Jere Rouhiainen lainalle Kouvolaan

KooKoo lainaa puolustaja Jere Rouhiaisen, 21, Tampereen Tapparasta. Pelaaja liittyi KooKoon matkaan maanantaiaamuna ja laina kestää toistaiseksi.

- Puolustajien loukkaantumistilanne pakotti meidät reagoimaan, ja mahdollisuus lainata Rouhiainen osui sopivaan aikaan. Jere on jämäkkä nuori puolustaja, jonka suunta on ylöspäin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Kausikortilla myös vieraspeleihin – hyödynnä uusi suosittelijaetu!

KooKoo on kuuden muun Liiga-joukkueen mukana ennen näkemättömässä yhteisponnistuksessa: KooKoo, Lukko, Ässät, Ilves, TPS, Pelicans ja SaiPa tarjoavat tietyille toistensa kausikorttilaisille pääsylippuja vieraspeleihin.

Kouvolassa etu koskee I- ja II-katsomokategorioiden kausikorttilaisia, eli joiden paikat ovat  rivillä 3-12 katsomoissa A4, A5, A6, A7, B5 tai B6.

Nuorten änäriturnaus sunnuntaina Lumon Areenalla!

Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä KooKoon kanssa Lumon Areenalla peräti 64 pelaajan turnauksen, jossa mitellään kaupungin änäriherruudesta. Pelialustana toimii PS4 ja peli on tietysti uusinta uutta, eli NHL18. Parhaat tottakai palkitaan!

Turnaus järjestetään Lumon Areenalla sunnuntaina 24. syyskuuta kello 12–18. Sisäänkäynti tapahtuu Lumon Areenan pääovista ja pelipaikkana toimii kakkoskerroksen juoksusuora.

Fruttifero Luca oranssimustiin!

Liiga-joukkueiden ja raviurheilun yhteisprojekti raviliiga nytkähti perjantaina isosti eteenpäin Ypäjällä järjestetyssä varsahuutokaupassa. Kaikilla mukana olevilla 12 raviliigajoukkueella on nyt oma hevonen!

KooKoon raviliigajoukkue sai monien vaiheiden jälkeen mieleisensä päätähden, 1,5-vuotiaan Fruttifero Lucan.

- Hyvin tällä reissulla kävi. Saimme mieluisan fiksun varsan, KooKoon raviliigavalmentaja Marko Heikari iloitsi.

KooKoo-risteily tulee taas!

Vuosi lopetetaan vauhdikkaasti, kun oranssimustat värit valtaavat jälleen Viking XPRS:n! Historian toinen KooKoo-risteily järjestetään uudenvuoden aatonaattona lauantaina 30. joulukuuta.

Kattaus on kova: päivä alkaa HIFK–KooKoo-matsilla Helsingin jäähallissa ja jälkipelit pelataan matsin jälkeen Viking XPRS:llä Helsinki–Tallinna-miniristeilyllä. Mukana risteilyllä on koko KooKoon joukkue!

Vielä ehdit ostaa kausikortin!

Liiga-kausi 2017–2018 on saatu komeasti liikkeelle. Vielä ehdit varmistaa vakiopaikan Lumon Areenalta – eli ostaa kausikortin.

Jos olit paikan päällä lauantain KooKoo–SaiPa-kotiavauksessa, saat lipun hinnan verran hyvitystä ostaessasi kausikortin! Hyvityksen osalta ei ole väliä missä katsomokategoriassa olit ja mistä haluat ostaa kausikortin.

Hyödynnä etu tilaamalla kausikortti sähköpostitse: mari.jokela (at) kookoo.fi!

Nauti Liiga-viihteestä ensi kaudella ilman jonotusta, halvemmalla hinnalla ja tutulla paikalla. Samalla pääset käsiksi muihin kausikorttietuihin.

KKP vahvasti mukana koko viikon!

Miltä kuulostaisi jännittää tiistain Pelicans–KooKoo tai lauantain Tappara–KooKoo-matsit – tai vaikka molemmat – paikan päällä? Tällä viikolla se on helppoa, sillä kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja järjestää kannattajamatkan molempiin matseihin.

Tiistain Pelicans-matsiin bussi lähtee Kouvolan matkakeskukselta Bar Café Columbian edustalta kello 17. Matkan hinta on 30 euroa ja KKP:n jäseniltä 20 euroa, mikä sisältää sekä bussikyydin että matsilipun. Ottelu alkaa kello 18:30.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018