Lumon areena

KooKoon koti on Lumon Areena joka sijaitsee Kouvolan urheilupuistossa vain kivenheiton päässä keskustasta. Urheilupuistoon saatiin ensin vuonna 1972 tekojäärata ja kymmentä vuotta myöhemmin sen tilalle valmistui 1982 Kouvolan jäähalli.

Kouvolan jäähalli oli valmistuessaan valtakunnan upeimpia ja suurimpia: katsojakapasiteetti oli peräti 6000 silmäparia. Jäähalli peruskorjattiin vuonna 2005-2006 uuden vuosituhannen vaatimalle tasolle, jolloin rakennettiin muun muassa Orpe-klubi C-päätyyn. Viime vuosina jäähalli on saanut jälleen uusia parannuksia: mediakuutio asennettiin kattoon 2014 ja kesällä 2015 on uuden aitioparven sekä joustokaukalon vuoro.

Kesäkuusta 2015 alkaen Kouvolan jäähalli on tunnettu nimellä Lumon Areena. Areenan kapasiteetti nousi kesän 2015 uudistusten jälkeen on noin 6400 katsojaan. Kesällä 2016 tehdyt B-puolen kioskien laajennukset pudottivat katsojakapasiteetin 6200 katsojaan.

Kesällä 2019 B-katsomon takana olevat seisomakatsomot purettiin ja niiden tilalle rakennettiin lisää WC-tiloja. Samalla Areenan maksimikapasiteetti laski 5950 silmäpariin.


Pukeudu oranssimustaan! Lumon Areenan pääaulassa sijaitseva fanishoppi tarjoaa laajan kirjon erilaisia KooKoo-fanituotteita: kaulahuivit, pipot, lippikset, fanipaidat, t-paidat, hupparit, kannustusliput, minipelipaidat, lasten tuotteet... Hae omasi ja pukeudu asianmukaisesti!


Kouvolassa yleisön ei tarvitse olla kuivin suin! Lumon Areenan C-päädyssä sijaitseva Ratabaari, toisessa kerroksessa oleva Pub Sporttivartti ja uudella yläparvella sijaitseva Parviravintola palvelevat heti ovien avaamisesta lähtien. Tarjolla on Olvin tuoteperheitä. Kaikista Lumon Areenan anniskeluravintoloista löytyy A-oikeudet!


RATABAARI

Sijainti: C-pääty
Valikoima: Virvoitusjuomat, Alkoholijuomat, Snapsit, Lihapiirakat, Makkarat, Paninit

PARVIRAVINTOLA

Sijainti: Yläparvi, sisäänkäynti A-D-kulmauksesta
Valikoima: Virvoitusjuomat, Alkoholijuomat, Snapsit, Lihapiirakat, Makkarat, Paninit

SPORTTIVARTTI

Sijainti: Lumon Areenan toinen kerros, sisäänkäynti pääaulasta
Valikoima: Virvoitusjuomat, Alkoholijuomat

ANNISKELUKATSOMO K18

Nauti ottelusta ja oluesta istumakatsomossa! Osta lippu erikseen tai jos tilaa on, voit istuutua alas vapaasti.

Sijainti: B1- ja B2-katsomolohkot
Valikoima: Virvoitusjuomat, Alkoholijuomat