Vainio palasi Kouvolaan: keskiviikkona vastassa Ässät
KooKoo-pakki Veeti Vainio palasi alkuviikosta oranssimustien vahvuuteen maajoukkuekomennuksensa jälkeen. Keskiviikkona Vainio ja KooKoo kohtaavat kotijäällään Porin Ässät.

KooKoon nuori puolustaja Veeti Vainio vietti edellisviikon alle 20-vuotiaiden maajoukkueen matkassa Vantaalla ja Tshekissä. Nuoret Leijonat voitti viikonloppuna Ruotsin, mutta taipui Tshekin ja Venäjän käsittelyssä.

- Pelasimme kolme kovaa peliä kolmeen päivään. Vaikka voittoja tuli vain yksi, niin pelit menivät mielestäni hyvin ja nautin pelaamisesta. Valmennukseltakin tuli ihan positiivista palautetta, Vainio kertaa.

- Vapaa-ajat menivät aikalailla huilaillessa. Ulkona oli joka päivä yli 25 astetta lämmintä, mikä oli mieluisa juttu. Pari kertaa kävimme kaupungilla syömässä, mutta muuten otimme rennosti. Pelitahti oli kuitenkin kova.

Vainio palasi kuluvalla viikolla Kouvolaan ja oranssimustaan miehistöön, joka isännöi keskiviikkona Lumon Areenalla Porin Ässiä.

- On mukava päästä kaukaloon taas KooKoo-paidassa. Olen oppinut tuntemaan Ässät aggressiivisena porukkana, joten meidänkin pitää olla heti alusta asti valmiina fyysiseenkin peliin,Vainio pohtii.

KooKoo pelasi edellisviikolla yhden ottelun; Hämeenlinnan Pallokerho oli Lumon Areenalla parempi maalein 2–1. Vainio oli HPK-matsin aikaan jo leijonapaidassa Tshekissä.

- HPK-pelistä en ehtinyt katsoa Tshekissä kuin lopputuloksen, mutta olen hieman puhunut jätkien kanssa hallilla. Keskiviikkona koetetaan taas kammeta voittojen tielle.

KooKoon päävalmentaja Petri Mattila oli HPK-tappion jälkeen mietteliäällä päällä. Esityksen täytyy parantua, jotta kaksi kotitappiota saavat keskiviikkona jatkokseen kesän ensimmäisen kotivoiton.

- Niukkoja tappioita ei tietenkään ole kiva niellä. Tästä illasta pitää ottaa opiksi. Seuraavassa kotipelissä meidän täytyy pelata yksilötasolla paremmin, minkä kautta joukkuekin pelaa paremmin.

KooKoo-Ässät Lumon Areenalla keskiviikkona 31. elokuuta kello 18:30! Liput Ticketmasterista. Tervetuloa!

Lue myös

Raportti
21.10.2017
KooKoo kaatoi lauantaina Lumon Areenalla Helsingin IFK:n ja nappasi vähintään pisteen jo kuudennesta peräkkäisestä ottelusta.
Ennakko
20.10.2017
KooKoo on pelannut kuluvalla viikolla kaksi todella maalirikasta ottelua. Viikko huipentuu kotimatsiin HIFK:ta vastaan.
Raportti
20.10.2017
KooKoo jatkoi Lahdessa siitä, mihin se tiistaina Ilvestä vastaan jäi. Maaleja mätettiin jälleen liukuhihnalta.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018