Pe 25.1. 18:30 VS.

Haastava viikonloppu jatkuu Tampereella

KooKoon kahden kovan matsin viikonloppu jatkuu lauantaina vierasottelulla Tapparaa vastaan.

Vahvasti kauden aloittanut KooKoo saa lauantaina eteensä kovimman mahdollisen haasteen: hallitsevan Suomen mestarin Tapparan.

KooKoolla on kauden neljästä matsista alla kolme voittoa ja yksi jatkoaikatappio. Pisteitä on kasassa yhdeksän, mikä oikeuttaa kauden alkumetreillä sarjataulukon toiseen sijaan! Oranssimusta jengi kaatoi perjantaina Lumon Areenalla JYPin jatkoajalla 3–2.

– Jalka liikkui tänään hyvin ja se on merkki siitä, että äijät ovat tehneet oikeita asioita. Tottakai täytyy muistaa, että tämä sarja on nuori ja tärkein on se minkä näköisiä me ollaan joka päivä ja että tämä peli kehittyy tästä, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kommentoi perjantaina.

- Matka jatkuu ja huomenna on taas iso peli Tapparaa vastaan.

Edellisessä vierasottelussa tiistaina KooKoon pelaamiseen jäi paljon parannettavaa jo energiatasosta lähtien, mutta perjantaina Lumon Areenan jäällä nähtiin taisteleva kotijoukkue.

- Jos verrataan Pelicans-matsin rohkeusastetta ja intensiteettiä tämän päivän esitykseen, niin tiistai oli puolet ja tänään oli täydet.

Jopa neljä oranssimustaa on kerännyt neljässä pelissä yhteensä viisi tehopistettä. Silti kaikkiaan peräti 15 pelaajaa on päässyt tehopisteiden makuun. Oranssimustissa ei ole väliä kuka tekee pisteitä, kunhan niitä tulee.

- Idea on, että kaikki jäällä olijat ovat sen hetken tähtipelaajia ja he voivat teoillaan vaikuttaa siihen, missä mennään. Emme odottele kuka ratkoo pelit, vaan kaikki osallistuvat pelaamiseen omalla panoksellaan, Tuokkola sanoo.

Lauantain vastustaja Tappara huilasi perjantaina ja joukkueen edellinen matsi onkin tiistailta, jolloin se kaatoi Tampereella KalPan. Kaikkiaan Tappara on voittanut kauden kolmesta matsistaan kaksi ja kerännyt kuusi sarjapistettä.

Vaikka KooKoo pelasi perjantaina rapiat 60 minuuttia ajoittain todella vauhdikasta kiekkoa, ei liikkeen riittävyyden kanssa pitäisi tulla ongelmia.

- Joka päivä teemme töitä sen eteen, että pystymme pitämään tuollaisen liikkeen. Joukkueen tekemä työ tähtää siihen, että pystymme muokkaamaan ympäristön sellaiseksi, että pelaajat saavat oikeat asiat oikeina päivinä.

- Kokonaisuus muuttaa muotoaan matkan varrella vielä paljon, mutta se on varmaa, että joka ilta me pelaamme pisteistä ja teemme kaikkemme, jotta pysymme juoksussa mukana.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:

La 23.9. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika.
Pe 29.9. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput!
To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!