KOOKOON HENKILÖKUNTA

Toimisto palvelee arkisin:

Ma–pe klo 10.00–16.00​​​​​​​​​​​​​​

Toimisto on suljettu pääsiäisenä ​​to–ti 6.–11.4.2023.


toimisto & asiakaspalvelu

Sakari Välimaa

toimitusjohtaja
050 381 1355
sakari.valimaa@kookoo.fi

Tiukka toimitusjohtaja, joka johtaa toimiston joukkuetta hyvällä huumorilla ja hyvällä jääkiekkotuntemuksella bisnes-silmää unohtamatta. "Sakke" on hoitanut tehtäväänsä vuodesta 2011 asti – ja vihaa häviämistä. Hän on toimiston päätyhuoneen valtias ja salmiakilta maistuvien KooKoo-karkkien ystävä.


Jarno Kultanen

urheilujohtaja
040 821 1070
jarno.kultanen@kookoo.fi

Entinen KooKoo-juniori, -pelaaja, -kapteeni ja
-valmentaja. Hauska urheilujohtaja, joka antaa aina ulospäin ammattilaisen kuvan. Rakentaa joukkueen yhdessä valmennuksen ja toimitusjohtajan kanssa. Kultanen on nimensä mukaan kultainen – auttaa aina kun voi, eikä hermostu koskaan.


Päivi Salonen

myyntijohtaja
040 186 9165
paivi.salonen@kookoo.fi

Yritysmyynnin rautainen ammattilainen ja pitkäaikaisin toimiston työntekijä. Päivin kanssa yhteistyökumppanuuksia on solmittu jo yli kymmenen vuotta. Päivin vastuulla on myös rahaliikenteeseen liittyvät asiat ja kassajärjestelmän raportit. Päivi tuntee KooKoon brodeerauslaitteet ja talon tavat kuin omat taskunsa.


Mari Jokela

toimistopäällikkö
020 768 9370
mari.jokela@kookoo.fi

Iloinen asiakaspalvelija, joka laittaa kuntoon pääsyliput ja kausikortit. Mari hoitaa asiakaspalvelun lisäksi myös pelaajien asioita yhdessä urheilujohtajan, joukkueen fysioiden ja lääkäreiden kanssa. Mari hoitaa myös paperi-, vakuutus- ja laskutusasiat teekuppinsa ääressä ja palvelee asiakkaita tarvittaessa myös toisella kotimaisella kielellä.


Nita Ahola

yhteisöpäällikkö
040 503 8387
nita.ahola@kookoo.fi

Helposti kaikesta innostuva yhteisön kehittäjä, joka pomppii duracelina paikasta toiseen. Nitan työnkuvaan kuuluu mediasuhteiden hoitaminen, nettisivut, sosiaalinen media ja muut viestintäkanavat, asiakashallinta, markkinointi, fanituotteet, muut tapahtumat ja yritysvierailut. Nitalla sykkii oranssimusta sydän ja rakkaus kotikaupunkiin. Kun Nita ei ole jäähallilla, tuoreen kaupunginvaltuutetun löytää todennäköisimmin kaupungintalolta kaupungin asioita hoitamasta.


Valtteri Flinck

sisällöntuottaja
040 835 3211
valtteri.flinck@kookoo.fi

Kouvolalaistunut porvoolainen naurattaa vitseillään päivästä toiseen. Valtterin käsissä syntyy kuva- ja videotuotantoa nopeallakin aikataululla. Valtteri ottaa vastaan myös uusia haasteita ja on tehnyt tuttavuutta myös paino- ja brodeerauskoneisiin sekä niiden vaatimaan aineistojen käsittelyyn. Valtterin käsialaa on KooKoon visuaalinen ilme niin sosiaalisen median kanavissa kuin ottelutapahtumassakin.


Saana Kemppainen

markkinointiassistentti
040 689 6680
saana.kemppainen@kookoo.fi

Toimiston uusin työntekijäkasvo, joka on tullut aiempien kausien aikana tutuksi monille kookoolaisille harjoittelijana. Saana opiskelee ja palvelee asiakkaita iloisella otteella päivästä toiseen – täydentää KooKoon toimiston ”nuoriso-osaston”. Saanan työtehtäviin kuuluu monien juoksevien asioiden hoitaminen, CRM-asiakashallinta sekä viestintään ja markkinointiin liittyvät tehtävät.


Aaro Väkevä

yritysmyyjä
040 136 7637
aaro.vakeva@kookoo.fi
RAVINTOLAPALVELUT

Erkki Syrjänen

ravintolapäällikkö
0400 142 455
ravintola@kookoo.fi

Mies Orpe-klubin ja KooKoo-lounaan maittavien herkkujen takana. Vastaa Lumon Areenan keittiön toiminnasta pitkällä keittiöalan tuntemuksellaan. Aina valmis palvelemaan asiakkaita hyvällä maulla – ja joskus myös huonolla huumorilla. ​​​​​​​


Anri Pallaskallio

ravintolavastaava

KooKoon keittiön pitkäaikainen ravintolavastaava, jonka tiimi toimii yhdessä Erkin kanssa. Anri vastaa asiakaspalvelusta ja salin puolesta. ​​​​​​​


Jenny Haimi

Keittiön iloinen blondi, jonka asiakaspalvelu saa asiakkaat hyvälle tuulelle. Jennyn taskusta löytyy vankka keittiökokemus, sillä tältä daamilta löytyy taskusta myös kokin paperit!


Jussi Korpela

KooKoon kokki, joka on oppinut Erkin reseptit jo parin vuoden aikana täysin ulkoa. Tämän herran käsissä syntyy herkkuja joka lähtöön.


Tiia Helminen

Keittiön toinen iloinen blondi, jonka reipas ja toimelias asenne tekee vaikutuksen päivästä toiseen.


Jukka Huusari

Kokki, jonka kokemus Erkin kanssa on pitkäaikaista. Jukkaa näkee harvoin salin puolellakaan, sillä usein hänellä on kädet padoissa ja liemissä!OTTELUTAPAHTUMA

Karl-Juhan Lindfors

tapahtumapäällikkö
0400 657 667
karl-juhan.lindfors@kookoo.fi
​​​​​​​

KooKoon ottelutapahtuman henkilökunnan isähahmo, joka huolehtii asiakkaiden viihtyvyydestä yhdessä ottelutapahtuman henkilökunnan kanssa. Kalle tuntee lihapiirakat, maidot, limut ja karkit ja vaikka näyttää kiireiseltä, muistaa välillä pysähtyä hymyn kera.


Mika Nurminen

turvallisuuspäällikkö
040 501 7218
mika.nurminen@kookoo.fi
​​​​​​​

Oranssiliivinen järjestyksenvalvojien esimies, joka turvallisuuspäällikkönä vastaa ottelutapahtumien ja KooKoon muiden tapahtumien turvallisuudesta niin yksittäisten katsojien kuin ryhmienkin kohdalla.Pepe Jürgens

otteluisäntä

Don Pepenä tunnettu harmaapäinen herrasmies toimii KooKoon kotiotteluissa sekä otteluisäntänä, VIP-isäntänä että apukäsinä muissakin asioissa. Pepen tarinoissa korostuu värikäs ja pitkä tapahtuma-alan tuntemus ja innostus urheilua kohtaan.


Tico Anttonen

otteluiden audiovisuaalinen vastaava ​​​​​​​

Tico on ollut KooKoon toiminnassa mukana kaikista pisimpään tältä listalta. Tico tuntee musiikin, audiovisuaaliset elementit ja haluaa viihdyttää yleisöä. Ticon tiimi vastaa otteluissa äänestä, valoista, mediakuutiosta ja laitaledeistä – kun KooKoo saa kiekon maaliin, alkaa tiimin käsillä olla kiire Lumon Areenan DJ-kopissa!KooKoo Hockey Oy:n hallitus

Mikko Pulkkinen, puheenjohtaja

Pulla Peltola, varapuheenjohtaja

Kalle Nikkanen

Tero Tyynelä

Jarno Jokivirta

Jukka Havia