Harharetki Jyväskylään

Viikonloppu alkoi KooKoon osalta vaisusti, kun joukkueen tekeminen jäi Jyväskylässä vajaaksi. Kotijoukkue JYP ansaitsi pisteet 3-0-voitolla.

KooKoon viikon ensimmäinen ottelu perjantaina Jyväskylässä jätti runsaasti petrattavaa lauantain kotiotteluun. Kouvolalaisnippu jäi JYPin jalkoihin ja kotijoukkue korjasi pisteet lopputuloksella 3-0 (0-0, 2-0, 1-0).

- Valmistautumisessamme jäi tänään jotain vajaaksi. Emme olleet pelissä henkisesti niin läsnä kuin miten olemme aiemmissa peleissä olleet, päävalmentaja Petri Mattila manasi.

- Lopputulos oli siinä mielessä ihan ansaittu.

Useamman vahvan ottelun jälkeen KooKoo ei löytänyt perjantaina tarvittavaa työmäärää. Konkariosaston Ari Vallinin, Josh Greenin ja Mikko Alikosken poissaolotkin näkyivät.

- Olisiko pikkuisen nuo aiemmat pelit tuoneet puseroon sellaisen fiiliksen, että homma olisi helppoa. Sitä tämä ei meidän näkövinkkelistä ole.

KooKoo jäi kokonaan pisteittä toista kertaa kuluvalla kaudella. Edellinen varsinaisen peliajan tappio oli kauden avausviikonlopulta, jolloin SaiPa haki Kouvolasta täydet pisteet. Oranssimustien kausi jatkuu heti lauantaina, kun joukkue isännöi paikalliskisailija Lahden Pelicansia Lumon Areenalla.

Kehityskaari väärään suuntaan

Ottelun avauserä oli pelin tasaisin. KooKoo sai kiekon kaksi kertaa JYP-veskari Tuomas Tarkin selän taa, mutta maalitolpat masensivat sekä Petri Lammassaaren että Tomi Peltosen yritykset.

JYP pääsi pelin edetessä vahvemmin kuskin paikalle ja sai maalihanatkin auki toisessa erässä. Joonas Nättinen onnistui erän puolivälissä ylivoimalla ja Janne Tavi erän lopulla tasakentällisin.

- Meidän pitää pystyä paremmin olla pelin ytimessä kiinni ja tehdä asioita, joita olemme yhdessä sopineet. Tänään pelaamisemme oli välissä olemista. Varsinkin hyökkäyspelaaminen jäi vajaaksi, emme oikein löytäneet yhteistä rytmiä hyökkäämiseen, Mattila kommentoi.

- Ensimmäisessä erässä meillä oli muutama mallikas ylivoimahyökkäys ja paikka tehdä maali, mutta toinen erä oli todella heikko. Kolmannessa saimme vähän takaa-ajoa aikaiseksi, mutta emme riittävästi.

KooKoo pääsi kokeilemaan ylivoimaa toisen erän loppuun ja kolmannessa erässä kahdesti uudelleen, mutta nekään eivät tuottaneet tulosta. Tuomas Pihlmanin 3-0-osuma oli lopullinen niitti.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 3.10. klo 17:00 KooKoo-Pelicans –
osta liput!
La 17.10. klo 17:00 KooKoo-Blues – osta liput!