Västilällä vastassa kasvattajaseura
KooKoo saa lauantaina kotikaukaloonsa vastaan perinteikkään Tampereen Ilveksen. Puolustaja Markus Västilä kohtaa kasvattajaseuransa.

Oranssimustien edellinen kotiottelu keskiviikkona HIFK:ta vastaan oli erityinen puolustaja Julius Nyqvistille, joka pelasi ensimmäistä kertaa kasvattajaseuraansa vastaan. Lauantaina sama on KooKoo–Ilves-ottelussa edessä Markus Västilällä.

- Kyllä se pienen ekstralatauksen tuo, kun on kasvattajaseura vastassa ensimmäistä kertaa, mutta ei sitä kentällä ajattele. Yksi peli muiden joukossa, Västilä kommentoi neutraalisti.

Etkö muka ensimmäisenä sarjaohjelmasta katsonut ensimmäisen Ilves-pelin ajankohtaa?

- Katsoin, että milloin on ensimmäinen peli Tampereella, mutta se oli Tapparaa vastaan. Ilves sytyttää, vaikka pelasinkin edustusjoukkueessa vain kymmenkunta peliä. Siellä on muutamia tuttuja vastassa.

Tampereelta kotoisin oleva Västilä pelaa KooKoossa neljättä kauttaan. Pakki siirtyi Kouvolaan kasvattajaseurastaan Ilveksestä kaudeksi 2012-2013.

KooKoo otti torstaina HIFK-pelin jälkimainingeissa rennomman harjoituspäivän, mutta perjantaina vedettiin taas kovaa. Ilves-ottelu on oranssimustille kauden 16. runkosarjamatsi.

- Tänään oli vähän kevyempi päivä, kun emme menneet ollenkaan jäälle. Otimme vain pienen hien pintaan ja valmistelimme lauantaita varten, ”Mare” kertoo.

- Itsellä ei vielä hirveästi paina, kun en ole päässyt kaikkia pelejä pelaamaan. Paljon pelaaville äijille pieni hengähdystauko teki varmasti hyvää.

KooKoo iskee Ilveksen kimppuun kolmen ottelun tappioputkessa. Erityisesti otteluiden alut ovat jättäneet oranssimustille viime aikoina paljon hampaankoloon. Energiat ja vauhdit pitää saada paremmin ylös heti ensimmäisestä minuutista lähtien.

- Olemme lähteneet ensimmäisiin eriin jostain syystä liian varovasti viime aikoina. Peleissä on ollut hyviäkin hetkiä, mutta paikat pitäisi käyttää tehokkaammin. Nyt kun alla on muutama tappio, niin jokainen äijä on varmasti lauantaina alusta asti hereillä!
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 24.10. klo 17:00 KooKoo–Ilves – osta liput!
Pe 30.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!

Lue myös

Uutinen
11.12.2017
Hyökkääjä Anrei Hakulisen kausi on ohi.
Uutinen
11.12.2017
KooKoo-lounaalla tarjoillaan tällä viikolla muun muassa lohta, paholaisen broileria ja metsästäjän mureketta.
Raportti
8.12.2017
Paikallispelien viikko päättyi maalin tappioon, kun Pelicans kävi hakemassa pisteet Kouvolasta niukoin 1–2-lukemin.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018