Kausikortteihin lisää etuja!

KooKoon kausikortilla saatu etuvalikoima kasvaa taas kahdella lisäedulla, joista toinen koskee kaikkia mobiilikausikortin lataajia ja toinen rajoitetusti I- & II-kategorioiden kausikorttilaisia.

Kausikorttilaiset saavat tulevallakin kaudella Kouvolan ja Kotkan Amarilloista 10% alennuksen ravintolalaskun loppusummasta. Etu ei koske alkoholi- eikä tupakkatuotteita ja se on saatavilla vain mobiilikausikortilla.

Lähde mukaan faniristeilylle – myynnissä enää viikon!

Uusi Liiga–kausi polkaistaan käyntiin perjantaina 12. toukokuuta, jolloin oranssimustat värit valtaavat Viking XPRS:n KooKoon faniristeilyn merkeissä. Faniristeily järjestetään yhteistyössä Matkapoikien ja Viking Linen kanssa.

Matkan hinta on alkaen 50 euroa per henkilö. Hintaan sisältyy bussikuljetus, risteily valitussa hyttiluokassa ja KooKoo-aiheista ohjelmaa kahden yksityistilaisuuden muodossa. Faniristeilyllä muun muassa julkaistaan ainakin yksi uusi pelaajasopimus.

KooKoo mukana uudessa Raviliigassa!

KooKoo hyppää 11 muun Liiga-joukkueen mukana jäähalleilta raviradoille! Liigaseurat, Liiga ja hevosurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos toteuttavat yhteistyössä uuden Raviliigan, jossa jääkiekko ja raviurheilu lyövät kättä päälle.

Raviliiga 2017 on yhteensä 12 Liiga-seuran kolmen ja puolen vuoden projekti, jonka aikana tutut värit nähdään kiekkokaukaloiden lisäksi myös raviradoilla. Kullekin mukana olevalle seuralle avataan oma 1000 osuuden hevoskimppa. Jokainen osuus on 100 euron arvoinen eikä muita kuluja tule.

Maksa kausikortti erissä – hyödynnä uusi rahoitusmahdollisuus

KooKoon kausikorttimyynti uudelle Liiga-kaudelle 2017–2018 on kovassa vauhdissa. Kausikortin voi maksaa myös laskulla ja erissä, kun KooKoo aloittaa yhteistyön RePo Rahoitus Oy:n eli rahoittajasi.fi-palvelun kanssa.

- Vaikka kausikorttien ottelukohtainen hinta ei ole kova, niin kertainvestointina se voi olla hankala. Nyt saamme laskutus- ja osamaksuasioihin luotettavan paikallisen kumppanin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Neljälle omalle kasvatille sopimus!

Hyökkääjä Olli Korhonen, 18, ja puolustajat Santeri Salmela, 16, sekä Peetro Seppälä, 16, jatkavat KooKoossa yksivuotisilla sopimuksilla.

- Laadukas juniorityö on jokaisen menestyvän Liiga-joukkueen kivijalka. Teemme hyvää yhteistyötä junioriorganisaatiomme kanssa, mistä esimerkiksi nämä kolme pelaajaa ovat oivallinen esimerkki, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Kova etu kausikorttiin: lippuja myös vieraspeleihin!

KooKoon kausikortilla myös ensi kaudella ainutlaatuinen etukortti: alennusta KooKoo Piknikin lipuista, alennusta KooKoo-lounaasta, alennusta KooKoon fanishopista ja tuntuvia etuja KooKoon yhteistyökumppanien luota.

Ensimmäistä kertaa kausikorttiedut ulottuvat Lumon Areenan ja Kymenlaakson lisäksi myös vieraspaikkakunnille!

Kuusi Liiga-joukkuetta tekevät tulevalla kaudella ennen näkemättömän yhteisponnistuksen: KooKoo, Lukko, Ässät, TPS, Pelicans ja SaiPa tarjoavat tietyille toistensa kausikorttilaisille pääsylippuja vieraspeleihin.

Kausikorttimyynti alkaa – hullu huhtikuu tulee taas!

KooKoon kausikortit Liiga–kaudelle 2017–2018 tulivat myyntiin maanantaina. Osta omasi nyt ja nauti Liiga-viihteestä ensi kaudella ilman jonotusta, halvemmalla hinnalla ja tutulla paikalla! Samalla pääset käsiksi muihin kausikorttietuihin.

- Kausikortin perusidea on aina sama: halvempi hinta suhteessa yksittäin ostettuihin lippuihin, stressitön sisäänpääsy ja oma tuttu paikka, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017