Pe 18.1. 18:30 VS.

Green: ”Panikoiminen olisi väärä ratkaisu”

KooKoo pelaa tiistaina kolmannen peräkkäisen kotiottelunsa ja halajaa kipeästi takaisin voittojen tielle.

Edellisviikolla kaksi kirvelevää tappiota Lumon Areenan kotikaukalossaan kärsinyt KooKoo isännöi tiistaina Porin Ässiä. Molemmat viime viikon tappiot tulivat pitkän kaavan kautta: keskiviikkona rankkareilla ja lauantaina jatkoajalla.

- Kyllä, ne olivat todella ikäviä. Olemme päässeet jo lähelle 60 minuutin ehjiä esityksiä, mutta emme vielä aivan maaliin saakka. Se on turhauttavaa, mutta meidän pitää vain jatkaa työntekoa ja oikeiden ratkaisujen löytämistä, kapteeni Josh Green naulaa.

- Meidän pitää pelata koko peli samalla tavalla kuin lauantaina aloitimme. Olla energisiä, fyysisiä ja pelata nopeasti, KooKoo-kippari luettelee.

KooKoo on kohdannut Ässät kuluvalla kaudella kertaalleen. Ennen maajoukkuetaukoa joukkue ryöväsi Porista yhden kauden kolmesta kolmen pinnan voitostaan puhtaasti 0–3-lukemin.

- Ässät on hyvä joukkue. Pelasimme heitä vastaan hyvin viimeksi vieraskaukalossa, joten olen varma, että he ovat huomenna valmiita ja nälkäisiä hakemaan revanssin. Meidän täytyy pelata fiksu ja vahva peli.

Oranssimusta joukkue lähtee uuteen viikkoon sarjataulukon viimeistä edelliseltä sijalta. Matkaa pudotuspeliviivaan on seitsemän pistettä, joten hiljalleen voittoja pitää alkaa napsua. Tiistainen vastustaja Ässät porskuttaa sarjassa kuudentena.

- Olemme jo olleet lähellä hyviä tuloksia, joten nyt askeleen ottaminen taakse päin olisi todella iso pettymys. Teemme kaikkemme voittaaksemme.

Sarjatilanne tiedostetaan myös oranssimustien pukukopissa. Joukkueen tavoite on tiukasti pudotuspelipaikassa, eli 10 parhaan joukossa.

- Totta kai seuraamme sarjataulukkoa. Tiedämme missä olemme ja ettei se ole hyvä asia, mutta toisaalta emme saa musertua siitä. Kausi on vasta alussa ja alkaa panikoida olisi väärä ratkaisu. Toisaalta meidän pitää myös kiireesti saada peli kuntoon, jotta pääsemme pudotuspelitaistoon.

Green ihastutti kymenlaaksolaisyleisöä runkosarjan avauskierroksella iskemällä tehot 2+1 SaiPan verkkoon. Siitä eteenpäin tahti on taantunut, vaikka edellisessä ottelussa lauantaina yksi syöttöpiste tilille kilahtikin.

- Henkilökohtaisesti en ole tyytyväinen siihen, miten olen pelannut. Alku oli hyvä, mutta pelaaminen kaipaa johdonmukaisuutta. Minun täytyy tuottaa hyökkäyssuuntaan enemmän, etenkin näillä peliminuuteilla.

- Yritän ja teen töitä aina kovasti, mutta joukkue kaipaa minulta myös onnistumisia tehojen muodossa. Toivon, että saan pelin rullaamaan pian.

Seuraavat kotiottelut:
Ti 15.11. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput!
To 24.11. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!
Ke 30.11. klo 18:30 KooKoo–KalPa – osta liput!