Gameworn-pelipaidat huutokaupataan nyt!

KooKoon päättyneen kauden mustia koti- ja valkoisia vieraspelipaitoja on nyt myynnissä Huuto.netissä.

Mustat paidat olivat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta käytössä 30.11.2016–13.3.2017 KooKoon kaikissa koti- ja muutamissa vierasotteluissa. Esimerkiksi puolustaja Mikko Jokelan paita oli käytössä 9.11.2016–13.3.2017. Kunkin paidan käyttöaika on mainittu sen myynti-ilmoituksessa.

Myynnissä olevilla valkoisilla paidoilla pelattiin koko kausi.

Sunnuntaina tärkeitä junnupelejä – fanishoppi auki

Liiga-kausi on oranssimustien osalta paketissa, mutta sunnuntaina Lumon Areenalla tapahtuu taas! KooKoon B- ja C-juniorit päättävät kautensa alemmassa SM-jatkosarjassa.

Myös Lumon Areenan fanishoppi palvelee sunnuntaina kello 12–17. Varastontyhjennys jatkuu jopa 80% alennuksin!

KooKoo-B kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Pelicans-B:n sunnuntaina kello 12:15. KooKoo on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, mutta matkaa seitsemänteen sijaan – juuri Pelicansiin – ei ole kuin kaksi pistettä. Sarjan kuusi parasta aloittavat ensi kaudella SM-alkusarjassa.

Tuokkolalle lisävuosi – valmennustiimi uudistuu

KooKoo ja päävalmentaja Tuomas Tuokkola ovat jatkaneet sopimustaan vuodella. Tuokkolan aiempi pesti olisi päättynyt keväällä 2018, mutta uuden sopimuksen myötä 41-vuotias päävalmentaja pysyy Kouvolassa ainakin kevääseen 2019 saakka.

- Olemme erittäin tyytyväisiä Tuomaksen Kouvolassa tekemään työhön. Oli molempien osapuolten kannalta luontevaa jatkaa sopimusta vuodella, jotta pääsemme rauhassa keskittymään työntekoon, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Jari Kauppila A–nuorten päävalmentajaksi

Viimeiset kolme kautta KooKoon edustusjoukkueen valmennustiimissä vaikuttanut Jari Kauppila on KooKoon A–nuorten uusi päävalmentaja. Kauppilan sopimus on 1+1–vuotinen.

- Uskon, että minulla on nuorille pelaajille paljon annettavaa. Kun [urheilujohtaja Jarno] Kultanen kyseli halukkuutta pestiin, niin olin heti todella innoissani tarttumassa tilaisuuteen. Tämä on kova haaste ja kieltämättä perhosia on vatsassa, Jari Kauppila sanoo.

Tamminen ja Rautio Mestikseen

KooKoo lainaa hyökkääjä Sami Tammisen, 19, ja maalivahti Tomi Raution, 20, loppukauden ajaksi Mestikseen. Tamminen palaa takaisin KeuPa HT:n riveihin ja Rautio siirtyy Kajaanin Hokkiin.

Tamminen on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua nuorten SM-liigassa, viisi peliä Mestiksessä ja 29 matsia Liigassa. Hyökkääjä iski Liiga-uransa ensimmäisen täysosuman torstaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.

Poissaolotilanne, viikko 10

Josh Green, tilannetta tarkkaillaan päivittäin
Juha Järvenpää, noin kaksi viikkoa
Mika Koivisto, loppukausi
Veeti Vainio, loppukausi

Maalivahti Juha Järvenpää on sivussa vielä ainakin pari viikkoa ja edellisviikon pelit missanneen Josh Greenin pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin. KooKoon kauden päättyessä runkosarjaan on myös hyökkääjä Mika Koiviston kausi ohi. Puolustaja Veeti Vainio sai saman tuomion jo alkukaudesta.

Pelli takaisin Savonlinnaan

Puolustaja Arttu Pelli siirtyy loppukaudeksi Mestiksen kärkijoukkueeseen Savonlinnan Pallokerhoon. Pelli, 20, on pässipaitojen mukana jo keskiviikon ottelukierroksella.

Pelli on pelannut kuluvalla kaudella 37 Liiga-matsia ja lisäksi kaksi Mestis-peliä Heinolan Peliitoissa ja viisi ottelua SaPKossa.

Puolustaja voi edelleen liikkua Kouvolan ja Savonlinnan väliä, sillä hän kuuluu KooKoon nuorten pelaajien listalle. Sille kuuluvat pelaajat saavat liikkua vielä siirtoajan päättymisen jälkeenkin yhden Liiga- ja Mestis-seuran välillä.

Lähde fanimatkalle Mikkeliin!

KooKoon kausi jatkuu tällä viikolla torstaina kotiottelulla Ässiä ja lauantaina vierasmatsilla Jukureita vastaan. Kannattajaryhmä Kuudes Kenttäpelaaja ry järjestää lauantaina vieraspelimatkan joukkueen tueksi Mikkeliin! Lähde mukaan kannustamaan oranssimustat voittoon.

Vieraspelimatkan hinta on vain 30 euroa, mikä sisältää sekä bussikyydin että ottelulipun. KKP:n jäsenille hinta on 25 euroa.

Matkaan lähdetään Kouvolan linja-autoasemalta lauantaina kello 15. Matsi alkaa Mikkelissä kello 17.

KooKoon edellinen vierailu Mikkeliin päättyi 3–2-vierasvoittoon.

Poissaolotilanne, viikko 9

Toni Hyvärinen, tilannetta tarkkaillaan päivittäin
Juha Järvenpää, noin kolme viikkoa
Mika Koivisto, noin 2-3 viikkoa
Veeti Vainio, loppukausi

Hyökkääjä Toni Hyvärinen joutui jättämään viime viikon lauantain Pelicans-kotipelin väliin ja miehen tilannetta tarkkaillaan päivittäin. Muut poissaolijat ovat ennallaan: Juha Järvenpää on sivussa muutaman viikon, Mika Koivisto 2-3 viikkoa ja Veeti Vainio koko loppukauden.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017