65–klubi aukeaa jälleen

KooKoon kotiotteluiden VIP-tarjonta laajenee seitsemässä jäljellä olevassa kotipelissä KooKoo 65 –klubilla.

Takavuosilta tuttu KooKoo 65 –klubi avaa ovensa KooKoon yhteensä seitsemään jäljellä olevaan kotiotteluun! Lumon Areenan yläkerran Orpe-klubi on loppuunmyyty seitsemään jäljellä olevaan matsiin, minkä vuoksi kyseisiin otteluihin avataan myös toinen VIP-ravintola KooKoo 65 –klubi.

- Orpe-klubin täyttyminen on meille vain positiivinen ongelma. Olemme otettuja siitä, että yritykset haluavat tulla ja tuoda asiakkaitaan viihtymään kotipeleihimme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kiittelee.

- Olemme etenkin viikonloppupelien osalta niin otollisessa tilanteessa, että tulijoita on enemmän kuin asiakaspaikkoja. Pyrimme vastaamaan kysyntään avaamalla tiettyihin otteluihin 65–klubin, joka on Orpe-klubin tavoin oivallinen paikka nauttia ottelutapahtumasta.

65–klubi on Lumon Areenan luentosaliin avattava VIP-ravintola, jossa pelaa sekä ruoka- että juomatarjoilu. Ennen peliä klubilla tarjoillaan lämmin ruoka seisovasta pöydästä ja erätauoilla on kahvitarjoilu. Klubin juomavalikoimissa on olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä ja virvoitusjuomia, jotka laskutetaan erikseen käytön mukaan.

Klubilippujen hinta on yrityksille 55 euroa+alv ja yksityishenkilöille kaikkineen 68 euroa. Hinta sisältää pääsyn klubille, ruokailun ja istumapaikan katsomosta.

Myös Yritysverkoston VIP-liput voi vaihtaa 65-klubin lipuiksi!

Tervetuloa 65-klubille seuraaviin otteluihin:
Pe 15.1. klo 18.30 KooKoo–KalPa
Pe 22.1. klo 18.30 KooKoo–Pelicans
Ti 26.1. klo 18.30 KooKoo–HIFK
Pe 29.1. klo 18.30 KooKoo–SaiPa
Pe 12.2. klo 18.30 KooKoo–TPS
La 20.2. klo 17.00 KooKoo–Pelicans
To 3.3. klo 18.30 KooKoo–Ässät