ovat 34 ottelua ja 4+3 tehopistettä. Liiga-pelien lisäksi Tamminen on pelannut 31 nuorten SM-liigan ottelua pistein 8+13.

– Tällä kaudella ”Tami” on ottanut isoja askeleita eteenpäin puolustus- ja riistopelaamisessa, minkä myötä peliaika ja vastuu ovat kasvaneet tasaisesti. Hyökkäystaitoahan hänellä on aina ollut.

KooKoon Liiga-joukkueen kausi päättyy lauantaina runkosarjaan, mutta Tammisen kausi jatkuu nuorten SM-liigan pudotuspeleissä. KooKoo kohtaa pudotuspelien ”Villi kortti”-kierroksella Lahden Pelicansin. KooKoo voitti ensimmäisen ottelun torstaina 5–1-lukemin.

Ottelusarjan toinen matsi pelataan lauantaina Lumon Areenalla kello 12. Otteluun on vapaa pääsy!

– Pudotuspelit ovat pudotuspelejä, kyllähän tässä joka jätkä on täynnä intoa! Pelasimme torstaian hyvän pelin Lahdessa ja sitä pyrimme jatkamaan kotikaukalossa, Tamminen sanoo.

Nuori hyökkääjä on jatkosopimuksesta luonnollisesti mielissään.

– Täällä on loistavat olosuhteet kehittyä hyväksi Liiga-pelaajaksi. Kouvola on kotikaupunkini ja KooKoo kasvattajaseurani, joten miksi vaihtaisin muualle?

– Lisäksi minun ja ”Virtsin” (Mikko Virtanen) tavoite on vielä jonain päivänä päästä KooKoo Hall of Fameen!

Seuraavat kotiottelut:

La 10.3. klo 12:00 Nuorten SM-liigan pudotuspelejä: KooKoo–Pelicans – vapaa pääsy!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!

Lue myös

Uutinen
21.5.2018
KooKoo-lounaalla tarjoillaan tällä viikolla muun muassa makaronilaatikkoa, kaalikääryleitä, lihamureketta, uunimakkaraa ja possunleikettä.
Uutinen
16.5.2018
KooKoo pelaa kesällä kuusi harjoitusottelua, joista kaksi ajoittuu joukkueen ulkomaan leiriviikolle.
Uutinen
14.5.2018
Savulohikeittoa, merimiespihvejä, lasagnea, jauhelihapihvejä ja ylikypsää possua...

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018