Pe 18.1. 18:30 VS.

Derbyn uusinta heti lauantaina Lappeenrannassa

KooKoo ei ennätä tuuletella kauden avausmatsin voittoa pitkään, sillä joukkue matkustaa heti lauantaina Lappeenrantaan.

Kaksi runkosarjan kuudesta Kaakon Derbystä pelataan heti uuden Liiga-kauden avausviikonloppuna. KooKoo kellisti paikallisvastustajansa SaiPan perjantaina Kouvolassa, mutta sputnikit saavat mahdollisuuden revanssiin heti lauantaina kotijäällään.

- Tuplapeli on hieno, räväkkä tapa aloittaa uusi kausi. Vaikka takana on työntäyteinen kesä, niin kropassa tuntuu hyvältä ja huomennakin jaksetaan painaa, KooKoon varakapteeni Jarkko Immonen lupaa.

SaiPa jäi perjantaina lähtötelineisiin, kun KooKoo tuli päälle kovalla tempolla ja luisteluvoimaisena. Lappeenrannassa kotijoukkue lienee ärsytetty herhiläislauma, joka ei jää toisena päivänä putkeen helposti kakkoseksi työmäärässä.

- Varmasti tulee erilainen SaiPa Lappeenrannassa vastaan kuin mitä he täällä olivat, mutta me olemme valmiita siihen. Tiedämme hyvin, miten SaiPa, joten yllättämään he eivät pääse.

Perjantainen sarja-avaus oli ensimmäisessä ja päätöserässä KooKoon, toista 20-minuuttista hallitsi puolestaan vierailija SaiPa.

- Toisessa erässä lipsui, mutta ensimmäinen ja kolmas erä olivat meiltä joukkueena tosi hyviä. Mielestäni ansaitsimme voiton täysin.

Immonen pelasi ensimmäisen kilpaottelunsa KooKoo-paidassa sitten kevään 2001, jolloin hyökkääjä johdatti KooKoon B-junioreita SM-sarjassa.

Hyökkääjä pelasi pääosan ottelusta kolmosketjun sentterinä laidoillaan Eero Savilahti ja Kai Kantola. Oranssimustien varakapteeni napsi aloituksia vakiosenttereistä parhaalla prosentilla ja keräsi vajaat 17 minuuttia peliaikaa.

- Kiva oli pelata Kouvolassa ihan tosimielelläkin. Aina yritetään voittaa, mutta on runkosarjassa ja harjoituspeleissä tietysti eroa. Oli kiva, että yleisöä oli saapunut noin sankoin joukoin paikalle ja että saimme viimein tosipelit käyntiin. On mukava pelata, kun peleissä on panosta.

KooKoon kausi jatkuu kotijäällä seuraavan kerran ensi viikon lauantaina 24. syyskuuta kello 17. Tuolloin Lumon Areenalla vierailee HIFK. Liput Ticketmasterista. Tervetuloa!