Hakulinen pitkästä aikaa Imatralle

”Toivottavasti Bjorkstrand löytää minut vasemmasta laidasta, niin homma on selvä!”

KooKoon urakointi jatkuu viikonloppuna Imatran Bauer-turnauksessa, jossa KooKoo kohtaa perjantaina JYPin ja lauantaina SaiPan. JYP-matsi alkaa perjantaina kello 16:00 ja SaiPa-peli lauantaina kello 17:30.

Hyökkääjä Anrei Hakuliselle edessä on paluu Imatralle, sillä hyökkääjä on vieraillut kaupungissa viimeksi keväällä 2012. Hakulinen pelasi Suomi-sarjaa VG62:n paidassa ja naantalilaisjoukkue vieraili Ketterän kotiluolassa.

- Ihan hirveästi ei Imatralta ole muistoja, ”Uma” naurahtaa.

- Mitä olen muilta kuullut, niin halli on kuulemma kylmä, mutta muuten hyvä.

KooKoo vieraili tiistaina Kotkassa, missä se taipui epätasaisella esityksellä HPK:ta vastaan. Edellisviikon matsit Porissa ja Vaasassa toivat voiton ja tappion, eli kolmeen peliin on mahtunut vaiheita.

- ”Hyny” (Toni Hyvärinen) olisi voinut viime pelissä tehdä syötöistäni pari maalia. Itsellänikin oli pari paikkaa, mutta eiköhän ruuti sarjan alkuun mennessä kuivu. Tai sanotaan, että viimeistään sarjassa alkaa osua.

- Kotkassa oli tosi pieni aski. Tilaa oli vähän, ja kun molemmat karvasivat paljon, niin peli oli aikamoista flipperiä. Missään Liiga-kaukalossa ei ole noin pientä laatikkoa ja Imatrallakin on isompi, niin ne ovat ainakin itselleni mieluisampia pelipaikkoja.

Hakulinen treenasi torstaina yhdysvaltalais-tanskalaisen Patrick Bjorkstrandin rinnalla.

- Näppärän näköinen tanskalainen. Toivottavasti hän löytää minut vasemmasta laidasta, niin homma on selvä!

Ennen sitä Hakulisella on kuitenkin edessään vielä toisenlainen koetus, asunnon siivoaminen. Laituri metsästi itselleen apuvoimia torstai-iltapäivän jääharjoituksen jälkeen vaihtelevalla menestyksellä.

- Uskon, että apuvoimia löytyy. Tässä on ainakin viisi hyvää vaihtoehtoa (Hyvärinen, Vainio, Järvinen, Virtanen ja Tamminen)! ”Hyny” ja Veeti ainakin lupasivat tulla, eli varmuudella on pari isoa rightin jätkää imurin varressa.