Ari Vallinista KooKoon some-pelaaja

KooKoon kapteeni Ari Vallin on mukana Liigan #someliiga-kampanjassa tuomassa pelaajia lähemmäs kannattajia.

Jokaisesta Liiga-joukkueesta löytyy alkavalla kaudella yksi korostetusti sosiaalisessa mediassa toimiva pelaaja. KooKoosta some-pelaajaksi valittiin kapteeni Ari Vallin, joka löytyy Instagramista ja Twitteristä @zwangi55-nimimerkin takaa.

- Ihan mukava uusi haaste! Ei tästä pidä itselleen taakkaa ottaa, vaan heittää insidejuttua ja hyvää herjaa kun sellaista tulee. Väkisin ei pidä mitään kirjoittaa, Vallin pohtii.

Vallin on Instagramissa on kokenut tekijä, mutta Twitteriin mies rekisteröityi vasta some-pelaajavalinnan myötä.

- Ympäristön paine pakotti Instagramiin! Kaikki muut tuppasivat siellä olemaan, joten jäisi jutuista ulkopuolelle, ellei olisi itsekin mukana. Onhan muiden hauskoja juttuja mukava katsella ja itsekin olen jotain päivitellyt.

- Twitter on minulle ihan uusi tuttavuus. Varmaan hetki menee opetellessa, että saa kuvia laitettua ja muuta, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Katsotaan miten saa 140 merkkiin jutut mahtumaan!

Millaista juttua Zwangilta sitten on tulossa?

- Juttuja tästä meidän arjesta. Jos täällä tapahtuu jotain kommelluksia tai muuta kivaa infottavaa, niin sitä. En usko vakavaan someiluun, vaan enemmän isken juttuja pilke silmäkulmassa.

Seuraa myös KooKoota sekä Instagramissa että Twitterissä!