Vieraskiertue alkaa Vaasasta
KooKoo vierailee perjantaina yhden kauden tauon jälkeen Vaasan jäähallissa. Joukkue lähti viikonlopun vieraskiertueelle jo torstaina.

Linjaliikenne Martti Laurilan bussi täynnä KooKoon oranssimustia starttasi torstaina kohti Länsi-Suomen kiertuetta. KooKoo kohtaa perjantaina Vaasassa Sportin ja lauantaina Oulussa Kärpät.

- On todella siistiä lähteä poikien kanssa reissuun. Nämä ovat aina mukavia juttuja, kun saa viettää paljon aikaa yhdessä joukkueen kanssa. Kokeneemmat äijät pääsevät vaimoista hetkeksi karkuun, niin onhan se hauskaa, KooKoo-hyökkääjä Mika Koivisto värittää.

Edellisviikonloppu sujui KooKoon osalta mollivoittoisesti, kun joukkue hävisi sekä JYPille että Pelicansille.

- Meillä on pari huonoa peliä alla, joten lähdemme parantamaan hemmetisti viime viikonlopusta. Sport ja Kärpät ovat meille hyvät haasteet, sillä molemmat ovat vahvoja joukkueita etenkin kotona. Varsinkin Kärpät on todella laadukas joukkue.

KooKoo ja Sport väänsivät edellisen ”Mestiksen El Clásicon” kauden 2013-2014 runkosarjassa. Kesällä 2014 KooKoo kaatoi Liigaan nousseen Sportin Leppävirralla, mikä on perinteisen taisteluparin viimeisin kohtaaminen.

Taisteluparin kuumuutta lisää se, että KooKoo on Liigan sarjataulukossa vain kaksi pistettä Sportia edellä. KooKoo on sarjassa yhdeksäntenä ja Sport pari pykälää alempana sijalla 13.

- Ennen Kouvolaan tulemistani nimenomaan Vaasa ja Kouvola olivat hienoimmat Mestis-paikkakunnat vierasjoukkueelle. On hienoa palata Vaasaan ja päästä osaksi näiden joukkueiden keskinäistä tarinaa.

Sport-pelin jälkeen KooKoo suuntaa lauantaiksi Ouluun, missä Koivisto vietti pääosan juniorivuosistaan Kärppien organisaatiossa.

- Siistiä palata Raksilaan. Sinne on tulossa paljon kavereita ja perhettä katsomaan peliä, ja onhan Oulu minulle melkein kotikylä. Hieno juttu, jota on odottanut tosi kauan, kiiminkiläislähtöinen Koivisto pohtii.

KooKoo matkaa länsirannikolle ilman Ari Vallinia, Ossi-Petteri Grönholmia, Julius Nyqvistiä, Toni Hyväristä ja Anthony Guttigia.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 17.10. klo 17:00 KooKoo-Blues –
osta liput!
Ke 21.10. klo 18:30 KooKoo-HIFK – osta liput!
 

Lue myös

Uutinen
26.7.2017
Lumon Areenan Orpe-klubilla tarjoillaan ensi viikon tiistaista lähtien KooKoo-lounasta.
Haastattelu
17.7.2017
Santeri Salmela pelasi vielä syksyllä 2015 C-nuorten SM-sarjaa – ja joulukuussa 2016 Liigaa.
Haastattelu
13.7.2017
Puolustaja Jake Newton palaa Suomeen jatkamaan siitä, mihin edellisellä visiitillään kaudella 2015–2016 jäi.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017