Pe 20.8. 19:00 VS.

LIPUT 2020–2021 ***

KooKoon pääsyliput myy Ticketmaster Suomen verkkokauppa ja myyntipisteet – myös KooKoon toimisto. Toimistolla ja Lumon Areenan sisäänkäynneillä maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät kulttuurisetelit sekä ePassi.

LIPUT ENNAKKOON TICKETMASTERIN VERKKOKAUPASTA*:


AIKUISETMUUT**
LOHKOT A2 & B1 (katsomot A6-A10, B1-B5)30 €20 €
LOHKOT A1 & B2 (katsomot A1-A5, B6-B10)25 €20 €
LOHKO D (katsomot D1-D6)20 €15 €
LOHKO C (seisomakatsomo)15 €15 €

LIPUT KOOKOON TOIMISTOLTA TAI LUMON AREENAN OVIMYYNNISTÄ*:


AIKUISETMUUT**
LOHKOT A2 & B1 (katsomot A6-A10, B1-B5)35 €25 €
LOHKOT A1 & B2 (katsomot A1-A5, B6-B10)30 €25 €
LOHKO D (katsomot D1-D6)25 €20 €
LOHKO C (seisomakatsomo)20 €20 €

* Lippuhintoihin tulee lisäksi Ticketmasterin toimitustapamaksu.

** Muut-ryhmää ovat lapset 7–17-vuotta, opiskelijat ja eläkeläiset. Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä.

*** Runkosarja 2020–2021. Hinta sisältää ottelulipun ja kertakäyttöisen kasvomaskin. Kasvomaskit jaetaan ottelun sisäänkäynneillä.

​​​​​​​KooKoo pidättää oikeudet hintojen muutoksiin.


LUMON AREENA on jaettu SEITSEMÄÄN LOHKOON

Lumon Areenan maksimikapasiteetista 5950 on käytössä vain alle 60%, eli nykyisten viranomaisrajoitusten mukaan KooKoon yleisökapasiteetti on 3500 katsojaa.

Lumon Areenan katsomot jaetaan seitsemään lohkoon turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman vuoksi ja jokaisella lohkolla on oma maksimikapasiteettinsa. Jokaisesta lohkon kapasiteetista vähennetään automaattisesti kausikortit ja kausikorttipaikat merkitään tarroilla. Myynnissä olevat liput ovat lohkokohtaisia, mutta numeroimattomia. Näin varmistamme sen, että jokaisella katsojalla on mahdollisuus istua turvallisin välein katsomolohkoissa ja valita istumapaikkansa itse sen mukaisesti.

Lohkoja ei kuitenkaan myydä täyteen, vaan maksimissaan 500 paikan kapasiteetin mukaan. Toisin sanoen lohkoissa on paikkoja enemmän, kuin sinne myydään lippuja. Katsojat EIVÄT VOI hakeutua istumaan tai seisomaan toisiin lohkoihin, vaan juuri siihen lohkoon, johon hän on lippunsa hankkinut.

Seuraavalla lohkojaolla Lumon Areenan alakerran kokonaiskatsojapaikkamäärä on 3000 katsojaa. Orpe-klubi, Parviravintola ja aitiot ovat omana lohkonaan ja niihin otetaan maksimissaan 500 katsojaa.

LOHKOT:

Seisomakatsomo
Seisomakatsomo C, katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti C-sisäänkäynnistä alas kaukalon viereen. Lipunmyynti C-sisäänkäynnillä.

Lohko D
D-katsomo, D1-D6 katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä alas kaukalon viereen. Lipunmyynti B-sisäänkäynnillä.

Lohko A1
A-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. A1-lohko sisältää katsomot: A1-A5. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin oikeasta laidasta. Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä.

Lohko A2
A-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. A2-lohko sisältää katsomot: A6-A10. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin vasemmasta laidasta. Lipunmyynti pääsisäänkäynnillä.

Lohko B1
B-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. B1-lohko sisältää katsomot: B1-B5. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti C-sisäänkäynnistä ylös portaisiin. Lipunmyynti C-sisäänkäynnillä.

Lohko B2
B-puolen 10 lohkoa jaetaan kahteen lohkoon. B2-lohko sisältää katsomot: B6-B10. Katsomokapasiteetti 500 katsojaa. Sisäänkäynti B-sisäänkäynnistä ylös portaisiin. Lipunmyynti B-sisäänkäynnillä.

Aitiot & Orpe-klubi & noutoliput & inva-sisäänkäynti
Sisäänkäynti A-alaovesta. (Ovella ei lipunmyyntiä)

Parviravintola
Sisäänkäynti Pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta.

Huomioithan, että kolmoskerroksen katsomoiden takana oleva juoksurata EI OLE KATSOMOALUETTA (poislukien Ratabaari, joka on anniskelualue).

Anniskelualueena toimivat Ratabaari, Parviravintola, Sporttivartti ja Grilli-Ravintola Alakulma. Anniskelukatsomoa B-katsomossa ei ole nykyisillä rajoituksilla.


Ticketmasterin liput muihin tapahtumiin

KooKoon toimistolla Ticketmasterin muihin lippuihin maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja ePassi.