Jenkkipuolustaja Jake Newton Kouvolaan!

Puolustaja Jake Newton on KooKoon tuorein hankinta Liiga-kaudelle 2017–2018. Yhdysvaltalainen täydentää oranssimustien alakerran palapelin yksivuotisella sopimuksella.

- Olemme jo pitkään etsineet monipuolista puolustajaa, joka pystyy pelaamaan laadukasta kiekollista peliä tasakentällisin sekä vahvistamaan joukkuetta myös ylivoimalla. Newton täyttää nämä kriteerit, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa.

Kausikortit ovat valmistuneet – nouda omasi!

KooKoon kausikortit Liiga-kaudelle 2017–2018 ovat valmistuneet ja noudettavissa KooKoon toimistolta. Toimisto palvelee Lumon Areenan toisessa kerroksessa (Topinkuja 1, 45100 Kouvola) vielä tämän viikon kello 9-16 ennen hiljentymistä heinäkuun ajaksi kesälomalle.

Oman kausikorttinsa voi noutaa toimistolta myös elokuussa tai harjoituspeleissä Lumon Areenan pääaulan varattujen lippujen pisteestä. Kausikorttiinsa postituksen tilanneiden kausikortit toimitetaan elokuun ensimmäisellä viikolla.

Ensipuraisu uuteen pelipaitaan – miltä näyttää?

Hyökkääjä Siim Liivikin sopimus julkaistiin virallisesti KooKoo Piknikin lavalla viime perjantaina – ja samassa rytäkässä nähtiin muutakin uutta: ensimmäinen versio KooKoon tulevan kauden pelipaidasta!

Uusi paitatyyli nähtiin Liivikin sekä JVG-duon Jaren ja Ville Gallen päällä illan viimeisten biisien aikana.

Mustassa kotipelipaidassa on hihoissa oranssit tehosteraidat ja niissä mustat numerot. Selkäpuolen numero on oranssi, samoin kuin nimilaatta ja oranssia löytyy myös paidan helmasta.

Bauer on KooKoon uusi varustekumppani!

KooKoo ja Bauer ovat solmineet nelivuotisen pääyhteistyösopimuksen, jonka myötä oranssimusta organisaatio siirtyy Bauerin huippulaadukkaiden varusteiden käyttäjäksi. Sopimus kattaa KooKoon Liiga-joukkueen lisäksi seuran kaikki juniorijoukkueet.

Kolmantena osapuolena yhteistyöhön kuuluu jääkiekkoilun erikoiskauppa Hockey Base Kouvola.

- Tuore varustesopimus on meille kaikilla mittareilla mitattuna merkityksellinen ja sopimuksen pituus antaa meille hyvän selkänojan, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kiittelee.

KooKoo-golf kiinnosti jälleen

KooKoon joukkue ja yhteistyökumppanit kerääntyivät perjantaina Kuusankoskella yhteen golfkisan merkeissä. Oranssimusta golfturnaus järjestettiin toista kertaa ja kisalle erinomaiset puitteet tarjosi jälleen KoskiGolf.

Hieman epävakaasta säästä huolimatta päivä oli antoisa. Kisaeväät tarjosivat Tahto, Olvi ja Kivikylän - ja palkinnot olivat muun muassa Viking Linen käsialaa.

KymiGP:n etkot & jatkot KooKoo Piknikissä!

Tulevana viikonloppuna Kouvolassa tapahtuu sekä Lumon Areenalla että Kouvolan Raviradalla, kun KooKoo Piknik rokkaa kolme päivää Lumon Areenalla ja kansainvälinen KymiGP kisataan raviradalla.

Kymenlaakson ravikauden päätapahtuman etkot ja jatkot vietetään KooKoo Piknikissä: KymiGP-lipulla saat perjantain ja lauantain pääsyliput vain 30 euron kappalehintaan! Etuhintaisia lippuja myydään vain ennen tapahtumaa Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä.

Otteluohjelma julkaistu – katso kotipelit tästä

KooKoo pelaa Lumon Areenalla runkosarjassa jälleen 30 kotiottelua ja kaikkiaan runkosarjassa yhteensä 60 matsia. Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan SaiPaa vastaan lauantaina 9. syyskuuta ja runkosarja päättyy kotipeliin JYPiä vastaan lauantaina 10. maaliskuuta.

Runkosarjassa pelataan ennätysmäärä pelejä perjantaisin ja lauantaisin. Kouvolassa pelataan yhteensä peräti 19 viikonloppukotiottelua!

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017