Broadhurst: "On tehnyt hyvää olla pari päivää tien päällä"

KooKoon kausi jatkuu lauantaina kolmannella peräkkäisellä vierasottelulla. Oranssimusta joukkue vierailee tällä kertaa Kuopiossa KalPan luona.

Torstaina roiman petrauksen edelliseen otteluun nähden tehnyt KooKoo hakee kehityskululle jatkua lauantaina Kuopiossa. KooKoo haki torstaina Raumalta mukaansa kauden ensimmäisen vieraspisteensä 2–1-jatkoaikatappiolla. Lauantaina vastaan asettuu KalPa.

- Eilisillan peli oli meille askel oikeaan suuntaan. Edelleen on joitain asioita, joita meidän pitää siivota kuntoon, mutta pelissä oli paljon positiivista, arvioi KooKoon ainoan maalin torstaina viimeistellyt Terry Broadhurst.

- Joukkue pelasi hyvällä energialla, mikä on erittäin hyvä merkki. Myös maalivahtipeli oli todella hyvää.

Broadhurst viimeisteli KooKoon ainoan osuman Lukko-pelissä – ja millä tyylillä! Broadhurst karkasi aivan viimeisillä sekunneilla alivoimalla kolmen raumalaispelaajan välistä väkisin maalille, tuli kaadetuksi ja kävi hetkeä myöhemmin heittämässä rangaistuslaukauksen sisään.

Maalin syntyajaksi kirjattiin 59:59.

- Olen käyttänyt rankkarissa käyttämääni kikkaa aiemminkin hyvällä menestyksellä. Rohkeista ja suoraviivaisista maalille ajoista syntyy hyviä asioita. Olin totta kai tyytyväinen, että pystyin luoda meille paikan ja sen kautta sarjapisteen.

Broadhurst on neljällä (2+2) tehopisteellään KooKoon neljänneksi tehokkain pistemies kahdeksan pelatun ottelun jälkeen. Edelle ehtivät vain puolustaja Ryan O’Connor ja ketjukaverit Juha-Pekka Haataja sekä Josh Green.

- Mielestäni olen pelannut hyvin. Pelaaminen on parantunut peli peliltä ja meidän ketju on luonut paljon maalipaikkoja. Ne eivät ole vielä tuoneet toivotusti tulosta maalien muodossa, mutta jos vain jatkamme tällaista työntekoa paikkojen luontia, niin tulostakin lopulta tulee.

KooKoo metsästää Kuopiossa vielä kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. Edelliskaudella KooKoo haki Kuopiosta kaikki tarjolla olleet kuusi sarjapistettä 1–2- ja 0–1-vierasvoitoilla.

- Jotta pärjäämme vieraspeleissä paremmin, niin mielestäni meidän täytyy tehdä parempaa työtä henkisessä valmistautumisessa. Otimme eilen hyvän askeleen oikeaan suuntaan, mutta sen päälle täytyy rakentaa entistä parempaa.

- Tämä on todella kova ja kilpailullinen sarja. Helppoja vieraspelejä ei ole luvassa pelasimmepa ketä tahansa vastaan. Henkinen valmistautuminen on avainasia vieraspeleissä onnistumiseen.

Oranssimustat hyppäsivät bussiin ja tien päälle jo keskiviikkona. Kotiinpaluu on edessä vasta KalPa-pelin jälkeen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

- Meille on tehnyt hyvää olla pari päivää tien päällä. Vierasmatkat ovat aina mahtava tapa porukalle hitsautua yhteen, mutta erityisen tärkeitä ne ovat näin alkukaudella.

- Tiedän KalPasta sen, että he ovat hyvä ja kilpailukykyinen joukkue. Meidän täytyy olla valmiita ja pelata hyvällä energialla vetääksemme heille vertoja huomenna.

Seuraavat kotiottelut:
Pe 14.10. klo 18:30 KooKoo–HPK – osta liput!
Ke 19.10. klo 18:30 KooKoo–Ilves – osta liput!
La 22.10. klo 17:00 KooKoo–SaiPa – osta liput!