Unelma elää Lumon Areenalla
KooKoo jahtaa edelleen vimmatusti viimeistä pudotuspelipaikkaa jääkiekon Liigassa. Kamppailu jatkuu tiistaina kotiottelulla Rauman Lukkoa vastaan.

KooKoo isännöi runkosarjan toiseksi viimeisessä kotiottelussaan tiistaina Rauman Lukkoa. Kiekko tippuu Lumon Areenan jäähän tuttuun tapaan kello 18:30.

Kotijoukkue kaipaa kipeästi pisteitä pitääkseen elossa unelman pudotuspeleihin pääsystä. KooKoo tai mikään muukaan kymenlaaksolainen kiekkojoukkue ei ole aiemmin selviytynyt SM-tasolla pudotuspeleihin.

- Meillä ei ole mitään hävittävää. Kunhan hoidamme jäljellä olevat pelimme kunnialla, niin nähdään, mihin asti se riitti. Enempää emme voi enää tehdä, KooKoon oma kasvatti Mikko Virtanen pohtii.

Oranssimusta joukkue on sarjassa kahdentenatoista, kun jäljellä on joukkueesta riippuen viisi tai neljä ottelua. Matkaa pudotuspeliviivan paremmalla puolella keikkuvaan Vaasan Sportiin on viisi pistettä.

KooKoon takaa-ajo jatkuu Lukon isännöimisellä.

- Viimeksi hävisimme Lukolle vieraissa, joten nyt on revanssin aika. He eivät ole pelanneet niin hyvin kuin on odotettu ja me aiomme horjuttaa heitä vähän lisää.

Virtanen lukeutui KooKoon suurimpiin sankareihin joukkueen edellisessä kotiottelussa viime keskiviikkona. Hyökkääjä nakutti peliajalla yhden ja rangaistuslaukauskisassa kolme maalia JYPin verkkoon.

- Olen käyttänyt rankkareissa viime aikoina paria kikkaa, jotka ovat tuntuneet uppoavan. Aika yksinkertaisiahan ne loppupeleissä ovat, eli ei niissä mitään kummallisuuksia ole. Kiva oli päästä ampumaan, ”Virtsi” kommentoi vaatimattomasti.

Lukko ja KooKoo kohtaavat neljännen kerran kuluvan kauden aikana. KooKoo voitti ensimmäisen mittelön marraskuussa Kouvolassa, mutta Lukko oli vahvempi molemmissa omissa kotiotteluissaan.

Raumalaisjoukkue on sarjassa kuudentena.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko –
osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät –
osta liput!

Lue myös

Ennakko
19.9.2017
Liiga jatkuu KooKoon osalta tiistaina, kun joukkue matkaa Mikkeliin, missä vastaan asettuu tietysti divariaikojen tuttu klassikkovastustaja Jukurit.
Uutinen
18.9.2017
Sairastuvalta kuuluu sekä hyviä että huonoja uutisia.
Uutinen
17.9.2017
EA Sportsin NHL-pelisarjan uusin osa julkaistiin viime perjantaina – ja Kouvolassa mitellään uutuuden parissa isosti heti sunnuntaina 24. syyskuuta!

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018