Viimeistä viedään ennen joulua
KooKoo pelaa viikon ensimmäisen ja samalla ainoan matsinsa tiistaina Porissa Ässiä vastaan.

Liiga-lätkää on tarjolla vielä yhden ottelukierroksen verran ennen joulutauolle jäämistä. KooKoo jatkaa pudotuspeliviivan takaa-ajoaan tiistaina Porissa, missä joukkue kohtaa Ässät.

- Porissa on aina kiva pelata, kun hallissa on todella äänekäs seisomakatsomo, joka tuo hyvin tunnelmaa. Ässät tykkää antaa kovaa painetta, eli sen alta täytyy vain päästä nopeasti pois ja hyökkäämään vastaan, KooKoo-puolustaja Mikko Lehtonen summaa.

Lehtonen palaa oranssimustien matkaan viikon mittaisen maajoukkuekomennuksen jälkeen. Puolustaja oli Leijonien sinivalkoisissa väreissä viime viikon EHT-turnauksessa. Leijonalauma pelasi Moskovassa vielä sunnuntaina, joten Lehtonen ehtii KooKoon matkaan vasta tiistaina.

- Ajelen taksilla Poriin ja hyppään joukkueen mukaan normaalisti heti tiistaiaamuna. Taas on tärkeitä pisteitä jaossa playoff-paikkaa ajatellen.

Suomi voitti torstaina Helsingissä Tshekin 4–2, mutta taipui Moskovassa pelatuissa matseissa lauantaina Ruotsia vastaan 4–2 ja sunnuntaina isäntämaa Venäjälle 4–3. Lehtonen pelasi Leijonien alakerrassa kaikki kolme matsia ilman tehopisteitä.

- Pelit sujuivat hyvin. Pystyin pelaamaan omilla vahvuuksillani, mikä oli tavoitekin. Oli mukava huomata, että kehitystä on taas tapahtunut,

- Kaikki pelit olivat kovia, mutta erityisesti viimeinen sunnuntain matsi oli mahtava. Venäjällä oli kasassa todella kova nippu, jota vastaan oli upea kokemus pelata täydessä hallissa Suomi-paita päällä.

KooKoon Poriin matkaavasta ryhmästä puuttuvat puolustajista Mikko Jokela, Veeti Vainio sekä Julius Nyqvist. Lehtonen palaa ryhmään ja myös pelikieltonsa sovittanut Ryan O’Connor on taas mukana.

- Olen ollut viikon pois ryhmästä, joten en ihan tarkkaan tiedä, mikä on poissaolotilanne tällä hetkellä, mutta oli mikä oli, niin se ei saa vaikuttaa.

Oranssimusta ryhmä porskuttaa Poriin neljän matsin voittoputkessa. Joukkue on nostanut itsensä jo kahden pisteen päähän pudotuspeliviivasta. Tiistainen kotijoukkue Ässät on sarjassa viidentenä.

- Mutta hyvinhän äijät pärjäsivät ilman minuakin, kun ovat kauheassa letkussa!

KooKoon seuraava kotiottelu on tapaninpäivänä pelattava perhepeli KooKoo–JYP. Paljon ohjelmaa perheille! Osta lippusi nyt.

Seuraavat kotiottelut:
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput!
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!

Lue myös

Uutinen
26.6.2017
Uuden kauden lähestyminen näkyy myös kausikorttien valmistumisena! Katsomolohkojen numerointi kääntyy päälaelleen.
Uutinen
20.6.2017
KooKoo Piknikissä julkaistiin paitsi Siim Liivikin pelaajasopimus, myös esimakua ensi kauden oranssimustaan peliasuun.
Uutinen
19.6.2017
KooKoo pelaa tulevasta kaudesta alkaen Bauerin varusteilla. Kolmikantaisessa yhteistyössä on mukana myös Hockey Base Kouvola.

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2016-2017