”Iso päivä ja uusi peli”

Perjantain Tappara-tappio on enää pelkkä muisto vain. KooKoo kohtaa lauantaina Hämeenlinnassa HPK:n.

Oranssimustien viikonloppu alkoi mollivoittoisesti Tapparaa vastaan kärsityllä kotitappiolla, mutta joukkueen takaa-ajo jatkuu heti lauantaina. KooKoo matkaa toisen oranssimustan - Hämeenlinnan Pallokerhon - luokse.

- Sanoin kopissakin, että ei meidän kannata jäädä tähän murehtimaan. Se meni jo ja huomenna on iso päivä ja uusi peli. Peli kerrallaan mennään. Tämä tilaisuus meni, mutta huomenna on uusi, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola summasi perjantain ottelun jälkeen.

Sanooko kolmas kerta toden? Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja HPK voitti molemmat niukasti. Runkosarjan neljäs ja viimeinen kohtaaminen on edessä runkosarjan päätöskierroksella maaliskuun puolivälissä.

Perjantain Tappara-matsi jätti KooKoolle paljon parannettavaa - etenkin viimeistelyyn. Joukkue oli hyvin pelissä mukana avauserässä, mutta Tapparan saatua maalihanat auki ehtyi myös isäntien peli. Tappara-maalia vartioinut Teemu Lassila jäi lopulta ohittamattomaksi.

- Emme pelanneet kokonaisuutena huonoa peliä, mutta ratkaisevilla hetkillä kaveri iski tehokkaasti ja käytti maalipaikat isolla prosentilla hyödyksi.

- Jos haluamme voittaa tuollaisen joukkueen kuin Tappara, niin meidän kaikkien pelaajien on oltava pelissä kiinni ja toteutettava haluamaamme suunnitelmaa.

Kouvolalaisryhmä sai perjantain kotiotteluun sairastuvalta takaisin puolustaja Mikko Jokelan, mutta lauantain HPK-matsiin ei ole tulossa muita apuja.

KooKoon viiden viimeisen ottelun saldo on kuusi sarjapistettä. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, sillä esimerkiksi viime viikonlopun KalPa-pelit sujuivat pelillisesti hyvin, tuloksellisesti heikosti.

- Kun ajatellaan viimeaikaista trendiä, KalPa-pelejä ja tiistain Pelicans-peliä, niin tämä peli tietysti harmittaa. Puhuimme aamulla, että meidän on oltava tänään vielä parempia kuin tiistaina Pelicansia vastaan jos haluamme pisteitä. Emme olleet.

KooKoo pelaa Hämeenlinnassa kaksi peliä: ensin kohtaavat joukkueiden ex-pelaajista koostuvat Alumni-joukkueet ja kello 17 Liiga-miehistöt.

Seuraavat kotiottelut:

Ke 8.2. KooKoo–TPS – osta liput!
Ti 14.2. KooKoo–Sport – osta liput!
To 16.2. KooKoo–Kärpät – osta liput!