Haataja: ”Ei ole perhosia vatsassa”

KooKoo isännöi keskiviikkona Juha-Pekka Haatajan juhlaottelussa Mikkelin Jukureita.

Kymmenentenä sarjassa oleva Mikkelin Jukurit vierailee keskiviikkona Kouvolassa kolmantenatoista majailevan KooKoon luona. Joukkueiden ero sarjataulukossa on vain kaksi pistettä, joten ottelu on molemmille erittäin tärkeä.

Matsi on hyökkääjä Juha-Pekka Haatajalle erityinen myös muuten kuin panoksensa vuoksi. Ottelu on Haatajalle uran 700. Liigan runkosarjamatsi.

- Ei tässä erikoisemmin perhosia vatsassa ole. Huomenna päällimmäisenä mielessä on jaossa olevat kolme sarjapistettä, keskiviikkoillan juhlahahmo Haataja kommentoi.

- Rajapyykkien kohdalla tulee kelailtua hieman omaa uraa taaksepäin, olipa rajapyykki sitten otteluiden, pisteiden tai maalien merkiksi. Uran jälkeen varmasti miettii enemmänkin, että mitä on tullut tehtyä ja saavutettua.

KooKoo ja Jukurit ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat aiemmat ottelut päättyivät vierasvoittoihin, kun Jukurit juhli Kouvolassa rankkareiden jälkeen 2–3 ja KooKoo puolestaan Mikkelissä varsinaisella peliajalla 3–2.

- Jukurit on sitkeä, sitoutunut, hyvin puolustava ja hyvin valmennettu joukkue. Sellaisia porukoita vastaan pelatessa tila ja aika ovat vähissä. Yritämme olla maalipaikoissa tehokkaampia kuin aiemmissa peleissä, minkä myötä varmasti taistelemme kolmesta pisteestä.

Aiemmissa peleissä viime viikonloppuna KooKoo kärsi kaksi kirvelevää rangaistuslaukauskisatappiota ensin perjantaina kotona SaiPalle ja lauantaina vieraissa Ilvekselle. Ennen niitä joukkue haki Tampereelta täyden pistepotin Tapparan kustannuksella.

- Saimme viikosta kuitenkin viisi pistettä yhdeksästä mahdollisesta, mikä oli ihan OK tulos. Yhdet pisteet Ilvestä ja SaiPaa vastaan jäivät harmittamaan, kun hallitsimme molempia pelejä, etenkin SaiPa-matsia.

KooKoo ajaa sarjassa takaa Jukureita ja muita edellään olevia joukkueita. Joukkueella on jäljellä runkosarjaa 20 ottelun verran ja matkaa pudotuspeliviivaan – kymmenenteen sijaan ja Ilvekseen – on kolmen pisteen verran.

Oranssimusta joukkue isännöi Jukureita keskiviikkona ja sarjassa takanaan olevaa Rauman Lukkoa lauantaina. Viikkoon mahtuu myös torstain vierasottelu TPS:ää vastaan.

- Tällä viikolla pelit päävastustajiin kuuluvia Jukureita ja Lukkoa vastaan ovat tietenkin todella tärkeitä. Vastustajille ei saa tippua ylimääräisiä pisteitä.

- Kolmen pisteen voitot ovat tässä vaiheessa kautta todella tärkeitä, koska pelejä ei ole enää hirveästi jäljellä. Olemme viivan alla, joten kupletin juoni on selvä.

Seuraavat kotiottelut:
Ke 18.1. klo 18:30 #Hade700: KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!