”Kotiyleisölle aika paljon näytettävää”

KooKoo jatkaa urakkaansa Liigassa keskiviikkona kotiottelulla HPK:ta vastaan. Matsi Lumon Areenalla alkaa kello 18:30.

Liigan avausviikonloppu lihotti KooKoon pistepottia yhdellä sarjapisteellä, jonka joukkue taisteli mukaansa perjantaina Lappeenrannasta. Lauantain kotiavaus ei sujunut yhtä hyvin, sillä SaiPa oli Lumon Areenalla tyly vieras.

- Ensimmäiseltä viikonlopulta jäi sekä hyvää että huonoa. Perjantaina pelasimme hyvin ja näytimme, että pystymme pelaamaan tässä sarjassa, kunhan pelaamme joukkueena ja viisikkona, KooKoo-hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen kertaa.

- Lauantaina en tiedä mitä tapahtui, oliko jännitystä liikaa vai puristimmeko mailaa, mutta se peli meni joka tapauksessa meiltä ihan ohi. Nyt pääsemme keskiviikkona jatkamaan uudella innolla ja ilmeellä.

KooKoo jatkaa ensimmäisen Liiga-voiton jahtaamista keskiviikkona HPK:ta vastaan Lumon Areenalla. HPK avasi oman Liiga-kautensa voittamalla kotonaan Pelicansin, mutta taipui lauantaina Turussa TPS:lle.

Joukkueet kohtasivat kesällä kertaalleen Lahden CCM-turnauksessa, jossa HPK oli parempi maalein 1-0.

- Treenipelit ovat vain treenipelejä. Niistä ei pysty sanomaan mitään, kun ketjut vaihtelevat ja erikoistilanteita testataan, Juutilainen summaa.

- Nyt tulee varmasti kova vääntö. Meillä on kotiyleisölle aika paljon näytettävää, että miten me oikeasti osaamme pelata. Annamme varmasti kaikkemme! HPK on hankkinut vanhoja konnia, veikkaan heillä olevan aika työteliäs joukkue kuten meilläkin.

Kerho-paidassa Kouvolaan luistelee monta entistä tuttua, muun muassa parilla viime kaudella ihastuttanut Joona Karevaara ja ex-KooKoo-kapteeni Henrik Forsberg.

Juutilainen siirtyi KooKoo-paitaan nimenomaan HPK:sta kaudeksi 2012-2013. Mestiksessä hyökkääjä takoi kolmessa kaudessa yhteensä 48 maalia. Avausviikonloppuna peliaikaa kertyi keskimäärin rapiat 15 minuuttia, mutta pistetili ei vielä auennut.

- Itsekin olen pelannut HPK:ssa aiemmin, eli varmasti tulee henkilökohtaisestikin hieno matsi. Eiköhän klaarata kotivoittoputki auki!
 

Sarjatilanne 15.9.2015

6. HPK 2, 1-0-0-1, 5-4, 3pts
13. KooKoo 2, 0-0-1-1, 5-11, 1pts
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:

Ke 16.9. klo 18:30 KooKoo-HPK – osta liput!
Pe 18.9. klo 18:30 KooKoo-Ässät – osta liput!