Virtanen: ”Kotikaukalo on aina kotikaukalo”
KooKoo pelaa tiistaina kesän ensimmäisen harjoitusottelunsa Lumon Areenalla.

Neljäs vieraissa ja yhden Kotkassa pelatun harjoitusottelun jälkeen KooKoo palaa tiistaina viimein kotiin – Lumon Areenalle. Joukkue on harjoitellut kotijäällä jo heinä–elokuun taitteesta lähtien, mutta tiistaina on ensimmäisen matsin vuoro. Vieraaksi saapuu Helsingin IFK.

- Kiva päästä kesän jälkeen Lumon Areenalla myös tositoimiin. Kotikaukalo on aina kotikaukalo, naulaa hyökkääjä Mikko Virtanen.

Edellisviikolla KooKoo urakoi yhden pelin Kotkassa ja kaksi Imatran Bauer-turnauksessa. Joukkueen edellinen voitto on toissa viikolta Porista, missä KooKoo kaatoi Ässät rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

- Kotkassa ei ollutkaan vähään aikaan tullut pelattua! Kaukalohan siellä on tosi pieni, mutta muuten puitteet olivat hyvät- Imatra sitten on tuttu jo kahdelta viime syksyltä. Hyvä paikka, mutta ei se Kouvolaa voita.

- Tulokset eivät olleet sellaisia kuin halusimme, mutta se on jo mennyttä. Niihin ei pidä varsinkaan harjoituspelikaudella jäädä makaamaan.

Puolustaja Mikko Jokela kertoi maanantaina lopettavansa pitkän ja ansiokkaan pelaajauransa. Päätös tuli monille KooKoo-pukukopissa yllätyksenä.

- ”Leksan” lopettamispäätös tuli ainakin minulle aika puskista ja se veti kopin kyllä hiljaiseksi. Hieno ura ja ihan huikea persoona!

KooKoon tiistaisessa vastustajassa IFK:ssa pelaa peräti neljä viime kaudella KooKoon oranssimustissa väreissä nähtyä pelaajaa.

- Hauska päästä pelaamaan tuttuja kavereita vastaan, mutta rehellisesti sanottuna ei se pelaamiseen vaikuta. Pelin jälkeen tulee varmaan muutama sana vaihdettua.

Lue myös

Uutinen
16.5.2018
KooKoo pelaa kesällä kuusi harjoitusottelua, joista kaksi ajoittuu joukkueen ulkomaan leiriviikolle.
Uutinen
14.5.2018
Savulohikeittoa, merimiespihvejä, lasagnea, jauhelihapihvejä ja ylikypsää possua...
Uutinen
8.5.2018
Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi KooKoo-shopin yli 50 euron tilaukset ilman postituskuluja!

Pääyhteistyökumppanit kaudella 2017-2018