Torstaina on pihapelipäivä!

Kouvolan urheilupuisto täyttyy helatorstaina pihapeleistä muun muassa mölkyn, katulätkän, tenniksen, yleisurheilun, frisbeegolfin ja Pokemon GO:n merkeissä.

Urheilupuiston kentät ovat vapaassa käytössä kello 10-16, mutta pelata voi myös vaikka omalla takapihalla - missä tahansa! Ylös, ulos ja pihapeleille.

Avoimien pelien lisäksi Tempo pitää urheilupuistossa perheliikuntaa kello 10-10.30 ja street workoutin kello 13.30-14.30.

KooKoo vahvistuu Pitkäsellä ja Pöystillä!

Positiivinen muuttoliike Kouvolaan jatkuu tällä kertaa Pekingistä ja Kuopiosta: hyökkääjät Eetu Pöysti ja Miikka Pitkänen siirtyvät KooKoon riveihin. Pöystin sopimus on yksi- ja Pitkäsen pesti kaksivuotinen.

- Haluamme olla syksyllä entistä pelinopeampia ja luisteluvoimaisempia. Eetu ja Miikka sopivat tähän palapeliin mainiosti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Kristensen mukana MM-jäillä

Oranssimustat värit näkyvät perjantaina alkavissa jääkiekon MM-kilpailuissa, jotka pelataan tällä kertaa Saksan Kölnissä ja Ranskan Pariisissa. Mukana ovat KooKoon uusi tanskalaispuolustaja Emil Kristensen sekä kahdella viime kaudella KooKoota edustanut Mikko Lehtonen.

Kristensen on Tanskan joukkueessa A-lohkossa ja Lehtonen luutii Leijonien alakerrassa B-lohkossa.

Leivo ja Vainikainen Kouvolaan

KooKoo vahvistuu kahdella uudella hyökkääjällä, kun Tomi Leivo ja Ville Vainikainen muuttavat Kouvolaan ja pukeutuvat jatkossa oranssimustaan peliasuun. Leivon sopimus on kaksivuotinen ja Vainikaisen pesti 1+1-vuotinen.

Molemmat hyökkääjät siirtyvät KooKoohon Lappeenrannasta. Leivo pelasi viime kaudella SaiPassa 46 ottelua tehoin 6+11 ja Vainikainen 51 peliä pistein 4+3.

Hullu huhtikuu huipentuu – osta kausikorttisi nyt!

KooKoon kausikortit Liiga–kaudelle 2017–2018 ovat myynnissä. Osta omasi nyt ja nauti Liiga-viihteestä ensi kaudella ilman jonotusta, halvemmalla hinnalla ja aina samalla tutulla paikalla. Kausikortteihin kuuluu ensi kaudella myös paljon muita etuja! Kausikortti sisältää kaikki KooKoon 30 Liigan runkosarjan kotiottelua ja kesällä Lumon Areenalla pelattavat harjoitusottelut (1-4 kappaletta).

Kausikortteihin lisää etuja!

KooKoon kausikortilla saatu etuvalikoima kasvaa taas kahdella lisäedulla, joista toinen koskee kaikkia mobiilikausikortin lataajia ja toinen rajoitetusti I- & II-kategorioiden kausikorttilaisia.

Kausikorttilaiset saavat tulevallakin kaudella Kouvolan ja Kotkan Amarilloista 10% alennuksen ravintolalaskun loppusummasta. Etu ei koske alkoholi- eikä tupakkatuotteita ja se on saatavilla vain mobiilikausikortilla.

Lähde mukaan faniristeilylle – myynnissä enää viikon!

Uusi Liiga–kausi polkaistaan käyntiin perjantaina 12. toukokuuta, jolloin oranssimustat värit valtaavat Viking XPRS:n KooKoon faniristeilyn merkeissä. Faniristeily järjestetään yhteistyössä Matkapoikien ja Viking Linen kanssa.

Matkan hinta on alkaen 50 euroa per henkilö. Hintaan sisältyy bussikuljetus, risteily valitussa hyttiluokassa ja KooKoo-aiheista ohjelmaa kahden yksityistilaisuuden muodossa. Faniristeilyllä muun muassa julkaistaan ainakin yksi uusi pelaajasopimus.

KooKoo mukana uudessa Raviliigassa!

KooKoo hyppää 11 muun Liiga-joukkueen mukana jäähalleilta raviradoille! Liigaseurat, Liiga ja hevosurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos toteuttavat yhteistyössä uuden Raviliigan, jossa jääkiekko ja raviurheilu lyövät kättä päälle.

Raviliiga 2017 on yhteensä 12 Liiga-seuran kolmen ja puolen vuoden projekti, jonka aikana tutut värit nähdään kiekkokaukaloiden lisäksi myös raviradoilla. Kullekin mukana olevalle seuralle avataan oma 1000 osuuden hevoskimppa. Jokainen osuus on 100 euron arvoinen eikä muita kuluja tule.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017