Hakulinen Kouvolaan – Juutilainen jatkaa

KooKoo vahvistaa hyökkäysosastoaan Lahdesta Kymenlaaksoon siirtyvälle Anrei Hakulisella. Lisäksi seura solmi jatkopestin Jan-Mikael Juutilaisen kanssa.

KooKoo lainaa hyökkääjä Anrei Hakulisen Lahden Pelicansista loppukauden ajaksi. Vikkelä hyökkääjä pysyy Kymenlaaksossa aina kevääseen 2017 saakka, sillä oranssimusta KooKoo ja Hakulinen solmivat myös ensi kauden kattavan pestin.

Hakulinen, 25, on turkulaiskasvatti, joka on pelannut syksystä 2014 lähtien Liigaa Pelicansin paidassa. Puolentoista kauden aikana hyökkääjä on pelannut pussinokissa yhteensä 37 runkosarjamatsia.

Hakulinen pystyy pelata sekä laita- että keskushyökkääjänä.

- Anrei on mielenkiintoinen pelaaja, joka tuo meille lisää vaihtoehtoja ja hyökkäysvoimaa joukkueeseen. Hänelle kaavaillaan isoa roolia myös ensi kauden joukkueessa. Kun mies oli saatavilla jo nyt, niin päätimme reagoida, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.

Hyökkääjä Jan-Mikael Juutilainen puolestaan jatkaa KooKoossa ainakin kaksi lisäkautta. KooKoo ja Juutilainen solmivat sopimuksen, joka pitää monipuolisen hyökkääjän oranssimustissa kevääseen 2018.

Juutilainen, 27, pelaa KooKoossa nyt neljättä kauttaan. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 30 runkosarjaottelussa kuusi tehopistettä.

- ”Juuti” on osoittanut monipuolisuutensa ja luotettavuutensa meillä jo usean kauden ajan. Hän on yksi pelaajista, joille Liiga-vauhtiin siirtyminen on sujunut nopeasti. On hienoa, että hän viihtyy Kouvolassa ja oli valmis sitoutumaan KooKoon väreihin kahdeksi lisäkaudeksi, urheilujohtaja Kultanen kommentoi.