Bauer on KooKoon uusi varustekumppani!

KooKoo pelaa tulevasta kaudesta alkaen Bauerin varusteilla. Kolmikantaisessa yhteistyössä on mukana myös Hockey Base Kouvola.

KooKoo ja Bauer ovat solmineet nelivuotisen pääyhteistyösopimuksen, jonka myötä oranssimusta organisaatio siirtyy Bauerin huippulaadukkaiden varusteiden käyttäjäksi. Sopimus kattaa KooKoon Liiga-joukkueen lisäksi seuran kaikki juniorijoukkueet.

Kolmantena osapuolena yhteistyöhön kuuluu jääkiekkoilun erikoiskauppa Hockey Base Kouvola.

- Tuore varustesopimus on meille kaikilla mittareilla mitattuna merkityksellinen ja sopimuksen pituus antaa meille hyvän selkänojan, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kiittelee.

- On erittäin hienoa, että kuljemme tässäkin samaa polkua junioriorganisaation kanssa. Sopimuksen kokonaisuus on kaikille merkittävä, niin meille, junioreille kuin myös Bauerille ja Hockey Baselle. Bauer on muun muassa luistinten osalta alansa ylivoimainen ykkönen ja onkin hienoa liittyä heidän talliin.

KooKoo on mieluisa lisä Bauerin Liiga-joukkueeseen.

- KooKoo on jääkiekossa Kymenlaakson ehdoton lippulaiva, joka tekee vieläpä laadukasta juniorityötä. Haluamme tarjota alan parhaat varusteet niin Liiga- kuin juniorijoukkueidenkin käyttöön. Hockey Base asiantuntevana jääurheiluvälinekauppana omalta osaltaan varmistaa, että kookoolaiset saavat lisäksi parasta mahdollista palvelua, Bauer Hockey Finlandin avainasiakaspäällikkö Jarkko Haikala sanoo.

- Monivuotinen sopimus takaa meille erinomaisen näkyvyyden Kymenlaaksossa ja myös valtakunnallisesti. Lisäksi sopimus antaa seuralle mahdollisuuden eksklusiivisiin tuotteisiin, kuten KooKoon customhanskoihin, joiden kauppa onkin lähtenyt todella vauhdikkaasti liikkeelle.

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu suomalainen jääkiekon erikoiskauppaketju, joka tarjoaa myös yksilöharjoituksia. Ketju on laajentunut viime vuosina vauhdilla ja toimii jo kymmenellä paikkakunnalla. Kouvolasta Hockey Base löytyy Prisma-keskuksesta.

- Haluamme olla Suomen palvelevin ja asiantuntevin jääkiekkokauppa. KooKoo organisaationa vastaa omilla arvoillaan ja toiminnallaan hyvin Hockey Basen arvoja ja tavoitteita. Uskommekin, että yhteistyö on kummallekin osapuolelle vaivatonta, kannattavaa ja jääkiekkoilua edistävää, Hockey Basen Kai Wulff sanoo.

- Näkyminen KooKoon yhteistyökumppanina kertoo kuluttajillekin sen, minkä me jo tiedämme, eli että olemme täyden palvelun asiantunteva jääkiekkoilun erikoiskauppa.