Haapakoski ja Kauppila KooKoon apuvalmentajiksi!

KooKoon valmennustiimi vahvistuu Jari Kauppilalla ja Mikko Haapakoskella. Kauppila oli mukana jo päättyneellä kaudella, mutta Haapakoski on kouvolalaisille uusi tuttavuus.

KooKoo lähtee Liigaan varsin tutulla valmennusosastolla. Jo aiemmin julkaistujen päävalmentaja Petri Mattilan ja valmentaja Jukka Kuusivuoren lisäksi Jari Kauppila jatkaa ja Mikko Haapakoski liittyy uutena mukaan. Kauppilan sopimus on 1- ja Haapakosken 1+1-vuotinen.

- Alusta pitäen ajatuksemme on ollut, että valmennustiimiä vahvistetaan, jos ja kun liigapaikka tulee, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa.

Mikko Haapakoski siirtyi Oulun Kärppien A-nuorten valmennukseen pitkän pelaajauransa päätteeksi kaudeksi 2001-02. Sen jälkeen mies on valmentanut päävalmentajana muun muassa Oulun Kärppiä Liigassa ja Joensuun Jokipoikia Mestiksessä.

Päättyneen kauden Haapakoski aloitti TPS:n Liiga-joukkueen valmennustiimissä, mutta kausi päättyi TPS:n A-nuorten päävalmentajana Suomen mestaruuteen.

- Mikko oli meille juuri sopiva vaihtoehto. Olemme todella tyytyväisiä, että hän valitsi KooKoon ja liittyy meidän tiimiimme. Mikon pitkä valmentajakokemus Liiga-ympyröistä ja vankka ammattitaito ovat meille arvokkaita, Kultanen kommentoi.

Kauppila saapui Kouvolaan pelaajaksi kaudeksi 2013-2014 ja nosteli keväällä mestaruuspokaalia kapteenina. Hyökkääjä lopetti pelaajauransa mestaruusjuhliin ja siirtyi päättyneeksi kaudeksi valmennusosastolle.

- ”Kake” täydentää valmennustiimimme ja tuo siihen ainutlaatuisen pelaajakokemuksen ja –taustan. Hänen sitoutuminen ja halu jatkaa KooKoossa ovat meille positiivinen juttu.