Pe 25.1. 18:30 VS.

”Vain pisteet kiinnostavat!”

KooKoo pelaa tähän asti tärkeimmän ottelunsa torstaina Vaasan Kuparisaaressa Sportia vastaan. Molemmat halajavat kuumeisesti mukaan Liigan pudotuspeleihin.

Kuluvan ja viime kauden nousijajoukkueet Kouvolan KooKoo ja Vaasan Sport ovat vielä molemmat kiivaasti mukana kamppailussa Liigan viimeisistä pudotuspelipaikoista. Torstaina joukkueet iskevät yhteen Vaasassa.

- Peli on meille totta kai todella merkityksellinen. Tässä vaiheessa kautta kaikki pisteet ja pelit ovat tärkeitä. Vain pisteet kiinnostavat tässä vaiheessa, tyylillä ei ole niin väliä, KooKoo-hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen naulaa.

Sport on tällä hetkellä vahvimmilla viimeisen pudotuspelipaikan suhteen. Joukkue pitää kymmenettä sijaa hallussaan ennen Ässiä, KooKoota ja Ilvestä. KooKoo ja Sport ovat kummatkin pelanneet nyt 52 ottelua, joista vaasalaisten saldo on 67 pistettä ja KooKoon 64 pinnaa.

- Sport on kovasti töitä tekevä jengi, aivan kuten mekin, joten tiedossa on varmasti kova kamppailu pisteistä. Näinhän sanotaan joka pelistä, mutta nyt uskon, että edessä on oikeasti kamppailu sanan varsinaisessa merkityksessä.

- Omat virheet minimiin ja erikoistilanteet timanttiin, niin sillä kairaamme voiton. Vaasa on hieno ja tuttu paikka pelata. Meteli on varmasti taas huikea, mutta meidän ainoa tavoite on hiljentää Kuparisaari ja antaa meidän sitkeille reissaaville faneille aihetta juhlaan.

KooKoo ja autolastillinen oranssimustia faneja ovat parhaillaan pitkällä vieraskiertueella, joka alkoi maanantaina ja jatkuu aina perjantain puolelle saakka. Tiistaina joukkue taipui Oulussa Kärpille niukasti 3–2 ja torstaina on edessä kiertueen toinen ottelu.

- Peli oli meiltä tyypillinen, jollaisia matsimme ovat tämän kalenterivuoden puolella tupanneet olla. Maalin tappiosta on tietysti vielä pitkä matka maalin voittoon. Edesautoimme kaveria liian paljon ottamaan karkumatkaa, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kommentoi tiistain tappion jälkeen.

- Annoimme jäähyihin aihetta, siellä oli korkeaa mailaa ja muita, mitkä vaan täytyisi pitää poissa. Jos otetaan jäähy, niin otetaan sitten jostain hyödyllisemmästä tilanteesta.

Oulusta joukkue jatkoi keskiviikkona matkaa Kokkolan kautta Vaasaan.

Sport ja KooKoo ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kolmesti – ja jokainen mittelö on päättynyt KooKoon voittoon. Kouvolan-pelit päättyivät kotijuhliin lukemin 4–3, kerran varsinaisella peliajalla ja kerran voittolaukauskisan jälkeen. Toistaiseksi ainoa Vaasassa pelattu kohtaaminen päättyi jatkoajalla 1–2-numeroihin.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
La 20.2. klo 17:00 KooKoo–Pelicans –
osta liput!
Ke 24.2. klo 18:30 KooKoo–JYP –
osta liput!
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko –
osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät –
osta liput!