Fruttifero Luca oranssimustiin!

Raviliiga KooKoo sai perjantaina päätähtensä.

Liiga-joukkueiden ja raviurheilun yhteisprojekti raviliiga nytkähti perjantaina isosti eteenpäin Ypäjällä järjestetyssä varsahuutokaupassa. Kaikilla mukana olevilla 12 raviliigajoukkueella on nyt oma hevonen!

KooKoon raviliigajoukkue sai monien vaiheiden jälkeen mieleisensä päätähden, 1,5-vuotiaan Fruttifero Lucan.

- Hyvin tällä reissulla kävi. Saimme mieluisan fiksun varsan, KooKoon raviliigavalmentaja Marko Heikari iloitsi.

Luca on toukokuussa 2016 syntynyt musta orivarsa, joka on amerikkalaista sukua ja jolla on päässä pieni valkoinen tähti. Sen isä on Broadway Hall ja emä Frutti Luca. Broadway Hall voitti loukkaantumisen takia lyhyeksi jääneellä urallaan kaikki yhdeksän lähtöä ja ehti tienata lähes 450 000 dollaria.

Raviliiga on 12 Liiga-joukkueen sekä raviurheilun yhteisprojekti. Mukana oleville Liiga-joukkueille ostetaan kimppaomisteiset hevoset, joiden kanssa jännitetään vuoden 2020 loppuun saakka. Yhden kimppaosuuden hinta on vain 100 euroa, eikä muita kuluja tule!

Fruttifero Luca siirtyi heti lauantaina Kouvolan Raviradalle Marko Heikarin valmennukseen. Kimpanvetäjänä toimii Minni Majoniemi ja projektin keulakuva on KooKoon maalivahti, raviurheilun suurkuluttaja Juha Järvenpää.

Raviliigan hevonen kisaa vuoden 2020 loppuun asti, minkä jälkeen hevoset myydään. Hevosen saavuttamasta palkintosummasta ja myyntihinnasta 50% ohjataan seuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen ja 50% maksetaan takaisin omistajille.

Tule mukaan! Kimppaomistajia tiedotetaan reilun kolmen vuoden matkan aikana aktiivisesti ja heille järjestetään yhteistapahtumia sekä raviradalla että Lumon Areenalla.

OSTA OMA OSUUTESI NYT!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:

La 23.9. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika.
Pe 29.9. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput!
To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!