Pe 9.10. 18:30 VS.

Medialle

Median yhteyshenkilönä toimii ja otteluiden ulkopuolisista haastattelupyynnöistä vastaa myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm, matti.lindholm (at) kookoo.fi, 040 848 6252.

Mustaoranssi KooKoo-logo on ainoa KooKoo Hockey Oy:n käytössä oleva logo. Painokelpoisen logon voit ladata tästä! Logoa saa käyttää ainoastaan KooKoota koskevassa uutisoinnissa. Kaikenlainen muu käyttö on kielletty ellei erikseen toisin sovita.

Kaikki KooKoon kotisivuilla julkaistu tekstiaineisto on median vapaasti käytettävissä normaalien mediakäytäntöjen mukaan. Valokuvien ja laajemmasta aineiston käytöstä on sovittava tapauskohtaisesti.

Mediakäytännöt 2019–2020

Median yhteyshenkilö
Myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm, puh. 040 848 6252 / matti.lindholm (at) kookoo.fi
Yhteisöpäällikkö Nita Ahola, puh. 040 5038 387 / nita.ahola (at) kookoo.fi

Akkreditointi
Arkipeleissä ottelupäivänä kello 14.00 mennessä. Viikonlopun otteluihin perjantaina klo 14.00 mennessä.

Akkreditointiosoite
www.liiga.fi/mediasivut ja media (at) kookoo.fi

Parkkipaikat
Medialle ei ole varattu erityisiä parkkipaikkoja.

Sisäänkäynti halliin
Jäähallin A-ovesta, VIP- ja invakatsojien sisäänkäynnistä.

Kulkureitit jäähallilla
Sisäänkäynnistä noustaan joko portaita tai hissillä neljänteen kerrokseen. Mediatila ja selostamot sijaitsevat A-puolella yläparvella, joka löytyy hissistä ja portaista vasemmalla. Lisää lehdistöpaikkoja on B8-katsomossa rivillä 9, jääkoneluukun yläpuolella. Järjestyksenvalvojat ja KooKoon edustajat avustavat tarvittaessa.

Kulkureitit kuvauspaikoille
Kuvauspaikkoja ei ole erikseen merkitty. Kuvaaminen on sallittua muun muassa kaukalon kulmauksissa, mutta kuvaamista vaihtoaitioiden välissä on rajoitettu: vaihtoaitioiden väliseen kuvauspaikkaan maksimissaan kaksi kuvaajaa per erä! Seura voi tehdä muutoksia kuvausjärjestelyihin myös kesken ottelun.

Mediamateriaalin jakopiste
Ottelun infopaketteja ei tulosteta enää automaattisesti. Jos haluat ottelun infopaketin tulosteena, ilmoitathan siitä akkreditoitumisen yhteydessä.

Mediatilan ja -katsomon varustelutaso
Mediatilasta löytyy sähköpistokkeita sekä langaton internetyhteys. Istumapaikkoja ja pöytätasoja on kahdeksan kappaletta.

Siirtyminen pukukoppikäytävälle
Siirtyminen tapahtuu A5- ja A6-katsomoiden portaita pitkin. Järjestyksenvalvojat ja KooKoon edustajat avustavat tarvittaessa.

Ottelun jälkeiset käytännöt
Lehdistötilaisuus järjestetään ottelun jälkeen pukukoppikäytävän takana olevalla juoksusuoralla. Pelaajahaastattelut tehdään pukukoppikäytävällä ottelun jälkeen. KooKoon edustaja ottaa haastattelutoiveet vastaan koppikäytävällä heti ottelun jälkeen. Vierasjoukkue määrittää omat käytäntönsä.

Haastattelupisteiden sijainti
Molempien joukkueiden yksi ja yhteinen haastattelupiste sijaitsee pukukoppikäytävällä. Kaikki videohaastattelut kuvataan Liigan virallisen haastatteluseinän edessä.

Ottelupöytäkirjat ottelun jälkeen
Tulostettuja ottelupöytäkirjoja ei jaeta. Täydelliset pöytäkirjat reaaliaikaisesti osoitteesta www.liiga.fi.

Hallin sulkeminen
Arki-iltoina pari tuntia pelin päättymisen jälkeen, noin kello 23.00. Viikonloppuisin noin kello 22.00.

Tekniset kysymykset Kouvolan jäähallista
Lumon Areenan vahtimestarit, puh. 020 615 8281.

Ottelutapahtumien ulkopuoliset haastattelupyynnöt
Matti Lindholm, matti.lindholm (at) kookoo.fi, puh. 040 848 6252.