Tervetuloa oranssimustaan joulupöytään

Lumon Areenan Orpe-klubilla tarjoiltava KooKoo-lounas vietetään perjantaina 8. joulukuuta ja perjantaina 15. joulukuuta poikkeavissa oloissa punavalkoisen juhlan merkeissä. Tarjolle katetaan Kaakkois-Suomen komein ja tunnelmallisin jouluinen buffet-pöytä. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä tunnelmasta ja herkullisista joulupöydän antimista!

– Joulupöytä laitetaan viimeisen päälle koreaksi, KooKoon ravintolapäällikkö Erkki Syrjänen lupaa.

Kruunaa ateria lasillisella glögiä tai vaikka punaviiniä. Klubilla on A-anniskeluoikeudet.

VMP-klubi uudistuu Pelicans-peleihin

Aiemmin lähinnä yritysasiakkaita palvellut Lumon Areenan VMP-klubi avataan testimielessä yksityisasiakkaille kahdessa loppuvuoden ottelussa. Klubin uutta konseptia kokeillaan KooKoo–Pelicans-otteluissa lauantaina 18. marraskuuta ja 8. joulukuuta.

VMP-klubi sijaitsee Lumon Areenan 1. kerroksessa päädyn seisomakatsomon alla.

– Lumon Areenan ruokatarjonta on yksi asia, jonka kehittämistä pohdimme jatkuvasti, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa avaa.

Toimisto suljettu perjantaina

KooKoon toimistokin vetäytyy maajoukkuetauolle: toimisto on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 10. marraskuuta. Toimisto palvelee kausikortti-, lippu- ja muissa asioissa normaalisti taas maanantaina 13. marraskuuta kello 9.

Toimiston ollessa suljettuna fanituotteita voi ostaa Kouvolan Prismasta sekä Kausalan Urheilu- ja Koneliikkeestä.

Tanskalaiset maajoukkueen mukana Itävaltaan

Tanskan maajoukkueen vakionimet Emil Kristensen ja Patrick Bjorkstrand edustavat maataan myös marraskuun maajoukkuetauolla. Tanska osallistuu Itävallassa neljän maan turnaukseen, jossa ovat Tanskan ja isäntämaan lisäksi mukana Etelä-Korea ja Sveitsi.

Tanska kohtaa torstaina Etelä-Korean, perjantaina Tanskan ja lauantaina Itävallan.

Sekä Kristensen että Bjorkstrand ovat pelanneet urallaan neljät MM-kisat ja yhdet olympiakarsinnat.

Poissaolotilanne viikko 45/2017

Henrik Forsberg, noin 2,5 kuukautta
Robin Jacobsson, noin 3,5 kuukautta
Toni Kähkönen, noin 1-3 viikkoa
Samu Perhonen, noin 4-6 viikkoa
Eero Savilahti, noin 4-6 viikkoa
Veeti Vainio, noin 3-4 viikkoa

Puolustaja Robin Jacobsson joutuu leikkaukseen, josta toipuminen kestää pitkälle kevääseen. Kapteeni Toni Kähkönen on sairastupalaisista ensimmäisenä takaisin rivissä.

Niemi ja Tuhkanen jatkavat KooKoossa

Puolustajat Jyri Niemi, 27, ja Niko Tuhkanen, 29, jatkavat KooKoossa loppukauden. Molemmat liittyivät syyskuussa KooKoon riveihin marraskuun maajoukkuetaukoon ulottuneilla sopimuksilla, mutta niitä jatkettiin nyt kevääseen saakka.

– Molemmat ovat kasvaneet tärkeäksi osaksi joukkuetta kaukalossa ja sen ulkopuolella. Valitettavasti Robin Jacobssonin toipuminen venyy pitkälle ensi vuoteen, joten tämä oli meille paras ja luontevin ratkaisu, summaa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018